15 - 21 Mart 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.681
2.660
IMG_20170620_013542.jpg

Koç burcu veya Yükselen Koç:

Sevgili Koç'lar, bu hafta iç dünyanızda yapmak istediğiniz projelere sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızdan güçlü destekler alabilirsiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, kendinizi ifede ederken ve ortaya koyduğunuz konularda aceleci, agresif ve düşcesiz tavırlar içinde olabilirsiniz. 16 Mart Salı günü Merkür balık burcunda hareket ediyor olacak olup, sizin bilinç altınızda, iç dünyanızda yaşadığınız düşüncelerinizde ulaşılması mümkün olmayan, hayali düşünceler içinde olabilir. Kendinizi aldatabileceğiniz duygusal kararlar alabilir. İletişimlerinizde iç dünyanızdaki yanlış anlaşılmalar ile yanılgılar yaşayabilir. İletişimlerinizdeki yaklaşımlarınız istediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir. Ancak aynı gün Güneş ile Plüton arasındaki keyifli açı olması nedeni ile iç dünyanızda yaşadığınız yanıltıcı etki altında alacağınız karar ve eylemlerinizde sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınızdan güçlü insanların desteğini alabilir. Çabalarınızın sonunda kayıplar yaşamadan istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin herkesten gizlediğiniz bir ilişki yaşayabilir bu ilişki ile ilgili baskıcı ve kıskanç tavırlar içinde olabilirsiniz. Belki de yaşadığınız ilişkiniz ile ilgili sosyal çevre ve arkadaş gruplarınızdan baskılar yaşayabilirsiniz. Belki de katılacağınız sosyal bir organizasyonda ruh eşinizi bulduğunuzu düşünebilirsiniz. İç dünyanızda yaşadığınız ilişkiniz ile ilgili çok derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Parasal konular ile ilgili olarak ilişkilerinizde sosyal çevrenizden destekler alarak yönlendirilebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü güneş koç burcunda sizin burcunuzda hareket etmeye başlıyor olacak olup, aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, kişisel gelişiminiz, fiziksel görünümünüz ve kendinizi ortaya koyduğunuz konularda yenilenme enerjisi içine olabilirsiniz. Her anlamda kişisel yenilenmeniz için bu ay yakın çevre ve arkadaşlarınızın yapıcı desteklerini alabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.











Boğa burcu veya yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, bu hafta bilinçaltınızda düşündüğünüz ancak harekete geçemediğiniz konular ile ilgili olarak iş ve kariyerinizde otorite sahibi önemli kişilerin desteğini ve yardımını alabilirsiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, bilinçaltınızda kendinize haksızlık edebilir, anlam veremediğiniz sabırsızlık ve gerginlik enerjisi içinde olabilirsiniz. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, sosyal çevre, arkadaş grupları, sosyal statünüz ve işinizden elde ettiğiniz gelirler konusunda tasarlayıp hayata geçiremediğiniz, ulaşılması hayal hedefler içinde olduğunuz dönemde kendinizi gerçek dışı fikirer içinde bulabilir. Ancal aynı zamanda Güneş ile Plüton güzel açısı ile fikirleriniz ile ilgili iş ve kariyer hayatınızda otorite figürü kişilerin desteğiniz alabilir ve bilinçaltınızda sizi yanıltacak etkiyi azaltabilir çabalarınızın sonucuda isteklerinize ulaşabileceğiniz desteği ve gücü bulabilirsiniz. Parasal konularda da ticari ilişkilerinizde güçlü ortaklar ile iletişime geçebilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin gizli önemli ticari ilişkiler içinde kariyerinizde güçlü detekler alabilir ve güzel ticari anlaşmalar ile kazançlar sağlayabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda istediğiniz konum ile ilgili güçlü destekler alabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yenilenme enerjisi ile İş ve kariyer hayatınızda güçlü otorite sahibi kişilrin destekleri ile işinizde sorumluluklarınızı başarı ile yerine getirebilir ve kendinizi ortaya koyabililirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim









İkizler burcu veya yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, bu hafta yabancılar, yurtdışı , yüksek öğrenim, uluslararası ticaret ve hukuki konular vasıtası ile sosyal statünüzü öne çıkaracak destekler ve yardımlar alabilirsiniz.


15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, bilinçaltınızda çok aceleci, agresif, düşünmeden harekete geçen tavırlar içinde olabilirsiniz. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, İş ve kariyer konularınız ile ilgili tasarlayıp hayata geçiremediğiniz, ulaşılması hayal hedefler içinde olduğunuz dönemde kendinizi gerçek dışı fikirer içinde bulabilirsiniz. Ancak aynı zamanda Güneş ile Plüton arasındaki güzel açı ile kariyeriniz ile ilgili ulaşılması güç hedefler ve istekler içindeyken özellikle kariyerinizden adığınız sorumluluk satatü ve gelir artışı ile ilgili isteklerinizin yurtdışı, yabancılar, yüksek öğrenim, uluslararası ticaret ve hukuki konular ile bağlantılı kişi ve olayların desteği ile elde edebilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin parasal ve ticari ilişkiler anlamında satatünüzü arttırıcı özellikle yurtdışı bağlantılı iş anlaşmaları, hukuki anlamda kazanılan davalar belki de akademik olarak önemli patent çalışmaları ve araştırmaları ile parasal anlamda da işini ile ilgili ticari ilişkileri başarı ile yönetebilir ve olumlu anlamda destekler alabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yenilenme enerjisi ile sosyal statünüz ve sosyal çevrenizi için tüm gücünüz ve enerjinizi ortaya koyarak kariyer ve işinizdeki gerekleri yerine getirerek statünüzde değişimleri ve kazanımları elde edebilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim







Yengeç burcu veya yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeç'ler, bu hafta alcaklar ve ödemeler alanınızda alacağınız güçlü destekler ile işinizde olumlu gelişmeler yaşayabiliriniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, sosyal çevrenizdeve arkadaş gruplarınıza karşı aceleci, düşündüğünüzü hemen söyleyen, düşünmeden hareket eden tavırlar içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, özellikle yüksek öğrenim, hukuki konular ve yabancılar ile iletişimlerde ve yabancılar ile ticari ilişkilerde hayellere kapılabilir olayları net görmeyebilir ve iletişim ve düşüncelerinizde yanılabilirsiniz. Önemli karar aşamalarında düşündüğünüz işlerin reealitesine odaklanmanız zarar görmemeniz adına yararlı olacaktır. Ancak aynı zamanda Güneş ile Plüton güzel açısı ile kariyeriniz ile ilgili ulaşılması güç hedefler ve istekler içindeyken ödemeler ve alacak alanlarınızdan gelen güçlü destek ve imkanlar ile iş ve kariyer alanlarınızda aksayan alanları çözüme kavuşturabileceksiniz. Örneğin önemli bir alacağınızı tahsilatı ile borlarınızı rahatlatabilir. Belkide vergi imkanlarından yararlanarak iş ve kariyerinizde sizi rahatlatacak gücü kazanabilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin parasal ve ticari ilişkiler anlamında dışardan elde ettiğiniz kazançlarınızda artışlar yaşayabilir. Öte yandan işinizde ödemeler ve alacaklar dengesinde düzelmeler vasıtası ile yatırım yapma kararı alabilir uygun koşullar ile yatırım yapabilir. Belki de yapmış olduğunuz yatırımlarınızdan kazançlar elde ettiğiniz bir süreç yaşayabilrsiniz. 21 Mart Pazar günü güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yenilenme enerjisi ile iş ve kariyer alanlarınızda bu enerji ile düşündüğünüz yenilikleri hayata geçirmeyi tüm gücünüz ile isteyebilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.










Aslan burcu veya yükselen Aslan:

Sevgili Aslan'lar, bu hafta günlük işleriniz, sağlığınız ve çalışma hayatınızdan alacağınız güçlü destekler ile yurtdışı, yüksek öğrenim, uluslararası ticaret ve hukuki alanlarda olumlu gelişmler yaşayabilirsiniz.


15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, iş ve kariyer hayatınızda gergin, sabırsız, düşünmeden aksiyon olabilen tevırlar içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, vergiler, ödemeler, yatırımlar,Bankalar, borçlar, krediler, dışardan elde edilen gelirler ile ilgili konularda gerçekleri göremeyebilir, düşüncelerinize odaklanma sorunları yaşayabilir. Kendinizi olmayacak hayali düşünceler içinde bulabilirsiniz. alacaklar ve ödemeler ile ilgili konularda zararlar yaşamamanız adına bu konulara odaklanmanız ve gerçekçi düşünmeniz yararlı olacaktır. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile çalışma hayatınızda güçlü kişilerin ve yanınıza çalışanların güçlü destekleri ile hukuki konular, yurtdışı ile ilgili ilişkiler, ithalat,ihracat, hukuki konularda hedeflerinize ulaşabilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin parasal ve ticari ilişkiler anlamında yurtdışı bağlantılı işer ile ilgili çalşma ortamınızda yeni iş bağlantıları sağlayabilir. Çalışma hayatı içinde ön plana gecebilir ve maddi anlamda kazanımlar elde edebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili bu hafta tedavi imkanı bulabileceğiniz güçlü destekler alabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yenilenme enerjisi yurtdışı ve uluslar arası alanlarda, yüksek öğrenim ve hukuki konular ile ilgili alanlarda yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda örneğin dava açmak istiyorsanız açabilirsiniz. İşlerinizi yurtdışına açılarak büyütme fikriniz olabilir. Belkide yeni bir alanda uzanlaşmak için üniversiteye gitmeyi düşünebilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Başak burcu veya yükselen Başak:

Sevgili Başak'lar, bu hafta yaratıcılığınız, sevdiğinizden ve çocuklrınızdan alacağınız güçlü destekler ile eşiniz ve iş ortağınız ile ilişkilerinizde isteklerinize kavuşabilirsiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, ödemeler ve alacaklara odaklandığınız bu konularda düşüncesizce ve aceleci tavırlar içinde olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, Sağlığınız, çalışma hayatınız ve günlük işlerinize odaklanmakta zorluklar yaşayabilir, yaşadıklarınız gerçekçi olarak değerlendirmeyebilir, hayal dünyası içinde yaşayabilirsiniz. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile evli iseniz eşiniz ile ve ticaret yapıyorsanız ticari ortaklarınız yada müşterileriniz ile ilgili sorunları sevdiğinizin, çocuklarınızın, yaratıcıığınızın ve şansınız vasıtası ile burdan aldığınız güçlü destekler ile eşiniz ve ticari hayatınızda ortağınız ile yaşanan sorunları çözebilir ve isteklerinize kavuşabileceğiniz keyifli zamanlar yaşayabilisiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin eşiniz ile ve sevdiğiniz ile romantik anlar yaşayabilir ve birlikte mutlu olacağınız bir organizasyon içinde olabilirsiniz. Ticari ilşkilerinizde de sevdiğinizden aldığınız destekler ile yeni müşteri kazanımları ile parasal kazançlar elde edebilirsiniz. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yenilenme enerjisini eşiniz ve ortaklık ilşkileri içinde yaşayacaksınz. Eşiniz ile ilgili ilişkinizde yeni bir sürece başlayabilir. Örneğin Evli olanlar çocuk sahibi olmak isteyebilirler, Ticaret hayatınd olanlar yeni bir ortak ile iş yapmayı düşünebilir. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Terazi burcu veya yükselen Terazi:

Sevgili Terazi'ler, bu hafta ailenizden alacağınız güçlü destekler ile çalışma hayatınız ve sağlığınız ile ilgili konularda isteklerinize kavuşabilirsiniz.


15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, eşiniz ve ortağınız ile ilişkilere odaklanacağınız iletişimlerinizde gergin, mücadeleci, agresif, sabırsız ve düşüncesizce hareketler içinde olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, aşk ilişkilerinizde, çocuklar ile olan ilişkilerinizde olayları net olarak göremeyebilir, hayal dünyası içinde yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadıklarınızı gerçekçi olarak değerlendiremeyebilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile evinizden yuvanızdan ve ailenizden alacağınız güçlü destekler ile çalışma hayatınız ve sağlığınız ile ilgili isteklerinize kavuşabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile sizin ailenizin yine olumlu destekleri ile çalışma hayatınızda sizin için karlı olacak bir kişi ile ticari ilişki içine girebilir. Belkide yeni tanışacağınız ailenizin desteklediği çalışma hayatınızda olan bir kişi ile yeni bir aşk ilişkisi içinde kendinizi bulabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, çalışma hayatınızda ve sağlığınız ile ilgili konularda yenilenme isteyebilirsiniz. Yeni bir iş arayışı içinde olabilir. Belki de sağlığınız ile ilgili yapıcı yeni kararlar alabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Akrep burcu veya yükselen Akrep:

Sevgili Akrep'ler, bu hafta yakın çevre ve kardeşlerinizden alacağınız güçlü destekler ile çocuklar ve aşk hayatınız ile ilişkilerinizde, mutlu olduğunuz konularda isteklerinize kavuşabilirsiniz.


15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, sizin çalışma ortamınızda çalışma arkdaşlarınız ile ilişkilerinizde agresif, aceleci ve düşüncesizce tavırlar içinde olacağınız bir gün olabilir. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, eviniz, aileniz ve yuvanız ile ilgili konularda düşüncelerinizde netleşemeyeceğiniz , hayallere kapılacağınız ve olayları gerçekçi olarak değerlendiremediğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu süreçte evinizde yenilik ve yeni bir eşya alımı yapmamanız yararlı olacaktır. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile yakın çevrenizden ve kardeşlerden aldığınız destekler ile sevdikleriniz ve çocukları olanlar için çocukları ile olan ilişkilrinizde sorunları giderebilir ve istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile yakın çevre ve arkadaş desteğiniz ile yeni romantik güzel bir ilişkiye başlayabilir ve ilişkisi olanlar sevdikleri ile yakın çevresinin desteği ile keyifli güzel zamanlar geçirebilirler. Belki de yakın çevrenizden biri ile romantik bir ilişki içinde kandinizi bulabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yaratcılığınız, cocuklar ve sevdikleriniz ile ilgili düşündüğünüz yenilikleri hayata geçirme enerjisi altnda olacaksınız. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim









Yay burcu veya yükselen Yay:

Sevgili Yay'lar, bu hafta maddi ve parasal alanlarda alacağınız güçlü destekler ile yuvanız ve aileniz ile ilgili isteklerinizi hayata geçirebileceksiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, sizin çocuklar ve sevdiğiniz ile ilişkilerinizde aşırı hassas olacağınız tavır ve hareketlerinizde düşünmeden, sabırsız ve agresif tavırlar içinde olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, yakın çevre ve kardeşler ile ilişkilerinizde olayları net değerlendiremeyeceğiniz, hayallere kapılacağınız ve düşüncelerinizde kendinizi manuple edeblileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Sorunlar yaşanmaması adına daha gerçekçi olunmasında yarar var. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile parasal konularda kazancınızın artması, yatırımlarınızdan elde ettiğiniz kazançlar ile ev ve yuva alanlarınızda aileniz için düşündüğünüz isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, bu açı ile hem aşkta hem parada kazanacağınız keyifli bir zaman yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda kazandıklarınızı aileniz ve evinize yatırım yapacağınızı ve bu yatırımınızdan dan kazançlı çıkabilirsiniz. Maddi anlamda güçlü destekler ile birlikte sevdiğiniz ile birlikte yeni bir yuva kurmayı aile olmayı düşünebilirsiniz. Belki de hep istediğiniz evi alabilir ve taşınabilirsiniz. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yaratcılığınız, eviniz, yuvanız ve aileniz ile ilgili düşündüğünüz yenilikleri hayata geçirme enerjisi altnda olacaksınız. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Oğlak burcu veya yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlak'lar, bu hafta kişisel yeteneklerinizden aldığınız güçlü destekle yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilgili isteklerinizi hayata geçirebileceksiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, sizin yakın çevre, kardeşler ve kısa seyahat alanlarınıza odaklanabilir, sabırsız, gergin, düşünmeden harekete geçebilecek tavırlar içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, parasal ve maddi konularda olmayacak hayaller içinde kendinizi bulabilir. Maddi konuları gerçekçi değerlendiremeyebilir ve ticari hayatınızda olayları net değerlendiremeyebilirsiniz. Bu süreçte parasal anlamda sorunlar yaşanmaması adına maddi konularda risk almadan hareket edilmesi yararlı olacaktır. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile kişisel yetenekleriniz, kendinizi güçlü ifade etmeniz ve tüm poyansiyelinizi ortaya koyabileceğiniz bu süreçte yakın çevreniz ve kardesşleriniz ile kısa seyahat, kişisel gelişim eğitimleri alanlarınızda yapmayı istediğiniz tüm planları hayata geçirebilirsiniz. Örneğin hep istediğiniz ve ertelediğiniz yakın çevreniz ile kayifli bir organizasyon düzenleyebilir. Kendinizi ortaya çıkarabilecek size önemli bir değer katabilecek eğitim imkanı ile karşılaşabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, güçlü potansiyeliniz ve etkileriniz ile yakın çevrenize yaydığınız güçlü çekiciliğiniz ile ilişkisi olmayan oğlaklar yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirler. İlişkisi olmayan oğlaklar ikili ilişkilerinde bu etkileri ile yakın çevresinde kendileri için etkili önemli insanlar ile iletişim imkanı yakalayabilirler. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, yakın çevreniz, kardeşleriniz , kişisel gelişim eğitimleri alanlarında düşündüğünüz projeleri hayata geçirmek için harekete geçeceğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim








Kova burcu veya yükselen Kova:

Sevgili Kova'lar, bu hafta hep arkanızda ama kendini size göstermeyen koruyucu meleğiniz olan kişilerin, güçlerin desteklerini alarak maddi ve parasal konularda isteklerinizi hayata geçirebileceksiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, sizin maddi ve parasal konularda odaklanacağınız ve parasal konularda aceleci ve sabırsız, düşüncesiz tavırlar içinde olabilirsiniz, maddi kayıplar yaşanmaması için dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, kendinizi ifade ederken yanlış ifade edebilir. Kendiniz ile ilgili konularda gerçeklerden uzaklaşıp olmayacak hayaller içinde kalabilir. Kendi kişisel bakımınız ile ilgili konularda kendinizi yanıltabilirsiniz. Bu süreçte fiziksel ve kişisel değişimlerinizde gerçekçi olmanız abartılı düşüncelere kapılmamanız yararlı olacaktır. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile size kendini hissettirmeyen hep arkanızda olan ruhani güçler ve gerçek hayatta koruyucu meleğiniz olan güçlü kişilerin desteklerini alarak maddi ve parasal konulardaki planlarınızı ve isteklerinizi hayata geçirebileceğiniz güzel bir süreç yaşayabilirsiniz. Maddi hayatınızı para kazanma şeklinizi belkide değiştireceğiniz güzel imkanları yakalayabilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, Koruyucu meleğinizin desteği ile ilişkisi olmayan kova burçları beklemediği bir anda yeni bir aşk ilişkisi içinde kendini bulabilir. İlişkisi olan kovalar ilişkileri ile ilgili olumlu bir sürece doğru başlangıçlar yapabileceği destekler alabilirler. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, maddi ve parasal alanlarda düşündüğünüz projeleri hayata geçirmek için harekete geçeceğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Balık burcu veya yükselen Balık:

Sevgili Balık'lar, bu hafta sosyal çevreniz ve statünüzden alacağınız güçlü destekler ile kendi gücünüzü ortaya koyabilir ve tüm kişisel isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz.

