15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

terazi_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
888
1
96
42
İstanbul
a.s.a.s.
slm kızlar 27 yaşındayım 4 senelik evliyim 15 aydır korunmuyoruz bebeğimiz yok henüz 6.cı ayda dr.gittim iltihap var dedi tedavi oldum ve bir sene bekle eğer olmazsa o zaman gel tekrar dedi ve gittim hormon teslerim yapıldı yüksek çıktı glokofen adında bir hap verdi günde 2 defa onu kullanıyorum adetimin 5 günü günde 2 sefer klomen kullanıyorum bu son ayım eğer olmazsa tekrar dr.gidicem rahim filmi istedi ayrıyetten pkom larım varmış sizler neler yaptınız yardımcı olurmusunuz benim gibi olan varmı aranızda gelin beraber paylaşalım dertlerimizi

:CüvCüv::CüvCüv: hepimiz birer hamiş olalım inş.allah herkese nasip etsin

slm,
eşinizinde bence bir üroloğa gitmesinde fayda var,tek taraflı olmayabilir bu durumlar,size ilk tavsiyem budur a.s.

bend evarım bende daha fazlayım ama 2007 aralık ayındna beri istiyorum olmuyoo doktora gittim herşey normal dedi ama süre uzayınca şimdi rahim flimi istiyo...

slmmmm
bende 15 aydır bebiş istiyorum ama olmadı
inşallah bu ay ollurr

senin sorunun ne peki bendende bu ay olmazsa rahim filmi istedi buğün araştırdım biraz hastanesine göre değişiyor 200 den başlıyor 400 e kadar gidiyor devlet hastanesi nasıl bilmiyorum inş.bu ay olurda çektirmek zorunda kalmayız çok zor muş-tatlicadiarzu-

bend evarım bende daha fazlayım ama 2007 aralık ayındna beri istiyorum olmuyoo doktora gittim herşey normal dedi ama süre uzayınca şimdi rahim flimi istiyo...

hakkımızda hayırlısı inş.olur bende pko var ondan bu sefer bendende istedi rahim filmi araştırdım bende buğün biraz bakalım inş.gerek kalmaz biran önce hamiş oluruz :CüvCüv:

mr terazi _5 rahim filmi bende çektirdim .300 civarında bir ödeme yaptım .ama korkulacak bişey yok .5-10 dk lık bir sürede hallediliyor .hafif adet ağrısı gibi bir karın ağrısı oluyor

mr terazi _5 rahim filmi bende çektirdim .300 civarında bir ödeme yaptım .ama korkulacak bişey yok .5-10 dk lık bir sürede hallediliyor .hafif adet ağrısı gibi bir karın ağrısı oluyor

slm içimi ferahlattın teşekkür ederim alkisalkisalkis senin sorunun ne nasıl çıktı sonucun

slm kızlar bende 3 aylık hamıleyım tam 1 sene istedık bizdede olmdı bendede mantar akıntısı varmış doktorum hap ve fitil verdi inanın bır sonraki ay çift çizgi ..inşallah rabbim hakkınızda hayrlısını versin güzel bebişleriniz olsunn..

kızlar sakin olun öncelikle. ben tam 2 yıl istedim bebek ama olmadı doktora da gittim doktor rahim filmi de çekti bana bir tüpün hafif tıkalı dedi myom var dedi aşılama filan dedi moralimi bozdu bıraktım gitmedim
sonra saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü yaptım. sonra bir tavsiye üzerine, ilişki esnasında ayaklarımı duvara dayadım sonrasında da 20 dk boyunca duvara dayalı tuttum sonra da sağ tarafıma doğru dönüp bacaklarımı karnıma doğru çekip cenin pozisyonunda yattım 3-4 saat boyunca. ve o ay hamile kaldım.
arkadaşlarımdan birine de doktor senin çocuğun olmaz demiş ama arkadaşım bu yöntemi uygulayarak ilk ayında hamile kalmış,
bunu deneyin kızlar.
eğer bebek istemeden önce doğum kontrol hapı ile korunuyorsanız bebek olması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor 2-3 ay gibi bir zamandı sanırım. eşinizin korunmasında herhangi bir şey fark etmiyor.
bir de eğer 30 yaş altındaysanız 2 yıl denemeden doktora gitmeniz önerilmiyor. 30 yaş üstündeyseniz 1 yıl bekleyip doktora gitmeniz tavsiye ediliyor.
ben şu anda 4 aylık hamileyim:) darısı başınıza kızlar. bayağı bekledim ama değdi:)

