15 - 21 Mart 2021 Haftalık Burç Yorumları

Screenshot_20210315-162333_Instagram.jpg
Screenshot_20210315-162342_Instagram.jpg
 

15-21 Mart 2021 Baharın ilk esintileri burçlara neler getirecek ?​


animal-friends-dog-barclay-pekin-duck-rudy-31-620x375.jpg

Koç ‘’Parlama zamanı’’

Merhaba Sevgili Koçlar bu haftadan itibaren sizlerin dönemi başlıyor yıldızınız gittikçe parlamaya başlayıp insanların başını döndürebilirsiniz. Salı günü 12.evinize giriş yapan Merkür’le birlikte kendinizi daha olumlu daha iyi bir bakış açısıyla başınızdan geçenleri değerlendirebilirsiniz. Haftanın en olumlu günü olan Perşembe gününde kariyerinizle ilgili güzel ve kalıcı işler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonu burcunuza giren Güneş ve Venüs’le kendinizi süper güçlü ve motivasyonunuz yüksek bir şekilde haftayı bitiriyorsunuz, başarı ve aşkta mutluluk yakın.



Boğa ‘’Hassas zamanlar ’’

Sevgili Boğalar ,bu hafta sizin için daha çok iş bitirme ve daha çok finansal konulara odaklanarak geçebilir özellikle yurtdışı konularından yana alacağınız güzel gelişmeler söz konusu yüksek eğitim ve sosyal medya konularında kendinizi biraz daha öne çıkarabilirsiniz. Merkür’ün Balık seyri sosyal çevrenize karşı size daha hassaslaştırabilir .Arkadaşlarınızın başına gelen olaylara karşı daha duygusal yaklaşım sergileyebilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşen Venüs ve Pluton’un olumlu etkileşimi size hukuki konular yüksek eğitim ve yurt dışı konularında başarı sağlayacağınızı müjdeliyor .Hafta sonunda Koç burcuna geçecek olan Güneş ve Venüs’ün seyri daha olumlu ve daha iyi hissetmenize aracı bu ay itibariyle günlük rutininizle ilgili yeni bir düzen oturtarak sağlığınıza daha özen gösterebilirsiniz.



İkizler ‘’Dertlerinize derman bir hafta’’

Sevgili İkizler Sevgili İkizler bu hafta kendinizi daha iyi hissedeceğiniz şifalanacağınız bir sürece giriyorsunuz. Merkür’ün Balık seyri, kariyerinize daha özen göstermenize vesile, aynı zamanda mantığınızı bir kenara bırakarak daha duygusal kararlar alma zamanları. Perşembe günü Venüs ve Pluton’un etkileşimi kariyerinize olumlu etkisi söz konusu alacağınız yeni bir eğitim ,bir seyahatle birlikte yeni fırsatları da beraberinde sunmakta. Hafta sonunda gerçekleşen Koç burcundaki önce Güneş ve Venüs ‘ün seyri sosyal çevrenizi dolaylı olarak aşk hayatınızı ve çocuklarınızla olan iletişiminizi olumlu anlamda etkileyecek. Baharla birlikte yeni bir dönem sizin için başlamakta.



Yengeç ‘’Çifte şans’’

Sevgili Yengeçler , sizin için yeni fırsatların karşınıza çıkacağı, hem aşkta hem de iş konularından yana sevineceğiniz bir hafta o yüzden düşen enerjinizi yükseltin.Merkür’ün Balık seyri yurd dışı konuları ile ilgili yeni gelişmeleri de beraberinde getirmekte.Perşembe günü gerçekleşen Venüs ve Pluton’un olumlu etkileşimi iş hayatınıza yeni fırsatları da beraberinde getiriyor.Koç burcuna giren Güneş ve Venüs’ğn seyri kariyerinizde şansı ve yükselmeyi parayı da beraberinde getirmekte.



Aslan ‘’Ödemelere dikkat ’’

Sevgili Aslanlar bu haftadan itibaren 4 Nisana kadar ödemelerinize harcamalarınıza kredi vergiler banka işlemlerinizi daha dikkatli kontrol etme zamanı.Bu konularla ilgili canınız sıkılabilir. Venüs’ün Pluton’la olan olumlu etkileşimi iş hayatınızla ilgili günlük akışta kendinizi daha iyi motive edeceğinizin müjdeleyecisi.Hafta sonu Koç burcuna giriş yapan Güneş ve Venüs’le birlikte yurt dışı sosyal medya konularına daha ağırlık verebilirsiniz.Bu konularla ilgili güzel gelişmeleri ilerleyen dönemde alacaksınız.