15 Mart Pazartesi günü Ay Koç burcunda olacak olup, kendinizi ifade ederken telaşlı düşünmeden hareket eden , agresif ve mücadeleci tavırlar içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde sorunlar yaşanmaması için dikkatli olunmasında yarar var. 16 Mart Salı günü Merkür Balık burcunda hareket ediyor olacak olup, iç dünyanızda ve herkesten gizlediğiniz konularda olmayacak hayaller peşinde koşabilir. Yaşadığınız olayları net değerlendiremeyebilir ve kendinizi kandırabilir yanıltabilirsiniz. Duygusal olarak hisseleriniz ile hareket ederken dikkatli olmanız bu süreçte yararlı olacaktır. Ancak aynı zamanda Güneş ile Püton keyifli açısı ile sosyal çevreniz ve statünüzden alacağınız güçlü destekler ile kendi gücünüzü ortaya koyabilir ve tüm kişisel isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Örneğin çalışma hayatınızda her alanda eğitim alan balıklar için öğrenim hayatında kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkaracak projelerde yer alabilir. Kendi gücünüzün yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz. 18 Mart Perşembe günü Venüs ve Plüton arasında güzel açı gerçekleşecek olup, sosyal cevrenizn desteği ile yeni bir aşk ilişkisi içinde kendilerini bulabilirler, İlişkisi olan balıklar ise ilişkilerini çevrelerinin desteği ile bir üst düzeye taşıyabilirler. 21 Mart Pazar günü Güneş koç burcunda hareket etmeye başlıyor ve aynı zamanda Satürn ile Mars'ında keyifli açısı olacak olup, kişisel gelişiminiz , fiziksel görünümünüz ile ilgili konularda düşündüğünüz ve planladığınız başlangıçları yenilikleri hayata geçirebileceğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim








Gonca Gazioğlu
 
93c5f62db6c6ebb49e537fde496c6ebe3ac44d24.jpg

Haftalık tarot açılımı

Haftaya yeni fırsatlar, yeni tekliflerle başlıyoruz. Önceden başvurduğunuz ama dönüş alamadığınız bir işten olumlu dönüş, beklemediğiniz şekilde yeni iş fırsatları veya yeni insanlarla tanışma durumları bu hafta başında sizleri bekliyor. Aşk kokusu var sanki!😉❤ Karşınıza çıkan insanları ve fırsatları dikkate alın, düşünüp değerlendirin. Çünkü değişimler ve mutluluklar bu şekilde gelecek! Bu hafta güçleneceğiniz ve kendinize geleceğiniz bir hafta olacak. Hafta sonuna doğru toparlanmalar veya ani yolculuklara çıkmalar söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru özellikle bu ayın 13'ünde köklü değişimler, kopmalar, problemler yaşadıysanız onunla alakalı yaşanan sert rüzgarlar, restleşmeler söz konusu olabilir. Kendinizi kanıtlamanız, ego savaşı vermeniz gerekecek. Insanlara kendinizi anlatmanız, gücünüzü göstermeniz ve bu şekilde kendinizi ispatlamanız gerekebilir. Bu hafta şans ve güç istiyorsanız evren sizinle olacak! Ne dilediğinize özellikle bu hafta çok dikkat edin, gerçek olabilir bir anda söylediğiniz veya düşündüğünüz bir şey. 😮

Özellikle Boğa-Başak-Oğlak burçları için bu hafta yeni fırsatlar, yeni maddi olanaklar veya yeni insanlarla tanışmalar söz konusu. Önlerine çıkacak fırsatlara, imkanlara kendileri bile şaşıracaklar.

Koç-Aslan-Yay
burçlarında ani yolculuklar, kısa tatiller ve kafa toparlama isteği oluşabilir. Hafta sonunda özgüvenleri yerine gelmiş, toparlanmış olacaklar.


Yengeç-Akrep-Balık
burçlarının bu hafta duygu yoğunlukları, romantizm ve özlem duyguları ön planda. Partnerlerine güzel sözler söyleyebilir, güzel teklifler sunabilirler.

Bu hafta Akrep burçları için köklü değişimler söz konusu. Kayıplar veya ayrılıklar yaşayabilirler, kızgın ve kırgın olabilirler. Değişimlerin altından kalkabilecek güç sizde var, inanın kendinize.


İkizler-Terazi-Kova
burçları için bu hafta gergin ortamlar, yoğunluklar, sert rüzgarlar söz konusu. Şansın sizden yana olmasını istiyorsanız sükunetinizi koruyup otoritenizin, yerinizin, kıymetinizin ağırlığına yakışır davranmanız gerekecek.

Keyifli ve mutlu haftalar! 😇
 
b75b1af9bc8855289e841d84c88b0355.jpg

Koç & Yükselen Koç: Bu hafta sizin için hızlı başlayacak, çarşamba gününe kadar da bu hız devam edecek. Kendinize odaklanmak, işlerinizi halletmek veya önemli görüşmelerinizi yapmak için haftanın ilk 2 gününü kullanabilirsiniz… Bu haftanın ana konuları işlerinizi toparlamak, kendi işlerinize öncelik vermek ve finans konuları olacak. Çarşamba – Perşembe günlerinde ise yatırımlar, para ile ilgili konular ve düşünceler ön planda olacak. Cuma gününden başlayarak haftasonunda ise zihniniz son derece akif olacak ve bazı haberleşmeler, konuşmalar ön planda olacak…

Boğa & Yükselen Boğa: Haftanın ilk 2 gününde sizin için biraz tempoyu düşürme vakti olacak çünkü sizi biraz yavaşlatan enerjiler devrede olacak. Yalnız kalarak çalışmalar ve planlamalar yapabilirsiniz. Salı günü öğleden sonra itibari ile Ay’ın burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve kendinize odaklanacaksınız. İşlerinizi yapmak, kendinize vakit ayırmak, görünüşünüze özen göstermek için iyi günler. Cuma gününden başlayarak haftasonunda devam edecek etki ise İkizler burcu dolayısı ile daha çok parasal konular, iletişim ve işbirlikleri olacak. Haftasonunda para harcama modunuz yüksek olabilir… Güzel bir hafta olsun.

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya hayalleriniz, arkadaş çevreniz ile ilgili konular ön planda başlayacaksınız ve bu konularda gelişmeler ve haberlerde devrede! Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte biraz daha içe çekilip, özellikle finansal konularda planlamalar yapmanız mümkün. Ödemeler ve alacaklar gündemde olabilir. Cuma gününde ve haftasonunda Ay’ın burcunuzda hareketi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kendinize ve önemli işlerinize odaklanmak, görünüşünüz ile ilgili yapılacak değişiklikler için harika günler olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta dilerim…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya kariyeriniz, işiniz, kendiniz ön plana koymak istediğiniz konular ön planda başlıyorsunuz ve bu etki Salı günü öğleden sonra saatlerine kadar devam edecek. Dikkat etmek gereken ise sosyal çevrenizle, sevdiklerinizle parasal konularda gerginlikler ve tartışmalar yaşamak olacak. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte sosyal çevre, arkadaşlarınız ile ilgili konular ve hayalleriniz ön plana gelecek. Bu konularla ilgili girişimler yapmak ve birşeyleri somutlaştırmak için planlar yapmak mümkün ne de olsa yeni ay etkisindeyiz. Cuma gününden başlayacak ve Haftasonunda devam edecek İkizler burcu etkisi ise dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak için iyi zamanları anlatıyor biraz daha içsel günler olabilir ve bazı önemli bilgilerde yolunuza gelebilir…

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya uzaklar, seyahatler, internet üzerinden yapılan işler ve tanıtım konuları ön planda başlıyorsunuz ve bu etkiler Salı öğleden sonraya kadar aktif kalıyor. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte kariyeriniz, ön planda olmak, ilişkiler ve işinizde ilerleme konuları ön plana gelecek. Eski bazı konularla tekrar ilgilenmeniz gerekebilir, yine ikili ilişkilerde de bazı eski konular gündeme gelebilir. Cuma gününden başlayarak haftasonuna yayılan etki ile arkadaşlarınız ile ilgili konular ve sosyal çevrenizden gelecek bazı haberler aktif. Arkadaşlarınızla görüşme ve sosyalleşme imkanı bulabilirsiniz bugünlerde…

Başak & Yükselen Başak: Haftaya ortak para, finans, yatırımlar, işin ve ailenin parası konuları ön planda başlıyorsunuz. Haftanın ilk 2 gününde beklenmedik gelişmelere açık etkilerde olduğundan iş, iş yerinizdeki ilişkiler ve internet, yayıncılık konularında odağınız yoğun olacak. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız uzaklarda ve bazı uzak tanıdık – akrabalarda olabilecek. Hayalinizde bir seyahat olabilir. Cuma gününden başlayarak, haftasonunda ise iletişim yoğun, aklınızda hem bir ilişki ile ilgili konular hem de kariyerinizde yapmanız gereken şeylerle ilgili konular olabilir. Kendinizi ön plana koymak, kariyer ve ilişkiler konularında girişimler yapmak için iyi günler..

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya ikili ilişkiler, evliliğiniz veya ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ön planda başlıyorsunuz. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız parasal konularda ve yatırımlarda olacak. Alacaklar, bankalarla ilgili konular ve bazı ödemeler ön planda olacak. Bu etki Cuma gününe kadar devam edecek. Cuma gününden başlayarak haftasonunda devame decek İkizler burcu etkisi ise sizin için uzaklar, seyahatler, inançlar ve yeni bilgiler alanını aktive edecek. Uzaklardan veya uzak akrabalardan bazı haberler, seyahat planları ve iletişimi yoğun bir haftasonu sizi bekliyor olacak. #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya çalışma, üretme ve birşeyleri oldurmaya çalışma modu yüksek başlıyorsunuz. İşiniz, iş yerinizdeki kişilerle ilgili durumlar veya evin düzeni konuları ön planda! Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkiler, iş yerinde bire bir iletişimde olduğunuz kişilerle veya eşiniz ile ilgili konular ön planda olacak. Cuma gününden başlayarak, Haftasonunda devam edecek İkizler burcu etkisi ile aklınız parasal konularda olabilecek ve iletişiminiz yoğun olacak. Birşeyler yapmak ve yeni adımlar atmak istiyorsanız önümüzdeki hafta sizin için daha hareketli geçebilir…

Yay & Yükselen Yay: Haftaya işler, projeler, çocuklar ve aşk konuları ön planda başlıyorsunuz sevgili Yaylar. Hobi gibi yaptığınız işler, proje bazında yapılan işler ön planda olacak ve hızlı etkiler haftanın ilk 2 gününde aktif olacak. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız işlerde, çalışma ve üretmede olacak, biraz daha yumuşak etkiler devreye girecek. Yine finans konuları ve yatırımlarda ön plana çıkacak. Cuma gününden başlayarak haftasonuna yayılacak İkizler burcu etkisi ile ise ikili ilişkiler ve ikili ilişkilerde dengede olmayan konular odağınızda olacak. Yine her tür birebir görüşmenin ve aklınızın birilerinde olacağı günler olacak. Ben demekten çok sen diyeceğiniz ve karşınızdakini düşüneceğiniz günler olacak…

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya iletişimi yoğun başlayacaksınız, aileniz, eviniz ile ilgili konular ön planda olacak. Alıncaklar ve yapılacaklar vaktinizi alabilir. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız çocuklarınız ile ilgili konularda aynı zamanda aşk konularında, hobi gibi yapılan işlerde olabilir. Cuma gününden başlayarak Haftasonunda da aktif olacak İkizler burcu etkisi ile daha rahatlamak, hafta içinde yaşananları gözden geçirmek ve yeni kararlar almak için iyi etkiler olacak. Evinizin içinde birşeyler yapmak, okumak ve bazı eğitimlerde gündemde olabilir #haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya iletişim alanınız aktif başlıyorsunuz, birçok haber almanız ve konuşma yapmanız mümkün. Yeni ayın etkisinde olduğumuzu düşünürsek bu hafta hem parasal konular ön planda olacak hem de iletişim çok aktif başlayacak haftanız. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte konular daha çok aile, anne- baba ve eviniz ile ilgili olacak ve biraz daha yumuşak etkiler devreye girecek. Finans ve yatırımlar konuları ve eviniz ile ilgili bazı düzenlemeler gündemde… Cuma gününden başlayarak, haftasonunda da aktif olacak İkizler burcu etkisi ise aşk, çocuklar ve keyif konularını ön plana getirecek. Bazı önemli görüşmeler veya çocuğunuzun eğitimi ile ilgili konular ön planda olabilir…

Balık & Yükselen Balık: Haftaya haftasonu burcunuzda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve hayatınızda yapmak istediğiniz yenilikler ön planda olacak. Haftanın ik 2 gününde işin parası hem de daha fazla nasıl para kazanırım konuları ön planda başlıyorsunuz. Hızlı etkilerin devrede olacağı ilk 2 günde beklediğiniz gecikmiş haberler gelebilir. Salı öğleden sonra itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte iletişim alanınız çok aktif olacağından, birçok haber almanız ve konuşma yapmanız mümkün. Kardeşlerle ve akrabalarla ilgili konularda ön planda olacak, yine bazı eğitimler ve sözleşmelerle ilgili konularda aktif. Cuma gününden başlayarak haftasonunda devam edecek etki ile ise ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirmek, uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı görmek iyi gelebilir. Güzel bir hafta olsun…



Güliz Kına
 
%25C3%25B6rdek%2Byavrusu%2Bta%25C3%25A7%2Btakm%25C4%25B1%25C5%259F.jpg


ASTROLOG SEMA SİDAR'IN 15 Mart Haftası Burç Analizleri





Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizin iletişim anlamında biraz içe dönmenize sebebiyet verirken, iş ortamınızdaki arkadaşlarınızla konuşmalarınızda unutkan bir ruh haline bürünmenize sebep verebilir. İş ortamında düzenli olmaya dikkat etmelisiniz. Diğer yandan Güneş-Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açı kariyerde size çok iyi gelecek ve kariyerinizde istediğiniz dönüşümleri ve değişimleri gerçekleştirebileceksiniz. Haftanın sizin için en güzel etkisi Güneş ve Venüs burcunuza geçiyor ve gökyüzünde sizin döneminiz başlıyor. Daha rahat ilerleyeceksiniz, kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz. Venüs’ün burcunuza geçmesiyle ikili ilişkiler aşkta şanslı olurken, bireysel anlamda yaptığınız her işte başarılı olabileceksiniz.





Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu yeni ortamlarda daha rahat hareket etmenizi sağlayacak. Diğer yandan sezgilerinizi kullanarak, iletişim yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Birden fazla işle aynı anda uğraşabilirsiniz. Güneş Venüs’ün kavuşumunun Plüton’a yaptığı açıyla beraber kalabalık çevrelerle, güzel bir seyahat programı oluşabilirsiniz. Yine eğitimle ilgili konularda çok güzel bir dönem sizin için. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise çevrenizdeki insanları gözlemlemenizi sağlayacak, bakacaksınız hayatınızda kimler doğru kimler değil bunu değerlendirmeye başlayacaksınız. Diğer yandan meditasyon, yoga tarzı aktivitelerle ilgilenerek kendinizi rahatlatabilirsiniz.





İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki kariyer alanında odaklanma problemi yaşamanızı sebebiyet verebilir, direkt iş değişikliği değil yapmanız adına değil ama işle ilgili bu değişikliğin oluşmasına, kararsızlıklar yaşamanızı sebebiyet verecek. Yine hayatınızdaki insanların duygu durumundaki iniş çıkışlar sizi zor etkileyebilir. Güneş, Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açı ise maddi kaynaklar açısından sizi destekleyecek. Beklediğiniz prim, kredi ve maddi destek varsa bu süreçte gelebilir. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise sosyalleştiğiniz ortamlarda çok olumlu etkilerken, enerjinizi yükseltecek. Hem zihninize hem bedeninize iyi gelecek bir etki olurken, bireysel anlamda ilerlemek size her zaman kazanç sağlayacak.





Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Size çok iyi gelecek bu etkiyle beraber eğitim alanında yaptığınız aktivitelerde girişimlerde yüksek başarı elde edebileceksiniz. Yine gideceğiniz seyahatlerde süreç sizin lehinize, Güneş-Venüs kavuşumunun Plüton ile gerçekleştirdiği açı ise evlilik ve ikili işlerinizde size iyi gelirken, arkadaş çevrelerinizi partneriniz ile tanıştırabilirsiniz. Yine evlilikte yaşadığınız problemleri bu hafta çözüme kavuşturabilirsiniz. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise sizi kariyerde etkiliyor. Kısa vadeli işlerde kazanç elde ederken, yeni gelir kaynakları elde etmek adına yeni bir iş girişimine başlayabilirsiniz. Aynı zamanda liderlik vasıflarınızı iş yerinde rahatlıkla kullanabileceksiniz.





Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki geçen haftadan bu yana devam eden ödemeler, borçlarla ile ilgili alanını iletişim adına tetikliyor. Para ile ilgili konuşmalar hayatınızda çok aktif bir şekilde yer alabilir. Maddi konularda yazarak ilerlemeniz size daha fazla destek sağlar. Unutkanlıklar para kaybetmenize sebebiyet verebilir. Güneş, Venüs kavuşumunun Plüton ile yaptığı olumlu açı ise iş ortamındaki süreçlerin lehinize olduğunu gösterirken, sağlıkla ilgili sıkıntı yaşadığınız konuları da çözümleye bileceksiniz. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise enerjinize çok iyi gelecek. Hem eğitimle ilgili konularda hem de seyahatte destek verirken, kendinizi geliştirebilme adına güzel bir dönem.





Başaklar ve Yükselen Başaklar

Başaklar, haftaya Merkür’ün karşıt burcunuzda geçmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikte çok olumlu etkileyecek. Sadece burcunuzun da yönetici gezegeni olduğu için ve zarar yerleşimde olduğundan duygu iniş çıkışlarınıza dikkat etmelisiniz. Duygularınızdaki kararsızlıklar ilişkinizde zorlanma yaşamanızı sebebiyet verebilir. Güneş-Venüs kavuşumunun Plüton ile yaptığı olumlu açıyla beraber, bunu tolere edebileceksiniz. Çünkü içinizdeki sevecenlik ve aşk enerjisi aktifleşecek. Diğer taraftan Güneş ve Venüs’ün burç değiştirmesi size maddi konularda destek verecek. Beklediğiniz hızlı nakit akışı gerçekleşirken, kısa vadeli işlerden hızlı paralar kazanabilirsiniz. Borçlanmayı düşünüyoruz düşünüyorsanız kısa vadeli olursa fayda sağlarsınız.





Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi iş ortamında ve sağlıkla ilgili alanlarda etkilenirken, yolladığınız e-postalara, görüşmelere randevulara ekstra dikkat etmeniz gerek. Dalgınlıktan kaynaklı sıkıntılar olabilir. Güneş, Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açı ise evinizin içindeki ortamın istediğiniz gibi olacağını gösterirken, kendinize ait bir konfor alanı oluşturmak isteyebilirsiniz. Güneş ve Venüs karşıt burcunuza geçiyor ve bu da ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğin çok önemli bir noktaya geldiğini gösterirken, hayatınıza birden fazla insan girmek isteyebilir. Yine sizin kafanız flört anlamında birden fazla insana yoğunlaşabilir. Aynı zamanda sanatsal konulardan hızlı bir nakit para akışı sağlayabilirsiniz.





Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki ilişkiler aşk ve çocuk alanında iletişiminizin daha fazla olacağını gösterirken, gerçekten sizin için sezgisel ilerlemek adına çok güzel bir dönem. Resmen evrene bağlı olan antenleriniz açılacak, ne söyleseniz gerçekleşebilir. Sözcüklerinize dikkat edin. Güneş-Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açı ise yakın çevrenizle kardeşlerinize daha fazla vakit geçirebileceğinizi, onlarla yaşadığınız problemleri çözeceğinizi gösteriyor. Güneş’in ve Venüs ‘ün burç değiştirmesi ise iş ortamında bazı öfke kontrol problemler yaşayabileceğinizi, hayatınıza iş ortamında yaşanan dengesizlikler ve haksızlıklara karşı mücadele edeceğiz bir döneme başlatırken. Sağlık açısından migrene ve cilt ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.





Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki ev, aile ve ev ortamınızı yenileme ve evinizin içinizdeki elektronik cihazların değişimi adına olumlu etkiliyor. Fakat duygu iniş çıkışlarınız çok olacak bir söylediğiniz bir söylediğinizi tutmayabilir. Bu dönemde büyük sözler vermemelisiniz. Güneş-Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açısı parasal anlamda destek sağlarken, gelirlerinizi arttırabileceksiniz. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise size aşk adına mükemmel bir dönemi hayatınıza getiriyor. Uzun zamandır beklediğiniz ilişki ortamı oluşurken, sadece kısa süreli olabilir ve birden fazla insan aklını çelebilir. Doğru karar vermek için Nisan ayini beklemenizi tavsiye ederim.





Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu ikili ilişkiler adına size olumlu desteklerken, kardeşleriniz ve yakın çevre çevrenizle olan iletişiminiz daha aktif olacak. Daha sosyal olduğunuz bir dönem başladı diyebilirim. Burcunuzdaki Plüton’un Güneş-Venüs kavuşumu ile yaptığı olumlu açı ise gideceğiniz kısa yolculukların size kar sağlarken, yolculuk enerjisi size çok iyi gelecek. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise ev ortamında minik değişiklikler yapacağınıza işaret ederken, üç gün evde duruyorsanız dört gün dışarda duracağınız hem de sosyalleşeceğiniz bir dönem başladı. Sadece lider vasıflarınız çok aktif bu da zaman zaman öfke kontrol problemi yaşamınıza sebebiyet verir, buna dikkat etmelisiniz.





Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Merkür’ün burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi maddi konularda etkilerken, para adına dengenizi bulmak zor olabilir. Unutkanlıklarınız parasal kayba sebebiyet verebilir. Yazarak ilerleyin, alışverişlerinizde para sıkıntısı olabilir.

Diğer yandan Güneş Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açı ise rüyalarınızın size mesaj verdiğini gösteriyor, spritüal konulara ilginiz ve alakanız artabilir. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz arttırırken, seyahat adına çok güzel bir dönem başladı. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz.

Bu arada ani kararlardan uzak durmalısınız. Hareket enerjisi hayatınızda aktif olacak, ani karar vermenizi kontrol etmenizi tavsiye ederim.





Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Merkür’ün burcunuza geçmesiyle başlıyoruz. Bu etki size iletişim yönünüzü öne çıkartırken, dalgınlıklarınız artabilir. Biraz buna dikkat etmelisiniz. Burcunuzdaki Güneş-Venüs kavuşumunun Plüton’a yaptığı olumlu açı ise çok güzel etkileyecek. Kalabalık arkadaş grupları ve kalabalık ortamlar size iyi gelecek. Geleceğe dair projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güneş’in ve Venüs’ün burç değiştirmesi ise nakit para akışınızı hızlandıracak ummadığınız paralar gelebilir. Yine yakın çevrenizin size gelirler açısından destek verdiği bir dönem başladı. Para hızlı geldiği gibi gidebilir bunu kontrol etmelisiniz.
 
s-91199cac1e1084b327d61efcfbb9fbc70c9da76a.webp

Koç Burçları ve Yükselen Koçlar​

Bir süredir hissettiğimiz rehaveti, içte yaşadığımız konuları artık geride bırakabiliriz. Bu hafta itibari ile göz önüne çıkabileceğimiz, parlayacağımız, ne istediğimizi bildiğimiz, auramızın yükseleceği bir hafta deneyimleyeceğiz. Hafta ortası itibari ile maddi konular gündemimizde olacak. Beklemediğimiz ani harcamalar yapabiliriz. İş kariyer konularında şans ve fırsatlar karşımıza çıkabilir. Hafta sonu Güneş'in burcunuza geçişi ile artık daha kararlı, daha cesur adımlar atmaya başlayabiliriz.


Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar​

Biraz kuruntulu, içimizde konuları büyüttüğümüz bir enerjide haftaya başlıyoruz. Hafta ortasından itibaren içte biriken duyguları dışarı aktarma isteği doğabilir. Gerginliklerden uzak durmalı, ilişkilerde tartışmaya girmekten kaçınmalıyız. İş kariyer ile ilgili yeni fikirler geliştirebiliriz, yeni görüşmeler söz konusu olabilir. Zihnimizde kurgulayacağımız konular yorucu olabilir. İzole kalarak gelecek ile ilgili yönler belirlemek adına kendimizi düşünmeye alabiliriz. Enfeksiyonlara karşı açık olabiliriz. Sağlığımıza dikkat!


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Kariyer konuları gündemimizde başlıyoruz haftaya. Kariyerimizle ilgili önemli görüşmeler devrede olabilir. Uzun vadede büyüyeceğimiz fırsatlar elimize geçebilir. Hafta ortası itibari ile özlemini duyduğumuz konularla ilgilenebilir, kendimizle kalma ihtiyacı duyabiliriz. Ani çıkışlar yaratabileceğimiz ve sonrasında pişmanlık hissedebileceğimiz durumlar yaşanabilir. İlişkilerimizde kıskaçlıktan, gerginlikten uzak durmaya gayret edelim. Hafta sonu itibari ile hedeflerimize, amaçlarımıza yönelik plan projeler gündemimizde olabilir.


Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler​

Aile, yuva konularında hassaslaşabileceğimiz, iş ve kariyerimiz ile ilgili yeni bağlantılar kurabileceğimiz bir hafta. Kendimizi bu hafta işimize verebiliriz. Riskli adımlar atmaya meyilli olabiliriz. Yaşam alanımızda değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Yeni iş fırsatları gündeme gelebilir. Sosyal ilişkiler içinse gerginliklere dikkat! Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Hafta sonu itibari ile kendimizi gösterebileceğimiz, kariyerimizde parlayabileceğimiz, yeteneklerimizi ortaya koyabileceğimiz bir süreç başlıyor olabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar​

Haftaya hayatımızı ve amaçlarımızı sorgulayarak başlayabiliriz. Yeni gelecek planları yapabilir, değişime ihtiyaç duyabiliriz. Adım atma zamanı! Parasal konularda kafa karışıklıkları devreye girebilir. Hafta sonu itibari ile sosyal çevremizle bağlantılarımız yoğunlaşabilir, varsa sevgilimiz ile keyifli vakit geçirebiliriz. Hukuksal konularda hızlanmalar olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerimizden önemli haberler alabiliriz.


Başak Burcu ve Yükselen Başaklar​

Bu hafta odağımız, maddi konularda gelir ve giderlerimiz olacak. Finansal olarak baskılayan durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile eğitim, hukuk, ticaret ve yurtdışı bağlantılı konularda beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. İş, kariyer ile ilgili yeni planlamalara yönelebiliriz. Para kazançlarınızda artış sağlamak için yeni atılımlar yapmak isteyebiliriz. Estetik operasyonlara ilgi olabilir, ufak dokunuşlarla değişim yapmak isteyebiliriz.


Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler​

Hafta başında ikili ilişkiler, ortaklıklarda iletişimimiz yoğun olacak. İlişkilerimizde var olan problemlerimizi onarmak için adımlar atabiliriz. Parasal konularda ise, gelir ve giderlerimiz ile ilgili ani harcamalar gündemimize gelebilir. Bu hafta sosyal ilişkilerimizle olan iletişimimize dikkat etmekte fayda olabilir. Fevri hareket etmemeye özen gösterelim. İş ve ilişki alanımızda yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Yeni anlaşmalar söz konusu olabilir.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler​

Yoğun bir haftaya başlıyoruz. Birden çok şeye yetişmemiz gerekebilir, kendinizi bir koşturma içinde bulabiliriz. İş ilişkilerinde biraz sakin kalmaya gayret edelim. Karşılaşabileceğimiz pürüzler üzerimizde gerginlik yaratabilir. Hafta ortası itibari ile ikili ilişkilerimiz gündemimizde olabilir. Ani başlangıçlar, ani gelişebilecek durumlar söz konusu olabilir. Sevme, sevilme ihtiyacı devreye girebilir. Finansal konularda ise yeni yatırımlar, banka işleri, ödemeler ile ilgili düzenlemeler yapabiliriz.


Yay Burcu ve Yükselen Yaylar​

Hafta başında ebeveynsek çocuklarımız ile ilgili konular ve aşk ilişkilerimiz gündemimizde olabilir. İçimizde baskılanmış hissedebileceğimiz durumlar nedeniyle ufak stresler yaşayabiliriz. Bu hafta hayattan keyif aldığımız konulara yönelerek yeni başlangıçlar yapabiliriz. Hafta ortası itibari ile iş planlamaları, projeler, iş hayatımız ile ilgili yoğun bir tempoya girebiliriz. Kendimizi işe verebilir ve uzun mesailer yapabiliriz. Yatırım, finans konularında güzel gelişmelerimiz söz konusu olabilir. Hafta sonu gerginliklere dikkat! Dürtüsel hareket etmekten uzak durmamızda fayda olabilir.


Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Ev, aile, yuva temalarının ön planda olduğu bir haftaya başlıyoruz. Yaşadığımız alanla ilgili değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Aile ilişkilerinde kendimizi ifade etmekte zorlanacağımız ufak tefek konular gündeme gelebilir. Aşk ve ilişkilerde inatlaşmalardan kaçınmalıyız. Rutin hayatımızın içinde yoğun sorumluluklar alabiliriz. Daha çok çalışarak ve hizmet ederek geçireceğimiz bir hafta olabilir. Parasal olarak ev ile ilgili harcamalar söz konusu olabilir. Hafta sonu itibari ile hayatımız ile ilgili yeni temeller atmaya başlayabiliriz.


Kova Burcu ve Yükselen Kovalar​

İletişim trafiğimizin yoğun olacağı bir enerjide haftaya başlıyoruz. Yeni fikirler, yeni atılımlar, yeni sözleşmeler, eğitim ve ticaret ile ilgili konular gündemimizde. Zihinsel olarak yorgun hissedebiliriz. Hafta ortası itibari ile ev ve yuva temaları odak noktamız olabilir. Ailemiz veya birlikte yaşadığımız kişilerle aramızda gerilimler, duygusal iniş çıkışlar olabilir. Daha çok sosyalleşmek istediğimiz, sevdiğimiz insanlarla zaman geçirmek isteyeceğimiz bir hafta sonuna giriş yapıyoruz. Hobilerimizle ilgilenmek güzel olabilir. Hayatımızla ilgili yeni planlar yapabilir, ticari faaliyetlerimizde canlanmalar yaşayabiliriz. Yakın çevremizin vesile olduğu yeni bir aşk gündemimize gelebilir.


Balık Burcu ve Yükselen Balıklar​

Haftaya parasal konular ön planda başlıyoruz. Maddi gelirlerimiz ve kariyerimizle ilgili planlamalar yapabiliriz. Yanlış harcamalar yapmamaya, sabırsız davranarak yanlış adımlar atmamaya özen gösterelim. Hafta ortasında kardeşler, yakın akrabalar, yakın çevremiz ile ilgili konular gündemimizde olabilir. Eğitimler, anlaşmalar, yazılı sözlü iletişim trafiğimiz artabilir. Yeni kararlar, yeni teklifler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde sorunları konuşarak çözebileceğimiz bir süreç. Daha alttan alıcı, affedici davranabiliriz. Hafta sonu itibari ile yaşam alanımız ile ilgilenebilir daha çok evde veya ailemiz ile zaman geçirebiliriz.






Kenan Yasin Bölükbaşı
 
falda-%25C3%25B6rdek-yavrusu-g%25C3%25B6rmek.jpg



KOÇ
Yeniay sizlere hassas enerjiler getirecek.

Özellikle kendinizle, sağlığınızla, ailenizin sağlığıyla ilgili gündemler, tedaviler, şifalanmalar, iyileşmeler söz konusu olabilir. Ruhsal ve fiziksel anlamda içsel sorgulamalar yaşayabilir, maneviyata yönelebilirsiniz. Duygusal etkiler altında olabilir, çevrenizde ihtiyacı olan kişilere yardım edebilirsiniz. Hızlı kararlar almayın, gözlemci olun. Harcamalar artabilir.





BOĞA
Yeniay sosyal ilişkilerinizi, arkadaş ilişkilerinizi hareketlendiriyor.

Yeni teklifler, bazı organizasyon planları yapabilirsiniz. Ticari konularda girişimler, sunumlar, toplantılar yapabilirsiniz. Yeni projelere odaklanacaksınız. Enerjiniz yükseliyor. Bunun yanı sıra başlamak istediğiniz eğitimler varsa güzel bir zaman. Geleceğe dair hedefleri ele alırken çevrenizde dikkat çekebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanıyor.






İKİZLER
Kariyer ve mesleki alanlarda yeni başlangıçlar olabilir. Başarı sağlayabilir, dikkat çekebilirsiniz.

Yeni bir işe başlayabilir ya da süregelen işinizde konum değişikliği etkileri öne çıkabilir. Balık Yeniayı toplumsal statünüzde, evliliğinizde, ilişkilerinizde değişimler getirmeye hazırlanıyor. Geleceğe dair önemli kapılar aralanabilir ve önemli kararlar verebilirsiniz. Önümüzdeki dönem maddi destek alacaksınız. Rotanızı sağlam adımlarla belirleyin





YENGEÇ
Sezgileriniz kuvvetleniyor. İlişkilerde romantik etkiler, yaratıcığınız artacak. Yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz.