sağol şekercik içimi ferahlattın sende ama ben soğan kürünü denedim bu ay yeni bitti 15 günlük kür ayaklarımı bende kaldırıyorum kalçama yastık koyuyorum ama sağ tarafa dönüp ayaklarımı çekmiyorum onu denicem aklıma yazdım mersi seninde bebişin hayırlı olsun bizede kısmet etsin allahım ( amin ) hoşçakal

terazı_5,eger idrar yollarında bı iltıhap varsa buda gebelıge engel oluyo,dr gıt butun tetkıklerını yaptır yumurta takıbı yaptır acaba yumurtaların çatlıomu eger catlamıosa ona gore tedavın yapılır;inş yakın zamanda hamıle kalırsın:CüvCüv:

kızlar sakin olun öncelikle. ben tam 2 yıl istedim bebek ama olmadı doktora da gittim doktor rahim filmi de çekti bana bir tüpün hafif tıkalı dedi myom var dedi aşılama filan dedi moralimi bozdu bıraktım gitmedim
sonra saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü yaptım. sonra bir tavsiye üzerine, ilişki esnasında ayaklarımı duvara dayadım sonrasında da 20 dk boyunca duvara dayalı tuttum sonra da sağ tarafıma doğru dönüp bacaklarımı karnıma doğru çekip cenin pozisyonunda yattım 3-4 saat boyunca. ve o ay hamile kaldım.
arkadaşlarımdan birine de doktor senin çocuğun olmaz demiş ama arkadaşım bu yöntemi uygulayarak ilk ayında hamile kalmış,
bunu deneyin kızlar.
eğer bebek istemeden önce doğum kontrol hapı ile korunuyorsanız bebek olması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor 2-3 ay gibi bir zamandı sanırım. eşinizin korunmasında herhangi bir şey fark etmiyor.
bir de eğer 30 yaş altındaysanız 2 yıl denemeden doktora gitmeniz önerilmiyor. 30 yaş üstündeyseniz 1 yıl bekleyip doktora gitmeniz tavsiye ediliyor.
ben şu anda 4 aylık hamileyim:) darısı başınıza kızlar. bayağı bekledim ama değdi:)

tebrıkler inş Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın;dedıgın gıbı sakin olmak cok önemlı stres yaptıgın ve cocuga odaklandıgın zaman oluyor:1no2:

sağol şekercik içimi ferahlattın sende ama ben soğan kürünü denedim bu ay yeni bitti 15 günlük kür ayaklarımı bende kaldırıyorum kalçama yastık koyuyorum ama sağ tarafa dönüp ayaklarımı çekmiyorum onu denicem aklıma yazdım mersi seninde bebişin hayırlı olsun bizede kısmet etsin allahım ( amin ) hoşçakal

cnm ben soğan kürünü yaptıktan bir ya da iki ay sonra hamile kalmıştım ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama keçiboynuzu kürünü uygularken hamile kaldım yani bence kürler pek de işe yaramadı eğer ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayabiliyorsanız mutlaka deneyin sonra da ayaklarınız duvara dayalı 20 dk bekleyin sağa dönüp cenin pozisyonunda yatın ben de yattığım yerden ayaklarımı kaldırıp kalçalarımın altına yastık koyuyordum daha önceleri ama işe yaramadı bu yazdığımı aynen yapın birinci ayda başaracaksınız ya benm arkadaş koca ay içinde bir kez deneyebilmiş misafirleri dolayısıyla sonra hiç ilişkiye girememişler ama hamile kalmış. inş Allah size de nasip eder.

tebrıkler inş Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın;dedıgın gıbı sakin olmak cok önemlı stres yaptıgın ve cocuga odaklandıgın zaman oluyor:1no2:

valla ben yumurta takibi de yaptırmıştım mesela arkadaşıma doktoru yumurtlama günlerinde her gün ilişkiye girebiliyorsanız girin dmeiş çünkü spermlerin kalitesinin hangi gün daha yüksek olduğunu bilemezsiniz. ben buna da hak verdim her dr aslında gün aşırı önerir ama belki de bu daha mantıklıdır.
inş Rabbim isteyen herkese versin.
ben artık olmaz heralde diyordum yaza doktora gene giderim diyordum gözümde büyüyordu her şeye baştan başlamak.
ama nasip böyleymiş.
kendinize inanın. benim dediğim yöntemi, deneyin deneyenler pişman olmadı hem hiçbir zararı da yok.
ne kaybedersiniz?

Back
X