Başak ‘’ Yeni dönemin ilk adımları’’

Sevgili Başaklar, hafta sizin için hareketli başlamakta bir evlilik teklifini değerlendirebilirsiniz ,ayrıca yeni iş birliklerine girebilir işiniz yoksa yeni iş bir iş teklifi alabilirsiniz.Yanlız iç sesinizi dinleyerek alacağınız kararlar sizi daha ileriye götürecektir. Özellikle aşk hayatınızla ilgili alacağınız kararlarla yeni bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Hafta sonunda Koç burcuna geçiş yapan Güneş ve Venüs’le birlikte kredileriniz harcamalarınız banka işlemlerinizle ilgili genel bir çeki düzen verme zamanı. Başkalarından elde edeceğiniz gelirlerde kolay bir akışla karşılaşacaksınız.





Terazi ‘’İlişki ve İş hayatında sevinçler’’

Sevgili Teraziler, haftaya olumlu enerjilerle başlıyorsunuz. Merkür’ün Balık seyri altıncı evinizde gerçekleşiyor, alışkanlıklarınızı değiştireceğiniz bir takım düzensizlikler günlük akışınızı bozabilir. Perşembe günü gerçekleşen Venüs ve Pluton’un seyri ev hayatınızla ilgili düzeninizde değişimleri göstermekte. Koç burcuna giren Güneş ve Venüs’ün seyri ile birlikte aşkta ve işte sevinçli zamanlar yaşayacaksınız.



Akrep ‘’Aşk’ta küçük kaçamaklar’’



Sevgili Akrepler bu hafta öncellikle Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ,aşk hayatınızla ilgili daha duygusal yaklaşmanıza vesile olacak biraz daha hayaller aşkım ve sen modunda olabilirsin.Perşembe günü gerçekleşen Venüs Pluton etkileşimi size sevgilinizle bilrikte kısa seyehatlere çıkarabilir işle ilgili güzel şanslar yakalayabilirsiniz.Hafta sonu Koç burcuna geçiş yapacak olan Güneş ve Venüs’ün transiti size yoğun bir tempoya sokabilir iş ortamınızda trafik artabilir.Bu dönem daha sakin kalmanız sizin için önemli







Yay ‘Pıt Pıt Atıyor Kalbim ’’

Sevgili Yaylar Merkür’ün Balık seyri, ailenizle ilgili güzel gelişmeleri evle ilgili yerleşim dekorasyonla ilgili konuları gündeminize almakta. Yaratıcı fikirlerle yeni bir hava yakalayabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşen Venüs Plüton etkileşimi para ile güzel kazançları size sunmakta. Hafta sonu Koç burcunda gerçekleşen Güneş ve Venüs’ün geçişi aşk hayatınıza yeni şansları da vermekte keyifli bir hafta dilerim.



Oğlak ‘’Yuvada Mutluluk’’

Sevgili Oğlaklar, haftaya Merkür’ün Balık seyriyle birlikte iş hayatınızla ilgili bir kararsızlık yaşayabilirsiniz. İşleri ağırdan alma, tembellik duygularına kapılmanız söz konusu. Perşembe günü gerçekleşen Venüs ile Plüton’un arasındaki olumlu etkileşim size kariyerinizde yükselmek için şans vermekte. Hafta sonunda Koç burcuna giren Güneş ve Venüs’ün etkisiyle yuvanızda mutluluk, emlak konuları ve mirasla ilgili güzel sonuçlar elde etmeniz olası.



Kova ‘’Maddi ve Manevi Konularda Dönüşüm ‘’

Sevgili Kovalar, haftaya Balık burcuna giren Merkür’ün seyri finansal açıdan sizi zorlayabilir. Perşembe günü gerçekleşen Venüs ve Plüton etkileşimi maddi ve manevi konularda farklı bir bakış açısı kazandırarak yeni fırsatlara yol açabilir. Koç burcuna giren Güneş ve Venüs’ün seyri iş hayatınızla güzel kazançları kısa seyahatleri müjdelemekte.



Balık ‘’İşte ve Aşkta Yeni Kazançlar’’

Sevgili Balıklar, haftaya Merkür’ün kendi burcunuza geçmesiyle birlikte gezegenlerin ve Güneş’inde gücüyle hayatınızın önemli konularında doğru karar vermeniz için göksel desteği alıyorsunuz. Perşembe günü gerçekleşen Venüs ve Plüton’un olumlu etkileşimi sosyal çevrenizden alacağınız olumlu desteği verirken kalbi boş olanlara da yeni bir aşk getirebilir. Hafta sonu Koç burcuna giren Güneş ve Venüs’ün etkisiyle para evinizdeki olumlu hareketlilik sizi sevindirecek.




Arzum Koyuncu
 
X