Seyahat planları yapabilir, yeni eğitim kararları alabilirsiniz. Yurtdışı faaliyetleri, akademik konumlar, ticari girişimler ve buna bağlı yolculuklar söz konusu olabilir. Spritüel çalışmalara, bu konularda eğitimlere yönelebilirsiniz. Hukuksal konularda beklentileriniz varsa Yeniay size beklediğiniz haberleri ve gelişmeleri sunabilir.





ASLAN
Yeniay finansal konulara ışık tutacak.

İş birlikleri, ortaklık, eşinizin maddi kaynakları, ya da ailenizle olan ortak mali konularda yeni gündemler oluşabilir. Kariyerde yeni iş tekliflerinin yanı sıra kredi, borç, tahsilat, ödemelerin yapılandırılması, nafaka, miras, vergi gibi geniş alanı kapsayacak tüm parasal konularda yenilikler ve girişimler meydana gelebilir. Ruh ve beden sağlığınıza dair tedaviler, şifalanmalar, terapiler ön plana çıkabilir.





BAŞAK
Tüm ikili ilişkiler mercek altında olacak.

Yeni birliktelikler, var olan birlikteliklerde evlilik kararları, ortaklıklar ve yeni başlangıç kararları önümüzdeki 10 gün adına söz konusu olabilir. Eşinizin yaşamında, işinde yenilikler, sosyal çevrenizde yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Sosyalleşeceksiniz. Çalışma alanınız ve maddi konularda gökyüzü size yardımcı olacaktır. Ayrıca hukuksal konularda da önemli gelişmeler yaşanabilir.





TERAZİ
Günlük düzen ve alışkanlıklarınızı değiştirmek yenilemek anlamında güzel bir Yeniay.

Sağlığınız, kronik rahatsızlıkların iyileştirilmesi, şifalanması söz konusu olabilir. İşinizde yeni düzenlemeler, mesleğinizde yenilikler yaparken, kişisel bakımınıza özen gösterebilir, alışveriş yapabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz. Beslenme sisteminde değişimler, detoks, diyet kararı gündeminize gelebilir. Uyku düzeninize özen gösterin.





AKREP
Yeniay romantik etkiler getiriyor. Aşk ve duygusal hayatınızda yenilikler, yeni başlangıçlar yaşamınıza gelebilir.

Küçük sorunları büyütmeyin. Birlikteliği olanlar adına yeni kararlar, kısa vadede güzel planlar ortaya çıkabilir. Sanatsal faaliyetler, yaratıcılık anlamında güzel etkilerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir, çocukları olanlar içinse onların yaşamları ve eğitimleri adına yenilikler meydana gelebilir.





YAY
Yuvanızda, evinizde yenilikler meydana gelebilir. Yer değişimleri, taşınmak, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir.

Yaşamınızda belirsiz olan her konuyu netleştirmek isteyeceksiniz. Evinizde dekorasyon, yenilikler, tadilat gibi değişimlere başlayabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili konular, onların sağlıkları ve ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Önümüzdeki 10 gün mesleki yeni girişimler söz konusu olabilir. İlişkilerde dengeyi sağlayacaksınız.





OĞLAK
Çevrenizle, yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle zaman geçirebilir, onların hayatındaki yeniliklere ortak olabilirsiniz.

Sorunlarınızı çözdüğünüz, duygusal olacağınız bir dönem. Seyahat planları yapabilirsiniz. İş ve mesleki anlamda yeni anlaşmalar, sözleşmeler, yeni görüşmeler ve teklifler meydana gelebilir. Yeni iş birlikleri, sunum, eğitimlere başlayabilirsiniz. Çevrenizden destek alacaksınız. Konsantrasyon eksikliği ortaya çıkabilir





KOVA
Maddi konularda yeni kapılar ve başlangıçlar meydana gelebilir.

Kazançlarınızda artışlar, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi söz konusu olabilir. Paranızı değerlendirebilir, gayrimenkul, toprak gibi yatırımlar yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda destek alacağınız bir Yeniay. Maddi manevi kendinizi güvence altına alacağınız ve bu yönde adım atacağınız bir 10 gün sizi bekliyor.





BALIK
Yeniay burcunuzda. Güzel etkiler alıyorsunuz. Önümüzdeki 10 gün yaşamınızla ilgili yenilikler, değişimler, yeni kararlar alabilirsiniz.

Fiziksel görüntünüzde, imajınızda değişimler yapabilirsiniz. İlişkiler konusunda başlangıçlar, kariyer anlamında teklif ve değişimler söz konusu olabilir. Dikkat çekeceksiniz. Ev, yuva, çalışma sisteminizde bazı değişimler de meydana gelebilir.





Seyran Ataklı
 
duckling7.jpg


Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.
Bu hafta sizin için kariyer ve para ile ilgili konularda hareketlilik olacak gibi duruyor. Özellikle hafta ortasında işve kariyer konularında güzel konuşmalar, gelişmeler yaşamanız olası. Para konusunda zaten Uranüs, Satürn arasındaki kötü açı zayıfladığı için yaz başına kadar bu anlamda rahat soluk alacaksınız. Bu haftayı maddi konularla ilgilenerek geçireceksiniz demek mümkün. Olumlu, az risk alabileceğiniz işlere girişmenizde fayda var.


Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.
Bu hafta dikkatiniz daha çok hayatınızın genel akışı ile ilgili konularda olacak gibi görünmekte. Hafta ortasında özellikle kariyer alanınızdan geçen Satürn ile sert açılar olacağı için bir anda kendinizi olmadık durumlar içinde bulabilirsiniz. O nedenle olabildiğince sakin kalmaya ve alınganlık göstermemeye dikkat edin. Ne kadar profesyonel kalırsanız o kadar iyi. Bunun yanında sırt ve bel ağrılarına dikkat etmeniz iyi olur.


İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.
Bu hafta her şeyi bir kenara koyun gerekirse ve ne olursa olsun psikolojinize dikkat edin. Gaipten sesler, meleklerle konuşmalar ve aydınlanmalar yaşamanız mümkün. O nedenle zaten hızlı çalışan bir aklınız var, bir de bu tip spritüal konulara kayıpta iyiden iyiye deliye çıkarmayın adınızı. Hayatın anlamını çözmeye falan kalkmayın, oturun işinize bakın derim. Yani bu hafta bir kafa dağınıklığı söz konusu olabilir. Önemli işlerden uzak durun.


Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.
Bu hafta sizin eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda bazı olumlu gelişmeler olabilir. Bu ve buna benzer olaylar sizin Satürn bu alandan çıkana kadar hayatınızı meşgul edecektir. Ama bu hafta her şeye rağmen güzel açılarla bu anlamda yüzünüz gülebilir. Bunun yanında eğer öğrenciyseniz akademik anlamda güzel haberler, durumlarda bu hafta söz sahibi olabilir.


Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.
Ah, canım aslanlarım, siz bu yıl eş, aile ve kariyerden ne çektiniz böyle! Ama merak etmeyin az kaldı artık bunun güzel işaretlerini bu hafta almaya ucundan başlayacaksınız gibi görünüyor. Bunu bir demoymuş gibi düşünün. Ama yine de bu hafta özellikle ilişkinizden ziyade kariyerle ilgili konularda bir anda parlayıp “Ben burayı yakarım, siz de kim oluyorsunuz?” diye hop oturup hop kalkmayın. Keskin sirke küpüne zarar.


Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.
Sevgili Başaklarım, sizlerde bu yılın ilişkiler ve evlilik konusunda sıkılan burçlar kategorisindesiniz. Evlilik ortaklık konularını anlatan alandan geçen Neptün yapıştı kaldı üstünüzde. Bu yarı ayık Neptün pek de yavaştır. Ama bu hafta sizden bu ve buna benzer konularda hoş haberler gelebilir. Kararları abartmayın ve hemen hop diye bir sonuca varacaksınız diye bir çuval inciri heba etmeyin.


Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.
Bu hafta siz teraziler için özellikle resmi işlerde varsa sıkıntılı meseleleriniz güzel gelişmeler olacakmış gibi görünüyor. Aile ve çalışma alanınız, iş arkadaşlarınız gibi konular bu hafta daha bir çözülür yolunu bulur gibi olacak. O nedenle aceleci olmadan yapmanız gerekenleri sırayla yapmaya bakın planlı programlı bir hafta geçirirseniz sizin için gayet olumlu bir hafta olacaktır. Ve ayrıca dişlerinize, kulak ve ense bölgenize dikkat edin.


Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.
Bu hafta size sağlık, çalışma atmosferi ve ortaklık, evlilik konularıyla ortaya karışık bir şekilde ilerleyecek. Ayrıca aşk, meşk konularında da elle tutulur gelişmeler olacakmış gibi görünüyor. O nedenle bu hafta özellikle sorunlu ilişkileri tekrar yapılandırmanız için gökyüzü size yeşil ışık yakıyor. Bunu elinizden geldiğince değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Bunun dışında çekirdek aile ile ilgili güzel haberlerde kapınızı çalabilir.


Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.
Bu haftayı gökyüzü sizin ellerinize bıraktı demek yanlış olmaz. Çünkü vurgu tamamen sizin performansınızda durmakta. O nedenle özellikle iletişim, kısa vadeli planlarınızı yürürlüğe sokabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili yapmanız gerekenler de varsa atlamayın. Bunun yanında uzun süredir çözülememiş para konuları varsa bunları da çözmek için ufak ama sağlam adımlarla konunun üstüne gitmenizde fayda var.


Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.
Bu hafta çocuklar, aşk, hobiler, şans ve şansla ilgili konularda enteresan gelişmeler olabilir. Ama öncelikle gönül ilişkileri konusunda biraz özgürleşmek istemeniz çok doğal o nedenle aslında her türlü ilişkide biraz uzak kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu sizin içinde, karşı taraf içinde iyi olabilir. Sevgili oğlaklar bu hafta eğer borsa, kripto para gibi konularda dikkatli davranın olur mu? Ani büyük çıkışlar yaparak risk almayın.


Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.
Canım kovalarım, bu hafta çekirdek aile ana, babanız, akrabalar falan biraz sizi dürtebilir, olur olmadık isteklerle karşınıza çıkabilirler. O nedenle sinirlerinize hâkim olmanız çok önemli. Olur ya bir anda parlayıp gereğinden fazla tepki gösterirseniz bunun size dönüşü pek de iyi olmayacaktır. Bunun yanında para akışıyla ilgili olarak enteresan gelişmeler olabilir. Alacağınız varsa bu haftayı boş geçmeyin biraz ısrarcı olun.


Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.
Bu hafta güzel balıklarım, size önümüzdeki haftaya kendinizi hazırlayın demek isterim stresli bir 4. Haftaya şimdiden kendinizi hazırlayın. Hazır bu hafta gökyüzü iyimserken maddi manevi ortalığı toparlamaya gayret edin. Özellikle hafta ortası hani kelimenin tam anlamıyla bir akıl tutulması yaşamanız olası. Gereksiz, manasız koşuşturmalardan bu hafta kendinizi uzak tutarsanız yolunuz hayli açılıyor. Dingin olmaya çalışın.




Murat İpek
 
ordek-bakimi-ve-bilmeniz-gerekenler.jpg

Koç burç yorumları:
Yalnızlık, geri çekilme, iç çalışma ve korkularınızla ilgili olarak yaşadığınız yeni bir noktaya odaklanma zamanı olabilir. Buna odaklanırken de içinizde dünyanın tüm yükünü taşıdığınızı düşünebilirsiniz. Bu yüzden bu hafta belki de kısa bir mola vermeyi düşünebilirsiniz.

Diğer yandan sizi sıkan, daraltan ve kısıtlayan sorunlarınıza çözümler bulabilir; bununla birlikte kendi özgürlüğünüzü oluşturabilirsiniz. Nedeni ve getirisi belli olmayan fedakârlıklarınız, hep kendinizden verdiğiniz ilişki modelleri artık kafanızda bir bitme noktasına gitmektedir.

Kendinize kafanızı dinlediğiniz gizli bir bahçe oluşturun. Kariyer sorumluluklarınız, iş yoğunluğunuz veya aile sorumluluklarınızdan bir parça kaçabildiğiniz bir şarj ünitesi yaratabilirsiniz. Uzun zamandır açamadığınız bir kapının anahtarını bulabilirsiniz. Kendinize güven duyun. İlahi planda sizin için güzel bir şeyler hazırlanıyor olabilir.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir.

21 Mart Pazar günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün.

Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.






Boğa burç yorumları:
Arkadaşlık ilişkileriniz de artık daha seçici bir dönem içine giriyorsunuz. Yapmayı hayal ettiğiniz önemli bir projenizi güzel yardımlarla hayata geçirmeniz mümkün. Sosyalleştiğiniz yeni konulara odaklanma zamanı. Bu, dürüstçe inandığınız şeyin arkasında durduğunuz ve geleceğinizin yükselmesine izin veren şeyin yakalamanızla ilgilidir.

Davetlerde ve organizasyonlarda karşınıza hayatınızın aşkının çıkması ya da bir arkadaşınızın size destek olmasıyla güzel bir birlikteliğe adım atmanız söz konusu olabilir. Bir arkadaşınız ile hukuksal problemler yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

Bu dönem yaptığınız her şey çevrenizde aslında ne kadar bu işi iyi bildiğinizi gösteren bir ispat olabilir. Bu duruma veya bu koza ihtiyacınız varsa kendinizi ispat etmek için uygun bir dönem olacak.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Çevrende sanatsal ya da ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yapıp fikir alabileceğin bilgili insanlarla karşılaşabilirsin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesin.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.






İkizler burç yorumları:
Toplum önündeki statünüz, kariyeriniz, kadersel gelişimleriniz, anneyle olan ilişkileriniz ile ilgili konularda yeni bir ivme kazandırabilir. Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme ve yeni bir soluk alacağınız farklı bir yol açılabilir. İşleriniz ya da kariyeriniz ile ilgili planlarınıza daha fazla ilgi göstermek isteyebilirsiniz.

Yöneticilerinizden ya da otorite figürlerinden keşfedilmeyi beklemek yerine bunu sizlerin sunması gerekmektedir. Kimse durduğu yerde keşfedilmez. Biraz daha beklemek ve görmek gereklidir. Bu yüzden dinamik bir yeniden doğuşun ortaya çıkmasını yenilemek için geri çekilmeyi seçin.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin.

Ancak karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var. Kariyerinle ilgili seni daha ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsan oldukça uygun bir dönemdesin.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay süresince partilerin aranılan insanı olabilirsin. Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin.

Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.






Yengeç burç yorumları:
Satış, pazarlama ve reklam faaliyetlerinizin yoğunlaşacağı bir zaman dilimi yine sizleri bekliyor. Bu alanlarda çalışanlar; yeni iş fırsatları karşınıza çıktığında mutlaka bu fırsatları değerlendirin. Aynı zamanda yeni bir eğitim fırsatı, yurt dışı ve yabancılarla alakalı konularınızın, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret ve benzeri meselelerin habercisi olabilir. Kendinizi geliştirip düşünce dünyanızda yeni ufuklar açabilirsiniz.

Hayatınızı yeniden gözden geçirmeniz ve olması gereken formatına dönüştürmeniz gereken bir dönem içinde olmanız muhtemel. Sanki tren raydan çıktı ama kimseye bir şey olmadı gibi. Sadece yeterli hevese ihtiyacınız var. Birileri bu konuda size yardımcı olacaktır. Eskiden size zarar veren, gelişiminizi engelleyen düşünce kalıplarını artık yıkmanız mümkün. Size burada yeni bir yol açılacak ve bu alanda tazelenme enerjilerini hayatınızda net bir şekilde hissedeceksiniz.

İlişkilerinizde yepyeni başlangıçlar ve oluşumlar size epey heyecan katacak noktada olacak. Var olan ilişkinizde eskiden kalan birtakım pürüzler varsa bunlarla ilgili de artık yüzleşmelerinizi yaşayabilirsiniz.

Yardımcı olan insanları yanınıza alarak treni raya sokun. Yeniden eğitim görme isteğiniz ya da büyüme ihtiyacınız ortaya çıkabilir. Bu ihtiyaca cevap verin. Gerçek olanın yanında durmayı seçin. Ortaklık ilişkilerinizde kendinizi ifade etme biçiminizi değiştirmelisiniz.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. Venüs Koç burcundayken ilişkiler içerisinde biraz ani çıkışlar olabilir. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.






Aslan burç yorumları:
Bu hafta hukuksal konular, paylaşılan kaynaklar, ortağınızın varlıkları, krediler, vergiler, devlet işleri, alacaklar, sözleşme imzalamalar, kaynakların veya enerjilerin ortak alanda toparlanması konuları gündeminizde olabilir. Yeni Ay bu konuları aydınlatıp önünüze yeni bir yol açacaktır.

Finansal kaynaklarınızı yenileme ve artık korkularınızı ortadan kaldırma zamanındasınız. Yenilenme ve değişme yetenekleriyle ilgili olarak dönüştürdüğünüz yeni noktaya odaklanma dönemi diyebiliriz. Kendinizi yenilerseniz hiçbir olumsuz duyguya teslim olmazsınız. Kariyeriniz ve kamusal yaşamınız bu yansıtıcı cevabı size verecektir. Çünkü alacağınız ödüller alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi doğru bir düzene sokmanıza vesile olacak.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Finansal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilir.

Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda olabilir.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.






Başak burç yorumları:
Evlilik ve tüm ortaklık konuları, birebir ilişkileriniz, açık düşmanlıklarınız, davalarınız, insanlarla kurulan ilişkilerde verme alma dengesi, danışmanlık ve halkla ilişkiler noktasındaki işler gündem maddeleriniz arasında olabilir. İlişkinizin artık hangi koşullar altında ilerleyeceğini görmeniz açısından kafanızda net oluşumlar canlanacaktır. Net olmayan nitelikteki ilişkilerin sizin için kafanızda bitme vaktidir artık çünkü ilişkiler arenasında sizin için kabul etseniz de etmeseniz de yeni bir yol açılacağı çok net olarak söylenebilir. Burada vereceğiniz karar yeniliğe doğru gitmek olacaktır.

