• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aydır gebelik yok

Benim bi yakınım bi doğum hastanesinde çalışıyor. Devlette yaptırma dedi çok ağrılı oluyor diye
Devlette herkese anestezi olmadan yapılıyor ondan çok ağrılı oluyor diyenlere çok kızıyorum ama sana dürüst olmalıyım benim tüplerim açık çıktı ondan sorun yaşamamış olabilirim. Diyelim film çekildin tüplerin tıkalı o sırada ağrı yaşıyormuşsun tüplerin açılıyor diye bu % 50 bi şans kararı sana bırakıyorum bende ağrı olmadı

Devlette herkese anestezi olmadan yapılıyor ondan çok ağrılı oluyor diyenlere çok kızıyorum ama sana dürüst olmalıyım benim tüplerim açık çıktı ondan sorun yaşamamış olabilirim. Diyelim film çekildin tüplerin tıkalı o sırada ağrı yaşıyormuşsun tüplerin açılıyor diye bu % 50 bi şans kararı sana bırakıyorum bende ağrı olmadı
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım 💕

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım 💕
Tüpler açıksa ağır olmuyormuş, ben özel bi laboratuvarda yaptırdım anestezili aslında devlette yaptıracaktım pahalıydı ama sonraki devlet hastanesindeki doktor çok ağrılı oluyor istersen özelde yaptır dediği için özele gitmiştim anesteziliye. Acı eşiğin yüksekse yaptır gitsin bence, ben aslında anestezisi yine yaptırırdım da hasteneden kötü muamele görüp ağlayarak çıktığım için geri gidip yaptırmadım açıkçası

Tüpler açıksa ağır olmuyormuş, ben özel bi laboratuvarda yaptırdım anestezili aslında devlette yaptıracaktım pahalıydı ama sonraki devlet hastanesindeki doktor çok ağrılı oluyor istersen özelde yaptır dediği için özele gitmiştim anesteziliye. Acı eşiğin yüksekse yaptır gitsin bence, ben aslında anestezisi yine yaptırırdım da hasteneden kötü muamele görüp ağlayarak çıktığım için geri gidip yaptırmadım açıkçası
Acı eşiğim çok yüksek değil, yaptırırsam özel tercih edeceğim bede sanırım

1 seneyi geçmiş. Eşiniz sperm testi versin sizde mutlaka ama mutlaka rahim filmi çektirin.

Yorumunuz için teşekkür ederim 💕 doktor 3 ün altında olması yeterli dedi bana
Merhaba aynı sıkıntı bendede vardı 4.95 olmustu bır kutu kullandım yanı 50 tene ıcınde sonra gıttım 2.30 olmus ama doktorum 2 altı ısterız dedı o yuzden hala ılaca devam edıyorum

Değerlerin gayet iyi tsh ında gayet normal amh 5 e dogru olursa pcostan süphelenirler genelde eşün de gereken testleri yaptı mı
Çok teşekkür ederim 💕 Eşim henüz yaptırmadı, Ramazan ayından sonra yaptıracağız inşallah

Merhabalar. Ben siteyi yeni kullanmaya başladım. Çok fazla bilgim yok.
15 aydır gebelik için deniyoruz. Adetlerim çok düzenli 27-28 günde bir oluyorum. 6 gün sürüyor. 6-7 aydır ovülasyonla takipte yaptım 1-2 gün pik görüp silikleşiyor. Pikler genelde 14-16. Günler arasında oluyor. Dün kan tahlili yaptırdım değerlerimi yazıyorum. Yorum yaparsanız sevinirim. Dua edin 🌸
Lh biraz yüksek onun dışında sorun yok

Çok teşekkür ederim 💕 Eşim henüz yaptırmadı, Ramazan ayından sonra yaptıracağız inşallah
Düreç içerisinde cok arastırma yapmıs biri olarak doktorlar maalesef bazen cok iyi yönlendirme yapmıyorlar bir kere hep aynı doktora gittiyseniz ve 15 ay olmasına rağmen eşinizen sperm testi istemediyse rahim filmi çekip tüplerinizr bakmadıysa acilen değiştirin doktorunuzu ve bu işlemleri yaptırın bunların sonucuna göre yol haritanızı çizmenizi tavsiye ederim

Düreç içerisinde cok arastırma yapmıs biri olarak doktorlar maalesef bazen cok iyi yönlendirme yapmıyorlar bir kere hep aynı doktora gittiyseniz ve 15 ay olmasına rağmen eşinizen sperm testi istemediyse rahim filmi çekip tüplerinizr bakmadıysa acilen değiştirin doktorunuzu ve bu işlemleri yaptırın bunların sonucuna göre yol haritanızı çizmenizi tavsiye ederim
Katılıyorum size.
Benim de 1,5 yıl içinde 2 kimyasal 1 de kürtajım var. Doktor değiştirmekten çekinmeyin. Bazı doktorlar dene ya olur illaki diyor. Bazısı bambaşka konuşuyor. Akışa bırakamayacaksanız daha temkinli bir doktorla devam etmeniz en iyisi. Bana rahim filmini daha yeni söylediler. Çektirdim siz de araştırıp çektirin

Merhaba hanımlar tekrardan. Ben rahim filmi çekildim, rahim temiz iki tüpte açık çıktı. Eşimde spermiogram testi verdi, sonucu güzel çıktı. Bundan sonraki süreçte ne önerirsiniz? Takviye vb. deneyen var mı

Back
X