- 10 Şubat 2020
- 5.294
- 7.091
- 198
- Konu Sahibi banaderlerelif
Aynen aynen ama ben hala umutsuzumHaberi alan yazsin ozaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aynen ama ben hala umutsuzumHaberi alan yazsin ozaman![]()
Yaptım canım erken gebelik birşey çıkmadı o yüzden bende yumurtlama dedim kuzumYaaa test yapsana çıkar o zaman
Yaaa anladım hayırlısı olsun güzel haberler veririz inşallah birbirimizeYaptım canım erken gebelik birşey çıkmadı o yüzden bende yumurtlama dedim kuzum
zaten ben bugün ümidi kestim temizlik yaptım bolca.yalan yok son bir haftadır dikkatli olmaya çalışıyordum.Aynen aynen ama ben hala umutsuzum![]()
Bu kişi bir kaç gün önce bu ifadeyi açıkça yazdığım için topa tutmuştu kendince beni. Şimdi de sex işçisini beddua ve hakaret olarak görüyor. 'Sex işçileri'ni övmediniz mi madem bu kadar güzel neden yazdıgım seyi beddua olarak algılıyorsunBöyle bir konusu var ama elalemin çocuğunq beddua edebiliyor Allah dağına göre kar veriyor işte![]()
Eğer varsa da bir şey olmaz canım. Benim kızıma hamile olduğumu bilmeden market poşetleri taşıdım koltuk kanepe çektim kaldırdım hiçbir şey olmadı çok şükür. Şimdi de kızım sürekli hopluyor karnımda tekme atıyor falan. Olacağı varsa her tülü oluyor yanizaten ben bugün ümidi kestim temizlik yaptım bolca.yalan yok son bir haftadır dikkatli olmaya çalışıyordum.
Biraz yürüyüş yaptım rahatlarım belki diye.Ama her yerim sızlıyor bugün kaşık ağrısı, göğüs hassasiyeti her şey pik yaptı.yarina gelir benim regli.
İkinci kimyasal mı pıhtılaşma mı var kiGünaydın kızlar. Artık bende moral adına birşey kalmadı sabah yapmış olduğum idrar testi silikleşmiş. Anlayacağınız Yine kimyasal gebeilige dönüştü. Bu seferinden çok umutluydum ama dün akşam üzerine doğru bi his girdi içime durduk yere enerjim düştü düşünmekten. Sabahta yaptığım idrar testi hislerimi doğrulamış oldu
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla nasip olur. Bende regl oldum sabahGünaydın kızlar. Artık bende moral adına birşey kalmadı sabah yapmış olduğum idrar testi silikleşmiş. Anlayacağınız Yine kimyasal gebeilige dönüştü. Bu seferinden çok umutluydum ama dün akşam üzerine doğru bi his girdi içime durduk yere enerjim düştü düşünmekten. Sabahta yaptığım idrar testi hislerimi doğrulamış oldu
Canım hangi test bu.. Kan vermiş miydin?Günaydın kızlar. Artık bende moral adına birşey kalmadı sabah yapmış olduğum idrar testi silikleşmiş. Anlayacağınız Yine kimyasal gebeilige dönüştü. Bu seferinden çok umutluydum ama dün akşam üzerine doğru bi his girdi içime durduk yere enerjim düştü düşünmekten. Sabahta yaptığım idrar testi hislerimi doğrulamış oldu
Kan vermedim dedim idrarla takip edeyim iyice koyulaşınca vereyim ama nasip olmayacak gibi. yumurtlamadan sonraki 8. Günden beri laboquick kullandım gittikce pembeleşmişti 10. Günde eczaneden başla gebelik testti aldım onda da bariz belli olan vizgi cıktı dünde 11 gündü innovitete ovulasyon içinden çıkan gebelik testini yaptım oda çift cizgi. Ama bu sabah yaptığım laboquick test silikleşmiş.Canım hangi test bu.. Kan vermiş miydin?
Hayırlı canım inaşşah bir dahaki ay. Bu seferki baya üzdü beni.İnşallah hayırlısı ile sağlıkla nasip olur. Bende regl oldum sabah
Kimyasal gebelikler spermle ilgili olabiliyormus bir doktora sorun istersen canım.. Ama kimyasallardan sonra hamile kalanlar da oluyor hemen ertesindeKan vermedim dedim idrarla takip edeyim iyice koyulaşınca vereyim ama nasip olmayacak gibi. yumurtlamadan sonraki 8. Günden beri laboquick kullandım gittikce pembeleşmişti 10. Günde eczaneden başla gebelik testti aldım onda da bariz belli olan vizgi cıktı dünde 11 gündü innovitete ovulasyon içinden çıkan gebelik testini yaptım oda çift cizgi. Ama bu sabah yaptığım laboquick test silikleşmiş.
Canım biraz daha bekle bir kaç gün geçsin reglin ona göre git artışın bence iyi gidiyor 2 günde bi baktır 1 hafta sonra git doktoraKızlar beta artışım normal mi yarın regl günüm lütfenbana yardımcı olur musunuz ne zaman doktora gideyim kese için
2 mayıs sabah 9 beta 25,4
3 mayıs saat 15.00 beta 118,9
5 mayıs sabah 9 beta 246
Çok sağol canım yarın regl günüm normalde inşallah her şey yolunda giderCanım biraz daha bekle bir kaç gün geçsin reglin ona göre git artışın bence iyi gidiyor 2 günde bi baktır 1 hafta sonra git doktora
Benim de reglime 6 gün varken bir kere böyle bir akıntı geldi. Şu an 3 gün var, bugün predictor negatif verdi![]()
Belki geç döllenme olmuşturMerhaba benim de adete 1 hafta kala kahverengi akıntı geldi bir kere. Şu an adetim 3 gün gecikti. Sabah predictor early yaptım. Çok çok silik çıktı yani ışık olmayan yerde belli olmuyordu ancak güneşle bakınca belli oluyordu. Bu kadar gecikmeye daha net çıkar diye beklemiştim. Çünkü adetim hiç gecikmez normalde.
Kalite düşünce görünür mü bilmiyorum ama predictor early sabah böyleydiBelki geç döllenme olmuştur