İlişkileri net bir şekilde ilerleyen başakların artık ilişkilerini bir üst kademeye taşıma vakitleri gelmiştir. Hukuksal birtakım konularınızda da tamamlanma yaşayabilirsiniz. Çevrenizle ilişkileriniz de sürekli değer duygusunu sorgulamaktan vazgeçin. Kendinize değer verecek işler içinde olun. Şimdi, gerçeğin tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışmanın zamanı geldi. İlişkinizde ciddi bir noktaya gitme isteğinizin sizin istediğiniz koşullarda olması tutkusuna kapılmamalısınız. Karşı tarafın akışında hareket etmeyi öğrenmeli ve beklentiler oluşturmamalısınız.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin.

Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmen halinde aşırı romantik düşünceler dolayısıyla partnerini olduğundan farklı görme eğiliminde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Maddi manevi destek görebileceğin bir dönemdesin. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin.

Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.






Terazi burç yorumları:
Gündelik yaşamınızı etkileyen değişimler söz konusu olabilir. Ofis yeri değişimi, yeni çalışma arkadaşlarınızın aranıza katılması gibi etkenler de gündem maddeleri arasında olabilir. Buradaki etkiler ofis ortamında çok çalışmanızı gerektirecek durumlar yaratabilir.

Günlük işleriniz ve gündelik rutininizde önemli yer tutan olaylar, ofis ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, evcil hayvanlarınız, beslenme düzeniniz, diyetiniz, sağlığınız, hizmet aldığınız ya da verdiğiniz kişiler gibi konular aktif olacak. Ast üst ilişkileri ve ofis ortamındaki arkadaşlarınızla aranızda güç dengeleri yer değiştirebilir.

Alışkanlıklarınıza, kendinize ve başkalarına hizmetinizle ortaya çıktığınız konulara ve fiziksel sağlığınızla ilgili yaptıklarınıza odaklanma zamanı. Başkalarıyla ilişki kurmayı sevdiğiniz kadar kendi ihtiyaçlarınızı da önemsemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

Yaşamınız boyunca sizi ilerletecek rutin işlerinizi yolunuza düzenli bir şekilde sokmalısınız. İş yerinizde ya da sorumluluklarınızda önemli bir denge oluşturmak için güzel bir süreç. Hayatın yükünden şikayetçi olmak yerine artık kendinizi zoraki sorumluluklardan çıkartmalısınız.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.






Akrep burç yorumları:
İlişkinizde geçmişten süregelen birtakım problemleriniz varsa artık bunları sonlandırma ve yeni bir hayat alanı oluşturma doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz, hayatınızdaki zevkleriniz ve yaşamın keyifli yanları ile ilgili konularda yeni noktaya odaklanma zamanı. Parasal konularda da bir iyileşme veya yeni kazanım alanları yakalayabilirsiniz.

Belirsiz aşk hikâyelerinizde artık sona gelinmiş olabilir. İlişkileriniz zaman zaman sizi hala bir labirentte kaybolmuş gibi hissettirse de siz bu belirsizlikten sıkılıp geçmiş olayları yaşamamak adına nokta koyabilirsiniz. İlişkiniz içinde onurlandırılmadığınızı düşündüğünüz için yalnızlık hissediyor olabilirsiniz. Gerçek ve sizinle konuşan kişilerle yola devam etmelisiniz.

Aşkta yenilenme ve tazelenme dönemi sizlere kapılarını açıyor diyebiliriz. İçinizi ısıtan romantik gündemler hayatınıza damgasını vuracak gibi görünüyor. Hamilelik, doğum gibi konularda şansını denemek isteyenler çocuk sahibi olabilirler.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücün ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanda sana destek olabilir. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsin.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin.

Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.






Yay burç yorumları:
Finansal konularda artık güven hissetmek isteyeceğiniz ve para kazanacağınız da bir döneme giriyorsunuz. Ev kurma, taşıma ve yeni heyecanlara yelken açabilirsiniz. Yaşadığınız ortamla ilgili küçük veya köklü değişiklikler yaparak kendinize özgü yeni bir yaşam tarzını keşfedebilirsiniz.

Ev alım satımı, ailevi konularınız, babanızla ilgili konular ve sorunlar, gayrimenkulleriniz, içsel dünyanız gibi konular gündeminizde yerini alıyor. Satmak istediğiniz evinizi biraz piyasa fiyatının altına satmak zorunda kalabilirsiniz ya da ev sahibinizin bir talebi yeni bir ev bulmanıza neden olabilir.

Aile içinde bir takım güç dengelerinin değişeceği, sizin öncelik alacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Baba rolünü ailede oynamak durumunda kalabilirsiniz. Eviniz, aileniz, en yakın ortamlar, aitlik duygunuz ile ilgili olarak nasıl bir yön içindesiniz bunu göreceksiniz.

Bu dönem mazeretler ya da gelişen olaylara direnç dönemi değil. Kendinizi iyi hissettiğiniz yeri bulursanız her şey yoluna girecektir. Şu an memnuniyetsizlik içinde olmak yerine kendinize doğru sorular sormalısınız. Evinizde de yenilenme enerjileri mevcut; tadilat, yer değiştirme vs gibi…

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmekte fayda olabilir.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan Venüs’ün Koç burcundaki ziyaretini değerlendirebilirsin. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.






Oğlak burç yorumları:
Öğrenmek, keşfetmek, seyahatler, kardeşler, ilan etmek, duyurmak, medya, yayıncılık, pazarlama ve satış, sözel ifade yeteneğini kullanmak, yazmak, bilgi paylaşımı gibi konularda aktif bir dönem ve yeni avantajların karşınıza çıkacağını göstermektedir.

Bu alanlarda kendinize yeni bir iş alanı yaratabilirsiniz. Pazarlama ve satış faaliyetlerinizde göz dolduracağa benziyorsunuz. Araç ve diğer ulaşım cihazlarınızla ilgili yeni bir dönem başlayabilir sizler için; araç yenileme, son model akıllı telefon edinme gibi konular gündem yaratabilir.

Düşüncelerinizi değiştirmeniz gereken ve düşündüklerinizi gerçekleştiremediğinizi fark ettiğiniz bu dönem sizleri biraz agresif biri yapabilir. Zihninizi açmak için kısa geziler, yakın dostlarınızla sohbetler size çok iyi gelecektir. İletişim gücünüzü yeniden yapılandırmanız gereken bir dönemdesiniz.

Yeni konulara odaklanma zamanı. Yükselip dünyaya farklı bir şekilde bakmanız size kendinizi daha iyi hissettirecektir. Yaşam aslında bir öğreti ve bu dönem sizden istenen bunu fark etmenizdir. Ticaret veya müşterileriniz ile ilgili geçmişte yarım kalan her türlü konuyu ortaya sunmalı ve çözme becerilerinizi bu sayede geliştirmelisiniz.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsan kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğin kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsin. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay süresince aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.






Kova burç yorumları:
Kazandığınız, emek vererek çalışıp ürettiğiniz ve gelir elde ettiğiniz finansal akışlarınızda yeni bir dönem sizler için kapılarını açıyor. Yeni bir gelir gider dengesi oluşturacaksınız. Finansal ve ekonomik koşullarınızın önem kazanacağı bir takım konular gündeminize gelebilir. Gayrimenkuller ve ev alım satımı gibi konularda efor harcayacağınız bir dönem. Maddi ve finansal konularda bazı sorumluluklar içinde olabilir, olduğundan daha fazla emek sarf edebilirsiniz.

Girişimlerinizle ilgili beklediğiniz fırsatların ayağınıza gelmesiyle kredi – borç alabilirsiniz. Yeni bir proje gündemde olabilir. Bu yüzden buradan sağlayacağınız yararlarla güzel bir yatırım fırsatı da oluşturabilirsiniz. Yöneticilerinizin üstlerinizin desteğini görebilirsiniz. Aklınızda çözemediğiniz soru işaretleri geleceğe dair kararlarınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Ailevi sorunlarınızla ilgili aklınızdaki çözümleri hayatınıza uyarlamak isteyebilir, bu anlamda büyüklerinizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Geliriniz, değerleriniz, mülkleriniz ve genel güvenlik duygunuzla ilgili sahip olduğunuz şeylere yani kısaca yeniye odaklanma zamanı. Burada olan yansımanın en iyisi olduğuna güvenin ve aile hayatınızın değiştiği şu dönemlerde hayatınızdaki bazı gerçekleri de artık kabul edin.

Geçmişi daha iyi anlamak ve gelecek düzeninizi daha iyi oturtmak için muhteşem bir dönem. Hayatınızın gerçek noktası nerede bunu keşfedeceksiniz. Gizli yürüttüğünüz ilişkiler ya da sizde yarattığı ruhsal krizler bu yeni ay itibariyle netliğe kavuşacaktır.

16 Mart Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğini belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsin.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.






Balık burç yorumları:
Hayatınızla ilgili yeni adımlar ve yeni soluklar dönemi başlıyor. Yeni bir ortamda bulunmak, belki de kimliğinizi ve kişiliğinizi yeni ortamlarda göstermek ve ifade etmek. İlişkilerinizden yana güzel destekler bulup hayatınızda yeni ivmeler kazanmanız sizi biraz olsun mutlu edecektir.

Bir şeyleri değiştirme zamanındasınız. Bu fikri geliştirin ve farklı bir resim içinde olmayı seçin. Farkındalık güneş gibidir ve değdiği şeyi dönüştürür. Yeni ay sizin burcunuzda olduğu için başta sizi dönüştürecek demek oluyor.

Bu yüzden bu ışıktan fayda sağlamayı seçin. Ayrıca ikili ilişkileriniz ve evlilikle ilgili planlarınız gündemde olacak. Hayatınızla ilgili inisiyatif alıp kendinizi ifade etmek için doğru zaman.

16 Mart Salı günü Merkür de sizin burcunuza geçiyor. Merkür’ün Balık burcunda düz harekette bulunduğu süre boyunca sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin. Bu süreçte daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.

21 Mart Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.





İndigo Dergisi
 
KocKoç Burcu:

Haftanıza Ay koç burcundayken başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sizin için bu hafta hareketli geçecek ve kendi borunuzu öttüreceksiniz. Ne işle uğraşırsanız uğraşın önemli bir takım olaylar karşınıza gelecek. Duygusal yönden de hareketli olacaksınız.

Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor. İletişimsel işlerinizde uzaklardan alacağınız önemli haberler devrede olacak. Bu dönem kendi halinizde olmak, işlerinizi yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ve görüşmeleriniz varsa şans ve fırsatlar oluşabilir, beklenmedik yerlerden güzel destekler alabilirsiniz. Doğru bağlantılarla istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş sizin burcunuza geçecek ve parlayacaksınız. Üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk, isteksizlik halleri artık geride kalmaya başlıyor. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve sağlığınızda da kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Girişimleriniz de Pazar günününden sonra harekete geçmeye özen gösterin.



BogaBoğa Burcu:

Haftanıza isteksiz enerjilerle başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Salı günü itibariyle şartlar sizin tarafınıza geçecek. Salı- Çarşamba ve Perşembe günleri kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza daha fazla odaklanacaksınız.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, sosyal çevrenizle arkadaşlarınızla daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Onlarla olan konuşmalarınız ve işbirliklerinizde zaman zaman alınganlıklara, unutkanlıklara, kararsızlıklara açık olacaksınız. İşlerinizde sanatsal yönler ağır basıyorsa, Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle yaratıcılığınız, verimliliğiniz artabilir. İşle ilgili konularda ve parasal durumlarda gözünüzü dört açmalısınız. Çok kolay kandırılabilir, süistimal edilebilirsiniz.

Geleceğe dair önemli planlarınızı, Salı ve Perşembe günleri insanlardan gelecek güzel desteklerle hızlandırabilirsiniz. Önemli iş görüşmeleriniz ve bağlantılarınız varsa bu iki güne denk getirmeye özen gösterin.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Biraz dinlenmek durumunda kalacağınız bu süreci, plan yapma dönemi olarak değerlendirin. Kendinize daha fazla vakit ayırmalısınız. Bu hafta ilişkilere dikkat etmeli, karşı tarafı gereksiz kıskançlıklarla yormamaya gayret göstermelisiniz.



İkizlerİkizler Burcu:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar, programlar bu hafta başında devrede olurken, Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle kariyerinizde önemli konuşma ve görüşmelerin hareketlediğini göreceksiniz.

Merkür Balık burcunda rahat bir konumda değil bu yüzden zaman zaman alınganlıklar yapabilirsiniz, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz, kararsızlıklar yaşayabilir, gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa hayal gücünüzün doğru çalıştığını görecek, ilhamınızın yüksek olduğunu fark edeceksiniz.

Bu hafta maddi konularda gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Harcamalarınız bütçeniz konusunda doğru planlamayla, ailenizle beraber konuşarak ilerlemeniz gerekebilir. Salı ve Perşembe günleri uzun zamandır tahsil edemediğiniz beklediğiniz bir para gelebilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda kıskançlıklardan, yönlendirmelerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. İşlerin ardındaki nedenleri kurcalamadan duramayacaksınız. Bu sebepten olur olmadık konuların içinde kendinizi bulursanız sakın şaşırmayın.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçmesiyle beraber sosyal hayatınızın hızlanacağı bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçirebilir, yeni insanlar tanıyabilir ve çevresel faktörlerden şansınızın yüksek olduğunu görebilirsiniz.




YengecYengeç Burcu
:

Kariyer ve iş koşturmalarınızda kendinizi aktif hissedeceğiniz bir hafta başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta başında kendi başınıza buyruk hareket etmek isteyecek, riskli adımlara takın olacaksınız. Ancak daha sonra şartları daha sağlama bağlamak isteyebilirsiniz.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir dönem başlıyor. Sizi daha az tanıyan insanlara karşı daha anlayışlı, fedakar bir iletişim içinde geçebilir, zaman zaman yaptığınız bu işlerde karşı tarafa gösterdiğiniz bu anlayışla yanlış anlaşılabilirsiniz. Alınganlıklar, fedakarlıklar, gözden geçirilmesi gereken konularla dolu olacaksınız. Özellikle eğitim, hukuk, dış ticaret, medya ya dayalı işleriniz varsa gözünüzü dört açmalısınız. Gelecek bazı fikirler ve konuşmalar hayalci davranmanıza da neden olabilir.

Salı ve Perşembe günü ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda güzel etkiler altındasınız. Konuşmalarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Yakın çevrenizle güzel planlar hayatınızı fazlasıyla hareketlendirecek.

Cumartesi günü Güneş Koç burcuna geçiyor ve Pazar günüde Venüs Koç burcuna geçiyor. Hafta sonu itibarıyla önünüzdeki dönemde kariyerinize daha fazla odaklanacaksınız. Kendinizi dış ortamlarda göstermek isteyeceksiniz. Yaptığınız işlerin karşılığını almak bu dönem önemli olacak. İş bağlantıları, kariyerde hızlı ilerlemeler, kendinizi gösterme, işlerinizde kendinizi kabul ettirme öne çıkabilir. Sağlığınızla ilgili gözden kaçırdığınız detaylar varsa bu haftayla beraber ihmal etmemelisiniz.



AslanAslan Burcu:

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sizin için rahat akan bir hafta olacak.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, parasal konular önem kazanacak. Ortak parasal konularla ilgili olacaksınız. Borçlar, ödemeler, yapılması gereken işler, banka, kredi, vergi, faizlerle ilgili konu ve olaylarda çözüme yönelik hareket edebilirsiniz. Ancak kafa dalgınlıkları, duygusal tepkiler, bu çözümleri zorlaştırabilir. Parasal konularda suistimal edilebilir ya da hatalar yapabilirsiniz. Bu yüzden özellikle muhasebe alanında çalışıyorsanız paraya dayalı işleriniz varsa 15 gün boyunca kafanız dalgın olabilir.

Genel olarak iş hayatınızda güzel sonuçlar elde edeceğiniz, attığınız adımların karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Maddi konularda güzel bir takım getiriler Salı ve Perşembe günü karşınıza gelebilir. Önemli iş görüşmelerinizi, para konuşmalarınızı bugünlere getirmeye özen göstermelisiniz.

Cumartesi Güneş Koç burcuna geçiyor ve Pazar günü Venüs Koç burcuna geçiyor. Artık kendinizi göstermekten mutluluk duyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Eğitimsel konular hız kazanırken, dış ortamlara kendinizi atabilirsiniz. Öğrenim ve seyahate, yurt dışı bağlantılı işlere daha fazla vaktinizi ayıracak ve bu alanlarda önemli işler başaracaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla daha fazla vakit geçirebilir, risk almak isteyebilirsiniz. Dil öğrenmek, seyahatlere çıkmak, yurt dışına gitmek ve uzak yerlerden haberler almak anlamında şanslı bir dönemdesiniz.



BasakBaşak Burcu:

Haftaya parasal işlerinizi hallederek ve bu alanlarda daha girişken olarak başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar.

Salı günü Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla bazı konuları konuşmak üzere bir araya gelebilirsiniz ama kafa karışıklığı, kararsızlıklar bazı şeyleri net görememek gibi etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var. Özellikle ilişkilere karşı biraz verici olabilir, suistimale açık olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa, yeni bir işe girişeceksiniz, anlaşma yapacaksanız, gözünüzü dört açın. Gözden kaçırdığınız detaylar ileride başınızı ağrıtabilir. Sevdiğiniz insanla bağlantınızı daha derinlere, duygusal, romantik bir noktaya taşımak için güzel etkiler altındasınız.

