15 aylik oglum yürümüyor lütfen yardımcı olun :(

Cinarerden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
3
0
1
27
Merhaba 11 Ekim 2016 dogumlu oglum yürümüyor. S.Urfa da yaşıyorum hastaneye Istanbul a getirdim simdi istanbuldayız. Oglumun kafa gelisimi 2 hafta öndeydi hamileyken. Hãlã da öyle kafası 48 cm. Oglum koltuklara tutunup ayaga rahatlıkla kalkabiliyor koltukları tutunup yürüyebiliyor. Hızlı hızlı emekleyebiliyor herşeyi yapıyor ama tek basına yürüyemiyor. Ellerinden tutup yürütüyorum. Ama ayakta ellerini birakiyorum 2 saniye kadar duruyor geri düşüyor hemen. Tek basina ayakta duramiyor. 1 hafta önce Emar cekildi lateral ventrikullerde minimal genisleme cikti doktor cok onemli bisey degil dedi. Tibbi genetik ve beyin cerrahi doktoruna gostericez. Benim icimde sikinti var ama neden yürümüyor oglumdan kucukler koşuyor ama kendisi tek basina ayakta bile duramiyor :( beyninde ki genişleme normal mi acaba yaa :(

Benim kızım 18 aylikti yürüdüğünde ...eğer sağlık problemi yoksa ne bu acele kardeşim her çocuk farklidir ...başka çocuklarla kiyaslamayin ve laf soyleyenleri takmayin.

Benim kızım 18 aylikti yürüdüğünde ...eğer sağlık problemi yoksa ne bu acele kardeşim her çocuk farklidir ...başka çocuklarla kiyaslamayin ve laf soyleyenleri takmayin.
Doktor oglumda 5 6 ay gelisim geriligi var dedi. Pediasure diye mama Verdi onu kullanicaz 6 ay. Ve Emar de kucuk beyaz bisey goruyorum dedi. Onu arastiracak emar sonucu kagidinda yazmiyordu ama CD den bakinca beyaz birseyi gordu tam emin olamadi diver doktorlarla toplanip emin olmak istedigini soyledi bu ne demek oluyor acaba.

Tam bir teşhis var mı hipotoni, hidrosefali gibi... Doktorluk yapılması gerekeni yapmışsınız siz sonuca göre bir sıkıntı varsa fizik tedavi almanızı tavsiye ederim zaten çocuğunuz çoğu şeyi başarmış

Tam bir teşhis var mı hipotoni, hidrosefali gibi... Doktorluk yapılması gerekeni yapmışsınız siz sonuca göre bir sıkıntı varsa fizik tedavi almanızı tavsiye ederim zaten çocuğunuz çoğu şeyi başarmış
Canim fizik tedaviye de gonderdi doktor bizi. Fizik doktoru elinden degil belinden tutup yürütün dedi. Belinden tutunca yurumuyor kendini saliyor Hemen here atiyor.

Merhaba 11 Ekim 2016 dogumlu oglum yürümüyor. S.Urfa da yaşıyorum hastaneye Istanbul a getirdim simdi istanbuldayız. Oglumun kafa gelisimi 2 hafta öndeydi hamileyken. Hãlã da öyle kafası 48 cm. Oglum koltuklara tutunup ayaga rahatlıkla kalkabiliyor koltukları tutunup yürüyebiliyor. Hızlı hızlı emekleyebiliyor herşeyi yapıyor ama tek basına yürüyemiyor. Ellerinden tutup yürütüyorum. Ama ayakta ellerini birakiyorum 2 saniye kadar duruyor geri düşüyor hemen. Tek basina ayakta duramiyor. 1 hafta önce Emar cekildi lateral ventrikullerde minimal genisleme cikti doktor cok onemli bisey degil dedi. Tibbi genetik ve beyin cerrahi doktoruna gostericez. Benim icimde sikinti var ama neden yürümüyor oglumdan kucukler koşuyor ama kendisi tek basina ayakta bile duramiyor :KK43: beyninde ki genişleme normal mi acaba yaa :KK43:
Benim kızım 12 aylık emeklemede yok tutunup kalkma da yok ellerınden tutunca adım atıyor sadece,doktor kilosundan dolayı kendini kaldıramayabilir diyordu.18 AYA kadar beklicek 18 aya kadar yürümezse sıkıntı.Ben 18 aylıkken yürümüşüm.Kızımında yaşıtları yürüyor ama ben der etmiyorum elbet yürücek diyorum inş bir şey çıkmaz

Doktor oglumda 5 6 ay gelisim geriligi var dedi. Pediasure diye mama Verdi onu kullanicaz 6 ay. Ve Emar de kucuk beyaz bisey goruyorum dedi. Onu arastiracak emar sonucu kagidinda yazmiyordu ama CD den bakinca beyaz birseyi gordu tam emin olamadi diver doktorlarla toplanip emin olmak istedigini soyledi bu ne demek oluyor acaba.
5-6 ay gelişim geriliği daha önceden nasıl farkedilmedi şuan ona şaşırdım

Back
X