Maalesef olabilir evet benim toplam yedi embriyom genetiğe gitti sadece biri transfer edilebilir gelmişti, onlardan sırayla başlasaydık mesela pgtsiz transfer ettirmeye muhtemelen arka arkaya olumsuz şeyler yaşanacaktı
Ya evet matematiksel olarak mumkun tabii ama cok olasi degil. 10 embriyonun en iyi ilk 4 tanesi sorunlu da, 5. ve 6. siraya koyulanlar mi saglikli yani? Bilemiyorum inanin. Sanirim benim rahmimde bir sorun var saptanamayan. Artik boyle dusunmeye basladim. Mesajinizdan hikaye sizin icin mutlu bitti olarak anliyorum. Umarim saglikla kucaginiza almissinizdir. 💜

Simdi ilk defa pgtli yapıp göreceğim bakalım ne olacak. Ama ilk 3 denememde hepsi mi sorunluydu ben de bunu anlamıyorum.
Bakılırsa mantıken olabilir benim öyle oldu mesela ilk ikisini yazdım yukarda, 3.Mozaik geldi transfer ettirmedim 4.de sağlıklı geldi pgtden gerçekten nasipten ötesi yok

Ya evet matematiksel olarak mumkun tabii ama cok olasi degil. 10 embriyonun en iyi ilk 4 tanesi sorunlu da, 5. ve 6. siraya koyulanlar mi saglikli yani? Bilemiyorum inanin. Sanirim benim rahmimde bir sorun var saptanamayan. Artik boyle dusunmeye basladim. Mesajinizdan hikaye sizin icin mutlu bitti olarak anliyorum. Umarim saglikla kucaginiza almissinizdir. 💜
Hamileyim şu anda☺️ Allah sağlıkla kucağıma aldırsın dilerim 🙏❤️🌟 Siz de en kısa zamanda en kolay ve güzel şekilde dileğinize kavuşun🙏 Ama ben sağlıklı embriyoya ulaşmanın şans işi olduğuna inanıyorum artık, sayılardan yüzdelerden bağımsız.

Back
X