Salı ve Perşembe günleri oldukça şanslı günler. Siz bu şanslı etkileri aşk hayatınızdan alıyorsunuz. Hoşlandığınız biri varsa teklif edebilir, güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ya da hayatınızda bir insan varsa onun çevresiyle beraber yapacağınız bir takım plan ve programların devrede olduğunu görebilirsiniz. Konu ne olursa olsun sevdiğiniz insandan, onun ailesinden, çevresinden destek alacaksınız. Bu hafta adım attığınız her konuda destekleneceksiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem daha çok parasal konularla ilgili olacaksınız. Elinize ne geçtiğini sorgulayacak, banka işlemleri, krediler, vergiler, faizlerle uğraşacaksınız. Bu dönem tanıştığınız insanlar hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere sebep olabilirler.



TeraziTerazi Burcu:

Haftaya ilişiklerinizin önemli olaylarıyla başlıyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Hayatınızda bir insan varsa onun hayatına dair atılması gereken önemli adımlar, aldığı bir takım kararlar konuşulacak. Tüm hafta boyunca ilişkilere ve varsa ortaklı işlerinize odaklanacaksınız.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle daha fazla çalışmaktan ve çalışma hayatınızda kendinizi göstermekten hoşlanacaksınız. Bu dönem kararsızlıklar, kafa karışıkları devrede olabilir. Başka insanlara yardım etme ihtiyacınız yüksek olacağı için beraber çalıştığınız insanlara karşı yumuşak tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Bu da zaman zaman suistimal edilmenize sebep olabilir. Eğer sağlık kontrolünüz bugünlere denk geliyorsa yanlış teşhislere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Ev ve aile alanlarınızda yapılması gerekenleri bu hafta çok rahat bir şekilde ele alacaksınız. Salı ve Perşembe günleri aile hayatınızda, büyüklerinizin yakın çevresini ya da akrabalarınızı evinizde ağırlayabilir, onların halledilmesi gereken konuları için harekete geçebilir, fedakarlık yapabilir, onlardan da güzel destekler alabilirsiniz.

Haftasonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Bu dönem ilişkilerinizde bağımsız olmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla bir bütün olmak isterken, aynı zamanda onun fikirleri düşünceleri önemli olacak. İlişkinize kıvılcım, canlılık, cesaret gelmiş olacak. Yalnızsanız bu dönem hayatınıza biri girebilir. Varsa da karşı tarafın koşullarına göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı işler konusunda, kendinizi gösterebilir, yaptığınız işlerde popüler olabilirsiniz. Danışmanlığa dayalı işleriniz varsa bu dönem bu işlerinizin arttığını görebilirsiniz. Önünüzdeki bir ay boyunca taşınmaya dayalı işleriniz devrede olabilir.



AkrepAkrep Burcu:

İşiniz, gücünüz, yapılması gerekenlerle haftaya başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta itibarıyla aşk hayatınızda görünür olacak, daha fazla aşkı konuşacaksınız. Aşka kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz. Aşk hayatınızda çözüme ulaştırılması gereken konular varsa bakış açınız gerçekçi olmayabilir. Fazla hayal kuruyor olabilirsiniz ya da kendinizi ilişkiye kaptırabilir, suistimal edilebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan iletişiminiz de de aynı etkiler söz konusu olabilir.

Sanatsal yaratılıcılığınız, kreativitenizin de artacağı, moda, sanat, reklam, sinema alanlarında işiniz varsa kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Bu hafta yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan ilişkilerinize ve işlerinize dair çok güzel destekler göreceksiniz. Önemli işlerin peşinden koşacaksınız. Bazı işlerinizde kafanızda soru işaretleri varsa bunun için yakınınızdaki insanlar, kardeşleriniz, akrabalarınıza danışmak fikir ve görüşlerini almak çok önemli olacak. Salı ve Perşembe günleri işle ilgili konularda destekleneceksiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda liderliğinizi ön plana çıkartacağınız, risk almaktan mutluluk duyacağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir döngü başlıyor. Bu dönem çalışmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantınız kuvvetlenebilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Yine Spora yazılabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda baş bölgesine dikkat edin. Başınızı rüzgardan ve soğuktan koruyun.



YayYay Burcu:

Bu hafta hem iş hem de aşk hayatınıza eşit oranda şans vereceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle ev, yuva alanlarınız da kararsız, hayalperest etkilerle yaklaşabilirsiniz. Aile büyüklerinizle konuşmalarınızda alıngan tavırlarınıza karşı dikkatli olmakta fayda var. Ev kiralama gibi bir düşünceniz varsa gözünüzü dört açmalısınız. Merkür’ün Balık burcunda olması bazı detayları gözden kaçırmanıza sebep olabilir. Ailenizdeki insanlarla konuşurken hayal gücünüz yüksek çalışacak. Bazen ayaklarınız yere sağlam basmıyor imajı verebilirsiniz. Yine iletişimi ev ve aile ortamlarınızda sağlayabilirsiniz.

Ailenize ve evinize alışveriş yapılması gerekiyorsa, Salı ve Perşembe günleri bu anlamda sizi destekleyecek. Aile büyüklerinizle bazı konuları konuşabilir, onlardan güç ve destek alabilirsiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Aşka daha fazla vakit ayırmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem çok fazla aşkı konuşup, hissetmek isteyecek, bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa cesur, girişken olacaksınız. Varsa çocuğunuzla olan bağlantınızda da bu etkiler ön plana çıkabilir. Parti verebilir, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Spora yazılmak ya da hobilerinize vakit ayırmak faydanıza olabilir.




OglakOğlak Burcu:


Ailevi konularla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar.

Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor, iletişimsel alanlarınızın hız kazanacağı bir dönem başlıyor. Yakın çevre, sosyal mecralar, bilgisayar, digital, tanıtım gibi işleriniz varsa bu alanlarda daha fazla kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Ancak Merkür’ün Balık burcunda olması kafa dağınıklığı, dalgınlık, unutkanlık, kararsızlıkları karşınıza getirebilir. Önemli işleriniz varsa gözünüzü dört açın, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Salı ve Perşembe günü bu haftanın en keyifli günleri. Bugünlerde daha çok işlerinizle ilgili konu ve olayları ele alabilirsiniz. Ve tabi ki kendi gücünüzü daha fazla yapmanız gerekenlere, enerjinizi kullanmak istediğiniz adımlar üzerine vermeniz işlerinizi daha da kolaylaştırabilir. Önemli konuşma ve görüşmelerinizi bugünlere denk getirmelisiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Eviniz, aileniz, yuvanızın önemli olduğu bir dönem başlıyor. Evinizle ilgili konu ve olayları hızlandırabilirsiniz. Ailenizle bir araya gelebilir, uzun zamandır aile büyüklerinizle görüşmüyorsanız onlarla daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleri hareketlendirebilirsiniz. Bu dönem işlerinizi hallettikten sonra bir an önce yuvanıza dönmek ve dinlenmek isteyeceksiniz.



KovaKova Burcu:

İletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Arkadaşlarınız, yakın çevrenizle beraber haftanızı iyi organize etmelisiniz. Oldukça hareketli bir haftadasınız.

Salı günü Merkür Balık burcuna geçiyor, maddi konular önem kazanıyor. Parasal konularda kafa karışıklığına, kararsızlıklara, aldanmalara, alınganlıklara dikkat edin. Para işlerinizde gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Fazla hayal kurmayın ya da fedakarlıklarınızı maddi konularda karşı tarafa belli etmeyin. Yoksa suistimal edilmeye açık olabilirsiniz.

Bu hafta gücünüzün ne kadar etkin olduğunu göreceğiniz günlerdesiniz. Parasal işlerinizde beklenmedik yerlerden çok güzel teklifler gelebilir. Yabancı firmalar, şirketler, yurt dışı bağlantılı işler beklenmedik işler alabilirsiniz.

Hafta sonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. İletişimsel işlerin ön plana çıktığı, kendinizi daha çok yakın çevre konularına vereceğiniz, aynı zamanda öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Kendinizi hem yazılı hem de sözlü bir şekilde rahat ifade edeceksiniz. Akraba, kardeş, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan bağlantınızda, zaman zaman sıkıntılar çıksa da güzel ilişkiler kurabileceksiniz. Öğrenciyseniz, öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor.



BalikBalık Burcu:

Maddi konularda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar.

Salı günü itibarıyla kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Geri planda durduğunuz ilişkiler, ev hayatınızdaki sorunlar geride kalacak ve artık rahatlayacak, sorunları konuşmaya başlayacaksınız. Konuşmalar, görüşmeler, hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar hayatınızda hızlanmaya başlayacak. İnsanlarla olan konuşma ve görüşmelerinizde sınırlarınızı iyi belirleyin, suistimal edilebilirsiniz.

Sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler bu hafta önemli olacak. Salı ve Perşembe günleri güzel bir iş konuşması, görüşmesi, sosyal çevrenizden arkadaş ortamınızdan karşınıza gelebilir. Onlarla olan işbirliklerinize önem vermelisiniz.

Haftasonu Güneş ve Venüs Koç burcuna geçiyor. Maddi konuların ön plana çıkacağı bir dönem başlıyor. Cebinize giren parayla ilgileneceksiniz. Oldukça cesur, atak, lider, gözü pek olacak ekmeğinizi taştan çıkartacaksınız. Önemli girişimlerde bulunduysanız, bazı işlerinizin parasal karşılığını bu dönem alabileceksiniz. Önünüzdeki bir ay boyunca bu alanlarda çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Girişimcilik yönünüz ön planda olabilir. Hayatın tadını tuzunu çıkartacağınız, attığınız adımların karşılığını görebileceğiniz bir dönem olacak. Sağlıkla ilgili konularda da kendinizi güçlü göreceksiniz.




Hande Kazanova
 
ordek-yavrusu.jpg

KOÇ BURCU:

Çevrenizde ilgi size dönüyor ve bu durum sizlerin gizli ilişkilere yönelmenize de neden olabilir. Daha fazla içe kapanarak içsel sorgulama yapabilir, hassaslaşarak konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. İş hayatınızda başarılarınız daha görünüz bir hal alacak. 20 Mart, Güneş’in burcunuza geçmesi ile sizlerin dönemi başlıyor. Baharın ilk günleri gibi sizlerin de içleri kıpır kıpır ve umutlarınız yüksek olacaktır. Hafta sonunda Venüs’ün de burcunuza geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerinizde daha cesur hareketler sergileyebileceksiniz. Cazibeniz ve karizmanın herkes tarafından daha fazla görünür bir hale gelecektir.




BOĞA BURCU:

Güneş, Koç burcuna geçerek gizli saklı kalmış olayları gün yüzüne çıkarabilir. Beklemediğiniz sonuçlar sizi şaşırtabilir. Venüs koç burcuna geçerek saklı tuttuğunuz duyguları ortaya dökerken sevginizi ifade ediş tarzınızı değiştirecektir. Bazı şeylerin gizli kalmasını isteyebilirsiniz ama yinede cesur olacaksınız. Özellikle ikili ilişkilerinizde Salı ve çarşamba günleri oldukça önemli konuşmalar yapabilirsiniz.19 Mart Cuma günü Ay ikizler burcunda kuzey düğüm ve Mars ile kavuşacak. Parasal konularınız, kredi çekmek ya da yatırımsal hedefleriniz gibi konularda değişim içerisine sizleri sokabilir.




İKİZLER BURCU:

Enerjiniz ani bir değişim gösterirken daha hassas ve duygusal yönünüz bu hafta zirve yapabilir. Aşırı bir baş ağrısı ya da planlarınızın istediğiniz gibi ilerlememesi gibi durumlara karşı ikinci seçenekler kendinize bulun. Özellikle Çarşamba Merkür günüdür. Bu Çarşamba ve Cuma günleri çok önemli haberler alabilir ve hayatınızın büyük değişimine imza atabilirsiniz. Gücünüzün bu kadar azaldığını hissederken kendinize daha ağır işleri seçerek tüketmemelisiniz. Yazarın dediği gibi “Gücümü içimdeki güçlüksüzle boğuşurken kaybettim” dediği yerde olabilirsiniz. 20 Mart, Güneş’in koç burcuna geçmesi ile grup etkileşimlerinizde yeniden hareketli günleri yaşamaya başlıyorsunuz.




YENGEÇ BURCU:

Bu hafta iletişim konularında bir geri çekilme yapmalı ve kendinizi savunmak zorunda kalacağınız konular üzerinde konuşmalar yapmayı seçmemelisiniz. Yalnızlık ve derin düşünme için iyi bir fırsat içindesiniz. Bunu ruhsal bir çöküntü ya da felaket gibi görmekten vazgeçin. Tüm savaş alanlarınızdan pes etmenizi önermiyorum ama kimle savaşmanız gerektiğinizi iyi seçmeniz gerektiğini düşünüyorum. Güneşin koç burcuna geçişi kariyer hayatınızda beklediğiniz olumlu gelişmeleri tetikleyecektir. Venüs koç burcuna geçerek toplum önünde cesaretinizi artırarak kendiniz daha rahat ifade etmenizi sağlayacaktır.



ASLAN BURCU:

Güneş'in Koç burcuna geçmesi ile yeniden yaşama bağlanacak nedenler oluşturuyorsunuz. İş hayatınızda bazı konuları çok güzel bir şekilde toparlayacaksınız. Kararlarınızın oldukça arkasında olduğunuz ve istikrarlı ilişkiler içinde olduğunuz müthiş bir hafta olduğunuz söyleyebiliriz. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Venüs koç burcuna geçişi yeni bir eğitim alanına veya hobilerinizi eğitime dökmek için adım atmanızı sağlayacaktır. Venüs koç burcunda çok sabırsızdır. Bu yüzden birçok aslan burcu ve yükselen aslan parasal konularda ve ilişkilerinde ısrarla net sonuçlar almak isteyecektir.




BAŞAK BURCU:

Venüs Koç burcu transiti korkularınızın üzerine gitmenizi sağlayarak geçmiş anıların etkisinden sizleri kurtaracaktır. Eski bir ilişkiniz ya da yeni bir aşk hikayesi bu hafta hayatınıza dahil olabilir. Gizli bazı ilişkiler başlatabilirsiniz. Kendinizi daha çekici ve hoş hissedeceksiniz. İş veya eş gibi ortak kazanıma sahip olduğunuz insanların gelir kaynakları size daha olumlu yönde iyi gelebilir. Hukuksal bazı haklılıklarınızı elde edebilirsiniz. Bu hafta inandığınız bir şeyin savaşını verebilir ve bunu kazanmanın haklı gururu içinde olabilirsiniz. Geçmişi unutmak için savaşmak yerine kabul ederek kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.




TERAZİ BURCU:

Bu hafta aklınıza ilk gelen kararı uygulayın ve işlerinizi tamamlayın.20 Mart Güneş’in koç burcuna geçmesi ile ikili ilişkileriniz de ve ortaklı işlerinizde hareketli bir dönemin kapısını açacaktır. Açıkça sizin üzerinize oyun kurmak isteyenlere de dikkat etmelisiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün koç burcuna geçişi aşk hayatınızı desteklerken yeni bir ilişkinin başlangıcını sağlayabilir. Öfkenizi kontrol altında tutarak ani çıkışlar yapmamalısınız. Özellikle karşınızdaki partneri kendinize çekeceğiniz ve karizmanızın güçleneceği bu dönemi sizlerde pozitif değerlendirmeyi seçin.



AKREP BURCU:

Venüs ve Güneş’in Koç burcuna geçmesi işlerinizi daha fazla yoluna koyacaktır. İş veya mesleki alanınızda daha aktif bir dönemi başlatacaktır. Baharın gelişini müjdelerken sizlerin de yoğunluğu artış gösterecektir. Ertelediğiniz konular birdenbire bu hafta önünüze çıkarak sizi çözmek zorunda bıraktırabilir. Çevrenizdeki kişilerle ani tartışmalara girmemeye çalışın. Devrim yaratmak istiyorsanız kendi içinizde olayları büyütmeden kolektife hizmet ederek hareket etmelisiniz. Olayları kişiselleştirmeyin. Yeni bir proje önünüze gelirse bu hafta hareketi geçin ve sizi mutsuz eden ikili duygusal ilişkilerden artık kendinizi kurtarın.



YAY BURCU:

Enerjinizin yerine gelmesi ile projelerinize hız veriyorsunuz. Venüs koç burcu transiti ikili ilişkilerinizde daha fazla cüretkâr olmanızı sağlarken çekinceleriniz yok olacaktır. İlişkilerde yeni bir döneme başladığınızı rahatça söyleyebiliriz. İş hayatınızda ve parasal konularda sizi tüketen insanlardan uzak kalmalısınız. Bazı haksızlıklar yaşanmış bile olsa bu hafta sizlerin haklılıkları net bir şekilde anlaşılacaktır. İnandığınız şeyler konusunda büyük bir değişim içine ilerliyorsunuz. Bu durum sizi her zamankinden daha umutlu hissettirecektir. Bir işi yapacaksanız en iyisi ol ya da yapma felsefesi bu hafta sizin için söylenmiş olabilir.




OĞLAK BURCU:

İş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle olan bağlantılarınızın daha farklılaştığı bu dönem yeni girişimlere daha sıcak bakacaksınız. İlişkilerinizde daha tahammülsüz olabilirsiniz. Karşı tarafla uzun süren problemleriniz varsa artık bu hafta bazı şeyleri konuşma zamanı diyebiliriz. Sizin zorlamalarınızla giden ilişkiler içindeyseniz artık bu tavrınızı değiştirmek zorunda kalacağınızı görebilirsiniz. Olmayınca olmuyor dediğiniz bir hafta içindesiniz. Sizlerde artık değişimi hissedin ve bu tutucu davranışlarınızdan vazgeçin. Kendinizi daha fazla özgürleştirmeniz gereken bir zamana ilerliyorsunuz.




