15 aylik kizimin saclari

maybe_

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
407
252
103
hanimlar bebegim 15 aylik, dogdugunda saclari duzdu 6 aya kadar, sonra kivirciklasmaya basladi, simdi kivircik ve kisa saclari ve saclarinin arka kismi hep birbirine dolaniyor..cok bakimsiz gorunuyor hergun islatiyorum tariyorum dolasmasin diye, guzel temiz gorunsun diye..ama yok olmuyor her seferinde birbirine dolaniyor ve bazen acilmiyor kesmek zorunda kaliyorum dolasan parcayi ne yapsam acaba zeytinyagi falan sursem fayda eder mi?

saç spreyleri oluyor bebekler için uygun olur mu bilemiyorum ama eczaneye danışın isterseniz

Ne tur sprey canim?

yani parfümlü spreyler oluyor, saçları tararken sıkıyorsun dolaşıklıklar kolay açılıyor. saçını kesmek zorunda kalıyormuşsunuz ya o yüzden dedim ama bebekler için uygun olur mu onu bilemiyorum maalesef

7/24 kremlerden sür dolaşan taraflarına. belki işe yarar.

Çocuklar için kolay tarama spreyleri var. Büyük marketlerde,gratislerde falan var.

Ben kızıma kullanıyorum Kolay tarama spreyi ve kesinlikle saçını taratmayn dolaşık yoluk saçla gezen kızıma süper çözüm oldu tavsiye ederim. Birde bebek şampuanlarının kremli olanları var onlardan kullanıp tararkende bu spreyleri kullanırsanız sorununuz çözülür. Fakat göz yakmayan kolay tarama spreylerinden tekbir marka var. Diğerleri göz yakıyor.

Tamam cocuklar icin ozel olandan bakacam kolay tarama spreylerinden alacam..tesekkurler tavsiyeler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…