15 adet yumurta ve sadece 1 embriyo

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
38
Arkadaşlar bugün sabah 9'da döllenme oluşup oluşmadığı için hastanemi aradım ve sadece 1 tane döllenme olduğu haberini öğrendim.Bu haberden sonra yine ümidim kalmadı.Eşimden hem normal hemde tese yöntemiyle sperm alınmıştı iyi sonuç alırız diyordum ancak 15 yumurtaya karşılık 1 tane embriyo.Daha öncede aynı yumurta ve spermlerimizle en fazla 7 adet embriyomuz olmuştu.Yarın sabah 9'da yeniden aramamızı söylediler yarınki duruma göre pazartesi ya da salı günüde transfer edilecek ancak çok üzgünüm.

canım hayırlısı olsun takma kafana allah ol desin yeterki bitanede yeterli
inşallah tutar hemde bölünür ikiz olur çıkmamış candan umut kesilmez
benimde 24 yumurtam toplanda sadece 1 tane tıransfer edildi oda tutmadı

cnm sana lazım olan zaten bir tane üzülme rabbm naip ettyse o bir tanede yeter... ama senn umutsuzlugunuda anıyorum bnmde 16 yumurta toplanmıstı 1. gün aradım 6 tane dollenmiş dedi bi agla bi agla 5. güne gitmez bunlar simdien bu kadar fire verdi dedim bosuna üzmüşüm kendimi 6 sıda 5. güne gitti sonra hiç belli olmuyo busuna kendimi üzdüm degerlerim yüksek cıktı bebişim 1 ay sonra koyuldu düsün bide donduruldu cozüldü ve oldu dogumuma az kaldı rabbm sanada nasip etsin insallh moralini yüksek tut en onmlisi o

Bugünde herhangi bir bölünmenin olmadığı bildirildi arkadaşlar.Ağlamakdan başka birşey yapamıyorum doğrusu.Yarın bir daha aramamız söylendi bölünme olup olmadığına bakılacak olduysa transfer olmadıysa iptal edilecek.Yarın yumurta toplama ve sperm alınma gününün 4.günü olacak arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…