• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aydır birlikte olmayan eş

Niye ama niye ? Sen adamı hoşnut etme bakalım adam sana gelir mi !
Bu bakış açın ile eşleşip mi eşini buldun yoksa yıllar içinde reddedildikçe savunma mekanizması olarak mı bu hale geldin? Sevmek sevilmek pis hakir değildir. Aksine insanları birleştirir bütünleştirir güçlendirir.
Kendi ilişkini anlatıp senin kıskançlık krizlerine sokabilirdim tercih etmiyorum.

Niye ama niye ? Sen adamı hoşnut etme bakalım adam sana gelir mi !
Konudaki yorumlarını okudum da iyice kafa gitmiş, kendini arsızlığa vurmuşsun artık.
Kocası sevişmeye yanaşmayanların sonu senin gibi oluyor işte. Akıbet pek iyi değil yani görüleceği üzere.

Bu bakış açın ile eşleşip mi eşini buldun yoksa yıllar içinde reddedildikçe savunma mekanizması olarak mı bu hale geldin? Sevmek sevilmek pis hakir değildir. Aksine insanları birleştirir bütünleştirir güçlendirir.
Kendi ilişkini anlatıp senin kıskançlık krizlerine sokabilirdim tercih etmiyorum.
20 yaşındayken arkadaşının sevgilisini elinden alıp evlenmiş. Sonra eşinin hevesi geçince sorunlar patlamış bi de astroloji takıntısı falan var. Belli ki gençliğinden beri sıkıntılı biri. Bu konuyu dağıtmamak için başta yazmadım ama konu sahibi de çok cevap vermiyor zaten salmış konuyu 😅

Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler

Güncelleme : herkesin evliliği on numaraymış cinsel hayatıda öyle maşallah. Kadınlar ne kadar sert burada çok şaşkınım öncelikle yardımcı olmaya çalışan gerçekten içten yazan herkese çok teşekkür ederim . Buraya yazma sebebim iç dökmekti yardım istemedim akıl istemedim. Kadın çoğu zaman yine kadının düşmanıymış bir kez daha farkettim bu kadar sert ve bütün ilişkiyi başından beri bilmemelerine beni hiç tanımamalarına rağmen kaba olmaları beni üzdü. Çoğu mesaj ağlattı hatta sanırım buda benim kadın olamayışım çocuk kalışımdandır . Herkes aynı koşullarda şartlarda yetişmiyor aile ortamı bir olmuyor. Keşke bende daha serbest büyüyüp birşeyleri deneyimleyerek evlilik yapabilseydim de başıma bu gelmeseydi ve bazılarımızın gözü gerçekten seneler geçse de kapalı kalabiliyor buraya yazana kadar eşimin paravan evliliği yaptığı aklımın ucundan geçmedi yemin ederim siz hesap edin benim size göre salaklık derecemi. Biraz akıllı kurnaz olmak gerekiyor ama ne yazık ki sizin gibi herkes beyninin yüzde yüzünü kullanmıyor. Ben salaklığıma doymayayım . Ve size göre hata görünsede bebeğim bu dünyadaki en değerlim iyi ki gelmiş beni anne yapmış. Sağolun varolun canım kadınlar
Çoğu mesaj aslında size ve gençliğinize kıyılamayışından.
Bazı şeyleri bilerek evlenmemiş olabilirsiniz ama evlendikten sorun bir sorun olduğunun farkındaydınız sonuçta değil mi? Bu cinsel problem olur, paravan evlilik okur. Eşiniz sizi her tülü kandırmış. Hâla da devam ediyor. Sizde bu evliliğe çocuğu dahil ederek adım atma ihtimalinizi düşürmüşsünüz maalesef.
Kendinizi ruhsal olarak güçlü hissettiğiniz bir zamanda eşinizle ciddi ciddi konuşun. Artık aptal yerine konmak istemediğinizi, bu problemi yok saymayacağınızdan bahsedin. Yok olumsuz bir şey olur sonunda diye korkuyorsanız da kendi kendinizi yiyip bitirirsin yıllar içinde.

İlk yazdıklarına baktım sonra son cümleye uygulama patladı revizyon istiyor dedim. Sonra üyenin açtığı konulara baktım : )))) Süper çalışıyor. Biraz revizyon istiyor hataları listeledim yolladım ekibe.
Biz de çağırabilir miyiz Güzin ablayı 🥹

20 yaşındayken arkadaşının sevgilisini elinden alıp evlenmiş. Sonra eşinin hevesi geçince sorunlar patlamış bi de astroloji takıntısı falan var. Belli ki gençliğinden beri sıkıntılı biri. Bu konuyu dağıtmamak için başta yazmadım ama konu sahibi de çok cevap vermiyor zaten salmış konuyu 😅
Konu sahibi birşey yazmaya çekiniyor kendimi iyi ifade edemiyorum bu sefer sert tepkiler geliyor 🥲