KOVA BURCU:

Güneş’in Koç burcuna geçişi ile enerjiniz yerine gelecektir. İletişim dilinizin aktif olması ile kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Venüs Koç burcuna geçerek sevgi diliniz de açıkça konuşabilme gücünü sizlere sağlayacaktır. Finansal alanda bazı gelgitler yaşıyor olabilirsiniz. İş alanınızda büyümeye ve bazı yeni dijital platformlar içerisine girmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Kendi gücünüzü daha fazla gördüğünüz ve kendi içinizde bazı sorunları daha iyi çözdüğünüz bu süreç sizleri farklı hissettirecektir. Tüm potansiyellerinizi keşfettiğiniz bu hafta içinde geçtiğimiz haftalarda verdiğiniz sözleri gerçekleştirmek için doğru olabileceğini söyleyebiliriz.




BALIK BURCU:

Güneş'in burcunuzdan ayrılarak 20 Mart sonrası Koç burcuna geçmesi ile finansal kazanımlarınızı güçlendirecek fırsatları göreceksiniz. Karar vermekte zorlandığınız konularda hareket enerjisine sahip olacaksınız. Finansal yatırımlarınızda cesaretiniz artarak kendinize olan güveniniz motivasyonunuzu artırıyor olacak. Venüs’ün Koç burcuna geçişi değer yargılarınızı artırırken sizleri kurban psikolojisinden kurtaracaktır. Kariyerinizde önemli gelişmeler ve yeni başlangıçlara hazırlıklı olmalısınız.Bu haftanın sizlere mucizeler getirmesi mümkün olacaktır.


Aygül Aydın
 
EQCqynVXkAAXfrf.jpg


Koç Burcu​

Haftanı ilk günleri spiritüel gelişme yapmak ve ezoterik disiplinleri daha iyi algılamak için ideal bir zaman olacak. İçgüdülerinizi dinleyerek hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Büyümek, gelişmek ve mutlu olmak için istekliliğiniz ve iyi niyetiniz çevrenizde, toplumunuzda hatta Dünya’da değişim yaratabilir. Çarşambadan pazar gününe kadar karmaşık görevleri layıkıyla, tam zamanında tamamlamak için motivasyonunuz, konsantrasyonunuz ve azminiz olacak. İşleri hızlıca bitirmenin en verimli yollarını keşfedebilirsiniz.

Boğa Burcu​

Hafta içi oldukça yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Artan gücünüz ve karizmanız sayesinde egonuz güçlenecek ve özgüveniniz artacak. İnsanların doğal bir şekilde size doğru çekildiği bu günlerde, güçlü insanlarla doğru birliktelikler kurmak sizi başarıya götürebilir. Hafta sonu ise romantizmin, arkadaşlığın ve samimiyetin başrolde olacağı bir zaman olacak. Kurulan yeni ilişkiler gerçek ve uzun süreli bağlara evrilebilir. Hafta boyu hissettiğiniz yoğun duygular sayesinde cinsel hayatınız daha keyifli ve romantik geçebilir.

İkizler Burcu​

Haftanın ilk günlerinde hayat size şaşırtıcı, güzel sürprizler getirebilir. İş ve sosyal hayatınızda sizi hareket geçirecek heyecan verici deneyimler arayabilirsiniz. Bu dönem, içgüdülerinize güvenmek ve tutkularınızı takip etmek için güzel bir dönem olacak. Deneyselliğiniz güzel sonuçlar doğurabilir. Çarşambadan pazar gününe arzularınıza ulaşmak konusunda iddialı ve doğrudan olabilirsiniz. Artan gücünüz doğru işbirlikleri kurmanızı veya çevrenizdekileri etkilemenizi sağlayabilir.

Yengeç Burcu​

Hafta içi içinizde büyüyen sevgiyi özel birileriyle paylaşma isteğiniz artabilir. Sürekli olarak geçmişinizden birisi aklınızı kurcalayabilir veya yeni tanıştığınız biri sizi çok etkileyebilir. Bu dönemde başlanacak yeni bir ilişki, hayatınızı değiştirebilir. Hafta sonu baskın hale gelen mantıksal tarafınız duygusal hallerinizi dengeleyecek. Çevrenizi ve bulunduğunuz durumları objektif bir şekilde değerlendirdiğiniz görebilirsiniz. Sağlam karar verme becerileriniz kendi duygularınızla olan temasınızı arttıracak.

Aslan Burcu​

Pazartesi ve salı günleri bağımsız olma isteğiniz baskınlaşacak. Hiçbir engel olmadan kendi yolunuzdan gitmek isteyebilirsiniz. Bu dönem tutkunu olduğunuz bir amacı, düşünceyi savunmak için ideal bir zaman olacak. Risk almaya açık olmanız kendinizi yeni, orijinal ve deneysel işlerin içinde bulmanızı sağlayabilir. Haftanın geri kalan günlerinde, artan özgüveniniz sayesinde kendinizi uzun vadeli planlarınızı, sorumluluklarınızı değerlendirirken bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi ciddileştirmek veya iş ortaklıklarınızı resmileştirmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu​

Hafta içi kendi hayatınız, yaşadıklarınız hatta çevreniz üzerinde olan kontrolünüzün arttığını fark edebilirsiniz. Otoriteye sahip insanlarla, şirketlerle yaptığınız konuşmalar oldukça iyi gidebilir. Yüksek özgüveniniz sayesinde üstlerinizin gözünde iyi izlenim bırakabilirsiniz. Kişisel veya mesleki sorunlarınızın daha rahat çözüldüğünü göreceksiniz. Hafta sonu odağınızda doğruyu aramak ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olacak. İyi niyetiniz sayesinde çevrenizdekileri ortak bir amaç etrafında toplayabilirsiniz.

Terazi Burcu​

Haftanın ilk günlerinde cömert olmanın kendinizi feda etmek anlamına gelmediğini fark edebilirsiniz. Dünya’daki yerinizi daha iyi anladığınız, şansınızın ve mutluluğunuzun arttığı bir dönem olacak. İyimserliğiniz ve etik değerleriniz sayesinde profesyonel yaşantınızda ilerleme sağlayabilirsiniz. Hafta sonunda ise zorlayıcı ve karmaşık görevlere daha rahat konsantre olabilirsiniz. Güçlü iş ahlakınız ve azminiz size saygı ve başarı getirebilir. Yaptığınız işin sonuçlarını hemen görememeniz sizi rahatsız etmeyecek.

Akrep Burcu​

Hafta içi hayatınızı değiştirecek aksiyonları rahatlıkla alabilirsiniz. Artan ilhamınız ve motivasyonunuz ertelediğiniz işlere başlamanızı kolaylaştıracak. Risk almaya açık tutumunuz özel hayatınızda ilk adımı atmanızı sağlayabilir. Cüretkar olmaktan korkmayın ve içgüdülerinize güvenin. Hafta sonunda liderlik etme isteğiniz ilişkilerinizde neyi, nasıl istediğinizi rahatlıkla anlamanızı ve uygulamanızı sağlayacak. Otoriter veya kaba görünmeden doğrudan ve iddialı olabilirsiniz.

Yay Burcu​

Hafta içi iş veya eğitimle ilgili yaşadığınız gerginlikler, ikili ilişkilerinizin zarar görmesine neden olabilir. Yakınlık veya duygusal destek eksikliği yüzünden kendinizi mutsuz ve yalnız hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan zorlu geçen bu zamanın üstesinden gelmenin en iyi yolu sabretmek, affetmek, güvenmek ve yardım istemekten geçer. Çarşambadan pazara kadar artan dayanıklılığınız ve kararlılığınız, sizi yaptığınız her işte başarılı kılacak. Karmaşık işleri üstlenmek ve başarıyla gerçekleştirmek için ideal bir zaman olacak.

Oğlak Burcu​

Pazartesiden cumaya başarıya erişme isteğinizin artması sayesinde, her zamankinden daha kararlı ve amaç odaklı hissedebilirsiniz. Sahip olduğunuz takıntılı bir alışkanlığı, zorlu görevleri başarıyla tamamlamak için kullanabilirsiniz. Artan çekiciliğiniz hem iş hem de özel hayatınızda çok etkileyici olmanızı sağlayacak. Hafta sonu baskınlaşan duygusal tarafınız sayesinde çevrenizle daha samimi bağlar kurabilirsiniz. Aile üyelerinizle bir araya gelip geçmiş günleri yad etmek iyi gelebilir. Aynı zamanda duygularınızı hem sözel hem de yazılı olarak daha iyi ifade ettiğinizi fark edeceksiniz.

Kova Burcu​

Haftanın ilk günlerinde aydınlanma hissiyatı meditasyon pratiği sırasında veya rüyalarınız aracılığıyla hayatınıza girebilir. Kişisel değer sisteminizin ve etik anlayışınızın daha yüksek standartlara ulaşmasıyla başkalarına daha büyük bir özveriyle ve mutlulukla yardım etmeye başlayabilirsiniz. Çarşambadan pazar gününe kadar zorlu görevlerin üstesinden gelecek sabrınızın ve azminizin olduğunu göreceksiniz. Bu dönem herhangi bir hayal kırıklığınızı veya kızgınlığınızı yaratıcı bir işe dönüştürmek için ideal bir zaman olacak. Çabalarınızın gururla ve başarıyla karşılandığını görebilirsiniz.

Balık Burcu​

Pazartesinden cumaya sevdiklerinize karşı hissettiğiniz duyguların yoğunlaştınız fark edebilirsiniz. Özellikle partnerinize duyduğunuz hislerin derinleştiğini göreceksiniz. Bu dönem, artan duygusallığınız sayesinde derin ve gerçek bağlar kurmak için ideal olacak. Hafta sonu genel anlamda kendinizi iyi hissedip; sosyalleşmek, rahatlamak ve arkadaş ortamında olmak isteyeceksiniz. Dilediğinizce yemek yemeye ve fazlasıyla içki içmeye yatkın olabilirsiniz.
 
yavru-ordek.jpg


Burçlarınızı Yükselen burcunuzla beraber okuyun.

Koç: Haftaya iş ve ilişkiler konularında hızlı başlıyorsunuz. Sürpriz ortaklıklar kurabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz yerlerden gelecek haberlerle şehir dışı, yurt dışı seyahatleriniz olabilir. Bu kadar koşturmaca içinde gözden kaçırabileceğiniz önemli detaylar olabilir. Dikkatli olun. Yapmayı planladığınız işleriniz kalıcı ve maddi olarak verimli olacak. Duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz.. Bu konuda kendinizi bıkkın ve bezgin hissedebilirsiniz.

Boğa: Haftanın başında kendinizi istemediğiniz işlerle boğuşurken bulabilirsiniz. Ancak hafta ortasından itibaren biraz daha rahatlayacaksınız. Yeme içme, sağlık konularına dikkat edin. Diyete başlamanız gerekiyor. Aşk ve sevgi konularında hareketli olacaksınız. Biraz kararsız olabilirsiniz. Karşı tarafa da özen ve sevginizi gösterin. Hafta sonu sevdiklerinizle birlikte küçük de olsa bir tatil yapın. Enerji toplayın.

İkizler: Bu hafta sizin için iş ve kariyer konularında hareketli görünüyor. Yapacağınız görüşmeler, kuracağınız bağlantılar sayesinde işinizi bir adım daha ileriye taşıyacaksınız. Alınganlık göstermeyin. Kararsızlık ve ikilemlerinizi bırakın.Şans ve fırsatlar var sizin için. Olayların arka planına bakmayı unutmayın. Duygularınızı, fikirlerinizi göstermekten çekinmeyin. Özel hayatınızda ise olmadık yerde buzağı aramayın. Kimseyi daraltmayın.


Yengeç: Bu hafta her konuda kendi verdiğiniz kararlar doğrultusunda hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Etrafınızda bulunanlara karşı biraz şüpheci olabilirsiniz. Sizi kimsenin etkilemesine izin vermeyeceksiniz. Ancak hafta sonuna doğru kararlarınızda esneklik gösterebilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için yeni bir eğitim, kurs, sertifika programlarına katılabilirsiniz. Aile içi sıkıntılarda arabulucu olabilirsiniz.

Aslan: Bu hafta durdurulamaz bir enerjiniz olacak. Parasal konularda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Sosyal çevrenizle kurduğunuz doğru bağlantılar sayesinde istediğiniz ortaklıkları sağlayabileceksiniz. Bu koşturmacalar içindeyken ödemelerinizi aksatmayın, unutmayın.Özel hayatınızda duygusal tepkileriniz çok hızlı olabilir. Kimseyi kırmamaya dikkat edin. Aslan "Sevgi"nin burcudur. Unutmayın.


Başak: Bu hafta ikili ilişkileriniz gündeminizde olacak. Bu konulardaki içe dönük tavrınızı bir kenara bırakmalı karşı tarafla açık açık konuşmalısınız. Aradaki belirsizlikleri ortadan kaldırmalısınız. Tek taraflı düşünmeyin. Yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Para ve iş konularında gayet şanslısınız. İstediğinizden daha iyi şartlarda bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız da böyle teklif ve fırsatlara hazır olun. Ayaklarınız yerden kesilebilir.

Terazi: Haftanız yoğun... Bu hafta sorumluluklarınız artabilir. Çalışma hayatınızda beklenmedik iş yüküyle yorulabilirsiniz. Ticari konularda risk almak zorunda olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Ev alma, taşınma, tadilat, dekorasyon konularınız var. Sevdiklerinize ve kendinize zaman ayırın. Anne tarafından bazı akrabalarınızla ilgili gelebilecek sorunlar olabilir. Ara bulucu olmak durumunda kalabilirsiniz.

Akrep: Çalışanlar için terfî durumları söz konusu...Kendi işinizdeyseniz işinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Öğrenciler için farklı yerlerden alabilecekleri eğitimlerle kendilerini geliştirme durumları gündemde... Ayrıca sanatsal çalışmalar, içinizdeki üretici, yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek için olumlu etkiler altındasınız bu hafta. Akışta kalın. Risk almayın. Borsa, para, harcamalar konusunda dikkatli olun. Kazalar ve sakarlıklara karşı gözünüzü açın.

Yay: Bu hafta yer değişikliği konuları gündeminizde olacak ev ve iş anlamında. Biraz daha araştırma yapmanızda fayda var. Çevrenizden değil içinizden gelen sese kulak verin. Sezgilerinize güvenin. Oldukça dinamik, daha dışarıda bir enerjiniz var. Aile içi harcamalarınız fazla olabilir. Hafta ortası biraz gerginlikler yaşayabilirsiniz. Geçici hepsi kimseyi kırmayın. Kişisel alanınızı korumaya gayret edin.

Oğlak: Bu hafta kararsızlıklar içinde olabilirsiniz. Üzerinizdeki gerilimi atabilmek için içe dönmelisiniz. Toprak ya da doğayla iç içe olmalısınız. Kendinizi dinlemelisiniz. Varsa çocuklarınız, aile büyüklerinizle vakit geçirin. İş konularından biraz uzak durun her şeyi daha net görebilmek için. Her şeyi, herkesi kontrol edemezsiniz. Zaten hafta ortası aile konuları sizi meşgul edecek. Yeni projelerinizi tamamlayabilmek için biraz kendinizi rahat bırakın.

Kova: Finansal konular ön planda bu hafta sizin için... Yeni kaynaklar yaratmak, işle ilgili yeni anlaşma, sözleşme, görüşme zamanları... Kısa mesafeli yolculuklarınız artacak. Size ihtiyacı olan birilerine yardım etmek, destek olmak zorunda kalabilirsiniz. Varsa çocuklarınızın eğitim, öğrenim ve sosyalleşmeleriyle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz önümüzdeki dönem için.Harcamalarınıza dikkat edin, ödemelerinizi aksatmayın.

Balık: Parasal konularda sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Elinize güzel paralar geçecek. Ancak hep yaptığınız gibi har vurup harman savurmayın. Ayrıca iletişim konularında dikkatli olun. Aklınıza her geleni hemen söylemeyin. Üç düşünüp bir konuşun. Farkında olmadan kırıcı olabilirsiniz. Ölçülü alışveriş edin. Herkese mavi boncuk dağıtmayın. Sonra unutuyorsunuz zaten. Dalgınlığınız, unutkanlığınız artabilir. İlaç kullanımlarınıza dikkat edin.





Mutlu haftalar hepinize...

AstroKedi Dilâra
 
  • Aşırı para harcamaktan ve ilişkilerde manipülatif davranışlardan kaçınmakta fayda var.
  • Bu hafta “güzellik eşittir güç” diyen bir hafta. Estetik konuları için uygun bir hafta olabilir. Saç kesiminizi de değiştirebilirsiniz.​
  • Cumartesi günü Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile astrolojik yeni yıl başlamış oluyor.
  • İlkbaharın öncüsü olan bugün; daha atak, motive ve hareketli olabilirsiniz.
  • Gaf yapmaya doğru da bir meyil olabilir. Pazar günü ise Venüs, Koç burcuna geçiyor.​
  • İlişkiler hızlanabilir, hareketlenebilir, ateşlenebilir. Hızlı yaşayıp hızlı tükenebilir.
  • Her halükarda bol atraksiyonlu olacaktır.​


Koç burcu

Bu hafta rüyalarınız çok yoğun ve aktif olabilir. Rüya günlüğü tutarak rüyalarınızdaki sembolleri çözümlemeye çalışabilirsiniz. Arkanızdan iş çevrildiyse ortaya çıkma zamanı geldi ama siz sezgileriniz sayesinde çok da şaşırmayacaksınız. İlişkilerde manipülatif davranmaya ya da etki altında kalmaya meyilli olabilirsiniz. Kendinizi parlatmak için öne çıkın. Harekete geçin. Hayatınızın iplerini elinize alın. Kararsızlıklarınızı çözümlemeye çalışın. Yeni bir ilişki, evlilik söz konusu olabilir.