Konu sahibi birşey yazmaya çekiniyor kendimi iyi ifade edemiyorum bu sefer sert tepkiler geliyor 🥲
Bu hayat sizin hayatınız. Başkasının tepkilerinden ziyade, siz ne hissediyor ve ne yapmak istiyorsunuz? Önemli olan bu. Birçok kadın için cinsellik önemlidir, mesela benim için evlilikte olması gereken TOP 5'te yer almıyor. Eşim benim için önemli konularda çok iyi biriyse, cinsellik konusunda da elinden geleni yapmış ve halledemiyorsa sorun etmem diye düşünüyorum. Ama sizin eş çözmek için çabalamamış veya çabaladıysa da gururundan size söylemiyor. Sizi kandırmasına izin vermeyin, açıkça konuşun.

Olur niye olmasın.cokda temiz bir eylem değil hani.turk kadıni da sanki seks delisi gibi anlatmayın yaaa Allah aşkına hepiniz kocalariniz sizi sevsin diye binbir numara
Sen herkesi kendin gibi kezban sandın herhalde. Sevişmeyerek trip atıyor musun ya da cezalandırıyor musun bari ya da sevişmeyerek en çok sen mi namuslu oluyorsun?

Biz de çağırabilir miyiz Güzin ablayı 🥹

Testler devam ediyor bitsin neden olmasın? Siz görmediniz önce çok ağır cümleler kurdu (kadına önce bizlerle polemiğe girme git seviş yazdı) müdahale ettik. Yani bunun hukuki sorumluluğu nedir? onu da araştırmalıyız.

Şuna benzemesin

- eeefendim size küfür eden 12 yaşında ki oğlum. Benim telefonumu almış size cinsel mesajlar yazmış ben yapmadım : )

Testler devam ediyor bitsin neden olmasın? Siz görmediniz önce çok ağır cümleler kurdu (kadına önce bizlerle polemiğe girme git seviş yazdı) müdahale ettik. Yani bunun hukuki sorumluluğu nedir? onu da araştırmalıyız.

Şuna benzemesin

- eeefendim size küfür eden 12 yaşında ki oğlum. Benim telefonumu almış size cinsel mesajlar yazmış ben yapmadım : )
Teşekkür ederim, merakla bekliyorum 🙏

“ Arkadaşının sevgilisi” de çalınmaya hazır ööööylece durmuş mu ya.
Karma meselesi.
Gerçi çaldığı düdükten iyi ya da kötü bir name duyamamış 😃

Şuna benzemesin

yapay zeka diyip geçmeyelim hshshsjks

İyi olmuş o herife, nasıl bir ah bu yıllardır bu kadının paronayalarını çekiyor. Ooooh.

Tamam,sen kadınsın.kocalarini askerden gelmesini bekleyen kadınlar bizim kadınlar ,kocası öldükten sonra evlenmeyen kadınlarda.ya sanki çok zevk alıyorsunuz da kıllı herifler ,arzulanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bence onlarin gözünde komik duruyorsunuz vücut çorabı seksi gecelik falan,kim için ? Adam seni güzel becersin diye mi 🤣😄😄
Sana iki tane samanlık hikayesi anlatsam dilin boğazına kaçar. Madem herkes namuslu, Müge Anlı niye dolup taşıyor? Sen neden kocam benle yatmıyor diye zırlıyodun madem bu kadar gadın anaydın? Sevişmeye sevişmeye kafa gitmiş artık.

Lütfen yazmadın?

Bu üyenin forumdaki dili kadın cinselliğini aşağılayan, arzuyu ayıp, komik, değersiz gösteren, diğer kadınları 'erkek için şekilden şekle giren', 'kendini komik duruma düşüren' bir yere koyan, sürekli 'Türk kadını ne ara böyle oldu' diyerek ahlaki üstten bakış kuran mesajları var.

Bu söylem bir fikir beyanından çok, duygusal bir boşaltım dili.

Buradaki temel psikolojik örüntüler: Savunmacı inkar, yani cinselliği küçümseyerek, onunla temas ihtimalini de değersizleştiriyor. Bu bilinçli olmak zorunda değil; çoğu zaman otomatik bir savunma. Ahlaki üstünlük kurma ihtiyacı, kendi doğrusu üzerinden başkalarını hizaya sokma çabası. Öfkeyi genelleme kişisel bir meseleyle yüzleşmekten kaçınıp topluca hedef belirleme halidir.
Empati yoksunluğu değil, empati kilidi.

Bu üyenin açık alandaki dili:
  • Tartışma üretmiyor
  • Yargı yayıyor
  • Kadınları kadınlara karşı konumlandırıyor
  • Forumun güvenli alan hissini zedeliyor

Bu bir fikir özgürlüğü değil, duygusal yük boşaltımı.

Özetle bu kadın kırgın, reddedilmiş, yalnız ve savunmada.
Sekssizlik başına vurmuş de amma uzun etmişsin. 😂

Back
X