Boğa burcu

Yardım yapabileceğiniz birçok fırsat yakalayabilirsiniz. Değerlendirmekte fayda var. Bulunduğunuz bazı sosyal ortamlar, bazı olaylara bakış açınızı ve bu alandaki inançlarınızı değiştirmenizi sağlayabilir. Daha ulvi amaçlar ile birlikte toplumu ya da içinde bulunduğunuz grubun çıkarlarına yönelik hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Sahnede olmak isteseniz de kendinizi geri çekmeye meyilli olabilirsiniz. Yine de kamera arkasında da iyi işler başardığınızda star olabilirsiniz. Platonik ya da gizli aşk yaşamaya meyilli olabileceğiniz bir dönem.

İkizler burcu

Bu dönem fikirleriniz ile ön planda olabilirsiniz. Yapacağınız mantıklı ve basiretli adımlar dikkat çekici olacaktır. Özellikle kariyer hayatınızda bunun artılarını görebilirsiniz. Popülerliğinizden faydalanmaya çalışan ve sizi etkisi altına almak isteyen bazı otorite figürleri ile karşılaşabilirsiniz. Cinsel hayatınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayatınız da yoğunlaşabilir. Bu alanda da popülerliğiniz artacak gibi gözüküyor. Adınızı çokça anacaklar. Beklediğiniz bir para varsa bu hafta alabilirsiniz.

Yengeç burcu

Yurt dışı ile daha çok bağlantıda olabilir, daha geniş kitleler ile iletişim içinde olabilirsiniz. Otorite figürü olan bazı yabancı kişiler ile güç mücadelesi içine girebilirsiniz. Bütün bunlar, kariyer alanınızda daha çok parlamanıza aracı olacaktır. Hem maddi hem de manevi karşılığını görebilirsiniz.

Aslan burcu

Bu dönem fikirsel anlamda dönüşümler yaşanabilir. İç sesinize kulak verin, sezgilerinizi dinleyin. Çalışma arkadaşlarınızdan ya da astlarınızda manipülatif etkiler görebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizi kullanmak isteyenler olabilir. Hayata daha derin ve üst perspektiften bakabileceğini bir döneme giriyorsunuz. Olayların iç yüzünü görmeye çalışın. Bu bakış açınız, ilişkilerinizi de olumlu etkileyecektir.

Başak burcu

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. İlişkilerde manipülasyon ve güç çekişmeleri yaşanabilir. Kimin daha fazla sözü geçeceğine dair gerilimler yaşayabilirsiniz ama bununla birlikte aranızdaki çekim de artacaktır. Harcamalarınıza dikkat edin.

Terazi burcu

İş hayatında karar alırken sezgilerinizi de dinleyin. Mağdur rolü oynamak yerine olaylar içinde aktif katılımcı hatta yönlendirici olun. Aileniz ile ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Bundan dolayı alacağınız kararlarda ailenizin etkisi de olabilir. İkili ilişkiler ve evlilik konularda ise güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkinizin daha da güzelleşeceği bir dönem.

Akrep burcu

Oldukça üretken ve verimli olacağınız bir dönem. Çocuklarınızla birlikte de kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Bunu yaparken onları yönlendirmek yerine onların da sizi yönlendirmesine izin verin. Kuralcı yaklaşmak yerine keyifli vakit geçirmek için çabalayın. Çalışma hayatınız yoğunlaşabilir, çokça çalışabilirsiniz. İlişkinizle ilgili olarak da siz daha çok sorumluluk taşıyan taraf olabilirsiniz.

Yay burcu

Ailenizin tavsiyelerini dinleyeceğiniz ve onlardan faydalanabileceğiniz bir hafta. Bunu maddi harcamalar alanında da yapabilirsiniz. Hatta aileniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Ev alım satımı da olabilir. Bu dönem çocuklarınız size daha düşkün olabilir. Onlarla daha çok vakit geçirmenizi isteyebilir. Siz de onlara karşı daha yumuşak ve sevecen olmaya özen gösterin. Keyifli vakit geçirmek için çabalayın.

Oğlak burcu

Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ya da yakın çevrenizle daha çok iletişim içinde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özellikle erkek olan yakın çevreniz ile daha yoğun bir etkileşimde olabilirsiniz. Kendinizi çok daha sanatsal bir şekilde ifade edebileceğiniz, sözleriniz, mimikleriniz ile çevrenizdekileri etkileyebileceğiniz bir hafta. Aile ile daha fazla vakit geçirebileceğiniz fırsatlarınız olacak. Onlara sevginizi göstermek için güzel bir zaman.

Kova burcu

Parasal konular ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bu alanda bazı endişeleriniz söz konusu olabilir. İlişkilerinizde ise bazı gizli saklı kalan olaylar açığa çıkabilir. Sağlıklı iletişim kurarak yaşanacak gerginlikleri minimum düzeyde geçirebilirsiniz.

Balık burcu

Olaylara daha mantıklı bakabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hayatınız ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecek planlamanızı sıfırdan tekrar yapabilir, radikal değişikliklere gidebilirsiniz. İş değişikliği ya da sektör değişikliği yapabilirsiniz. Kazancınızın artacağı bir dönem olabilir.




Astrolog Damla Güleç
 

15-21 Mart 2021 Haftasında Burçlar​

"Yanında kalmayacağın bir kalbe sakın dokunma...Sen bir görümlük bahar dersin, Geride koskoca bir kış kalır..." Nazım Hikmet

Haftanın ilk günü Ay Koç Burcu’nda. Cesaret ve inisiyatif alma enerjisi içerisinde olacağız. Bu iki gün ani öfkelenmelere dikkat etmeliyiz. Düşüncesizce atılan adımlardan dolayı, özellikle de Balık Burcu hakimiyeti varken gökyüzünde, mevcut engeller ve engellemeler görülemeyebilir. Her şey güzel gidiyor derken aniden önümüze öyle bir engel çıkar ki, her şeye sil baştan başlamak zorunda kalabiliriz. Her şeyi ben yapayım derken duygusal hassasiyetimizin altında ezilebiliriz. Daha fazla kontrollü olmamız gereken bir haftadayız. Bastırılmış duygularımız saklandıkları yerden çıkmak için kılıçlarını kuşanacaktır.

Salı günü öğleden sonradan Cuma'ya kadar Ay Boğa Burcu'nda olacak. Ay Boğa Burcu'ndayken ayaklarımız yere daha sağlam basar, iniş çıkışlı olan duygularımızda bir nebze olsun stabilize olabiliriz. Her şey bizim elimizde, kontrolü kaybetmememiz lazım; ama bu kadar Balık enerjisinde bunu ne kadar sağlayabiliriz biraz meçhul.

Salı günü Merkür Balık Burcu'na geçiyor. Merkür Balık Burcu'nu sevmez, orada kelimeler yalpalanır, kavşakta gibi dörde ayrılır, karşıdaki de istediği kelimeleri alır. Yani sen üç saat konuşursun karşındaki aval aval bakar; bazen de üç kelimeyle kurduğun cümle havada asılı kalır. Öyle bir enerji olacak; belirsiz, anlamsız, anlamasız. Gizli konuşmalar kulağınıza gelebilir. Arkanızdan konuşmalar yapılır ama konuşulanlar mutlaka sana gelir. Ama nasıl gelir? Yarım yamalak. Bu süreçte duyduğuna tamamen inanma, inandığın üzerinden senaryo yazma. 4 Nisan'a kadar Merkür Balık Burcu'nda, bunu da unutma.

Cuma günü Ay'ın İkizler Burcu'na geçmesiyle, iniş çıkışlı olan duygulara zihin de eşlik edince kafa karışıklıkları olabilecek. Değişken ruh halin devam edecek ama zihnin de rahat durmayacak.

Cumartesi günü Güneş Koç Burcu'na, Pazar günü de Venüs Koç Burcu'na geçince enerjimiz artacak, ve bu enerjiyle birlikte ani kararlarla hayatlarımıza yeni hayallerimizi ve hedeflerimizi sokmaya başlayacağız. Koşmaya başlayacağız, bu hafta dinlenin.

Ay Boşluktayken yeni işe başlanmaz, imza atılmaz, duygular savruktur, geleceğe yönelik kararlar alınmaz.

Ay Boşlukta zamanları:
16 Mart Salı:
Saat 06:40-13:56 arası
18 Mart Perşembe: Saat 23:39'dan 19 Mart Cuma Saat 02:46'e kadar
21 Mart Pazar: Saat 15:03-15:17 arası



s678412740870072092_p77_i10_w1024.jpeg


Koçlar ve Yükselen Koçlar: Yeni kararlar alarak adımlarınızı çeşitlendirme isteğinde olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Kendinizle ilgili yapacağınız yeni planları gündeme alarak cesur atılımlar yapma enerjisi içerisinde olabilirsiniz. Balık enerjisi devam ederken, çevrenizde olup biteni göremeyebilir, doğru değerlendiremeyebilirsiniz. Gözünüze sis iner, ne olduğunu anlamadan engellerle yüzleşebilirsiniz. Biraz daha temkinli hareket etmelisiniz. Salı gününden itibaren yanlış anlaşılmalardan dolayı tekil hareket etme olasılığı üzerine yönelebilirsiniz. Düşünmeden alacağınız kararlara dolanmamak için her şeyi dikkatlice değerlendirmelisiniz.





Boğalar ve Yükselen Boğalar: Bu hafta yalnız kalmak ve kafanızdaki düşünceleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak zihninizin dolu olmasından dolayı bunu başaramayabilirsiniz. Konforunuzun bozulmaması adına her türlü duygusal hassasiyetinizi kontrol altında tutmanızda yarar var. Salı gününden itibaren sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek konuşmalar yapabilir veya duyabilirsiniz. Çevrenize karşı fazla hassasiyet gösterebileceğinizden alınganlığınız da artabilir. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik giderler oluşabilir.





İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya arkadaş çevresiyle ilgili konularla başlayabilirsiniz. Duygusal değişimlerin bolca olduğu bu süreçte dilinize gelen kelimeleri özenle seçmeye dikkat etmeli ve sırf konuşmak adına kelimeleri harcamamalısınız. Kırıcı olma ihtimaliniz olacak özellikle ilk iki gün. Salı günü Merkür Balık Burcu'na geçtikten sonra konuştuklarınız yanlış anlaşılabilir. Çevrenizdekilere kırabilir veya duyduklarınıza kırılabilirsiniz. Özellikle iş yerinizde yöneticilerinizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Hafta sonu zihninizi kendinizle ilgili planlara yönelterek, iletişiminizi güçlendirmek adına yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz.





Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Pazartesi günü kariyer hayatınızla ilgili gündem oluşabilir. Ani karar vermek durumunda kalabilir ya da beklenmedik gelişmelerden dolayı fazla alıngan ve hassas olabilirsiniz. Özellikle Salı gününden itibaren alınganlığınız daha fazla artacağından, hayata bakış açınızı çok sorgulamaya başlayabilirsiniz. Herkes doğru da siz mi yanlışsınız? Yoksa herkes yanlış, doğru olan siz misiniz? Duygusal yoğunluğunuzun içerisinde içe çekilmeler yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Karar vermeniz gereken konuların önem kazanması durumunda konuları her boyuttan değerlendirerek hata yapma olasılığını kontrol altına alabilirsiniz.




Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Haftaya hayata yaklaşımımızı gözden geçirme ihtiyacı içerisinde başlayabiliriz. Hayata farklı açılardan bakarak değerlendirmek ihtiyacı içerisinde kalabilirsiniz. Küçümsenmeyecek gücünüz ve cesaretiniz var. Bunun farkındalığıyla birlikte atacağınız adımları önceden düşünmeniz gerekebilir. Özellikle Salı gününden itibaren maddi konularda belirsizlikler canınızı sıkabilir. Beklentilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi almanız söz konusu olursa imza atmadan önce her açıdan ele almalısınız. Acele etmeden atacağınız adımları dikkatlice planlamalısınız. Hafta sonu arkadaş çevrenizle iletişim halinde olacaksınız.




Başaklar ve Yükselen Başaklar: Parasal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızın artmasından dolayı ihtiyaç alımlarınızı planlamak zorunda hissedebilirsiniz kendinizi. Salı günü Merkür karşıt burç olan Balık Burcu'nda hareket etmeye başlayacağından, algılarınızda bulanıklıklar, ifadelerinizde anlaşmazlıklar olabilir. Sizin söylediğiniz ile karşınızdakinin anladıklarında farklılıklar söz konusu olabilir. Özellikle eşiniz/partneriniz tarafından anlaşılmayabilirsiniz. İfadelerinizden dolayı kırılabilir, alınganlık gösterebilir. Takıntılarınızı bir kenara bırakarak iletişiminizi daha etkin hale getirerek dinlemeyi de ihmal etmemelisiniz. Hafta sonu kariyer hayatınızla ilgili gündem oluşacağından zihninizi o yönde meşgul edebilirsiniz.




Teraziler ve Yükselen Teraziler: Eşinizle ilgili gündemle başlayabilirsiniz haftaya. Ani çıkışlar yaparak kırıcı olabilirsiniz. Oldukça hassas bir haftada olduğumuzdan dolayı, özellikle sizin genel olarak bulunduğunuz ortamlarda uyum sağlayan taraf olduğunuz için, yanlış anlaşılabilirsiniz. Salı gününden itibaren işyerinizde oluşacak belirsizlikler, kapalı söylemler veya gizli yürütülen eylemler sizde kafa karışıklığı yaratabilir. Hafta sonu hayata yönelik planlarınız üzerine kafa yorup değişik alternatifler üzerinde gidip gelebilirsiniz. Balık Yeniayı enerjisinden dolayı enerji fazla bulanık; bu sebeple karar vermek gerektiğinde daha temkinli bir yaklaşım göstermekte fayda olabilir.




Akrepler ve Yükselen Akrepler: Haftaya iş yerinizde ani gelişen durumları gündeminize alarak başlayabilirsiniz. Enerji zaten belirsizlikler içeriyor, bir de bilginiz dışında gelişen gelişmelerden dolayı canınızı sıkabilirsiniz. Sesinizi yükseltmemeye gayret etmelisiniz. Salı gününden itibaren, aşk konularında belirsizlikler olabilir. Hassas ve kırılgan yanınızı gösterebilirsiniz. Fazla fedakarlık yaptığınızı düşünüp psikolojik baskı altında kendinizi suçlayabilirsiniz. Kendi kendinizi manipüle etmeden olaylara daha akılcı yaklaşmanız durumunda özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri daha somut adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu parasal konularda zihninizi meşgul edebilirsiniz.




Yaylar ve Yükselen Yaylar: Sevgilinize veya çocuğunuza yönelik sinirli tavır içerisinde olmanız mümkün olabileceğinden dolayı sinirinizi kontrol altında tutmanız gerekebilir. Genel olarak yanlış anlaşılmalar veya anlamada zorluklar olabileceğinden belirsizlik enerjisi havaya hakim olacaktır. Salı gününden itibaren aile ortamında ağzınızdan çıkacak kelimelerden dolayı sonradan pişmanlık duyabilirsiniz, veyahut siz, size söylenmese bile her cümleyi üzerinize alabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işyerinizde bazı olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Hafta sonu eşiniz/partnerinizle ilgili düşüncelerinizi paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz.




Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Aile ortamında ani çıkışlara, öfkelenmelere ve kontrolsüz sinire dikkat etmelisiniz. Balık enerjisinden dolayı çevremiz oldukça hassas ve kırılgan. Salı gününden itibaren Merkür de Balık Burcu'na geçtikten sonra ağzınızdan çıkan her kelimenin anlamı farklı yönlere çekilebilir ve suçlamalar altında kalabilirsiniz. Sizin ciddi yapınızın altında baskılanmış olan duygularınızın ortaya çıkması çok muhtemel bu hafta içerisinde. Duygusallığınıza maske takmak yerine kendinizi daha açıkça belirtmeniz durumunda yanlış anlaşılmalara da sebep vermemiş olursunuz. Hafta sonu, işyerinizdeki gelişmelere yönelik düşünceler içerisinde olabilirsiniz.




Kova ve Yükselen Kovalar: İletişiminizin ön planda olacağı ve ağzınıza geleni söylemeye açık olacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Biraz daha sakin olup sabır göstermekte yarar var. Salı günü parasal konularda belirsizliklerin olacağı bir enerji başlayacak. 4 Nisan'a kadar beklenmedik giderler oluşabilir. Gelmesini beklediğiniz parada belirsizlik oluşabilir. Bu ay parasal konularda daha kontrollü gitmede yarar var. Salı ve Çarşamba günleri, ev ve aile konularına yönelik gelişmeler gündeminize girebilir. Hafta sonuyla birlikte aşk ve çocuk konularına yönelik düşünce silsilesi oluşturarak zihninizi yorabilirsiniz.




Balıklar ve Yükselen Balıklar: Haftaya parasal konuda oluşan gündemle başlayabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz giderler canınızı sıkabilir. Harcamalarınızın artmasına yönelik hassasiyetinizin yüksek olacağı bir haftada olabilirsiniz. Salı gününden itibaren kendinizi gereğinden fazla fedakarlık çemberinde bulabilirsiniz. Duygusal taşmalar sonucu yanlış kelimeler kullanabilirsiniz. Önemli olan sizin kendinizi kurban enerjisi içerisine hapsetmeden daha kontrollü bakış açısına girerek olayları mantık yaklaşımıyla dengelemek olacaktır. Hafta sonu ev ve aile konularına yönelik düşünceler içerisine girebilirsiniz. İletişim artacak.



Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
AstroFameo
 
X