• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 bin ile ne yapılabilir?

yasadıgınız yer onemlı canım mesela ankarada bakkal acsan batarsın ama batmanda esımın abısı bakkal actı ınan para basıyor cevre cok onemlı
allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Bu devirde yeni bir iş yeri açmak kolay degil bir sürü masrafı var bugun işyeri açıp 1 ay sonra kapatanlar oluyor iş yapamadıgı için tabi işinde başarı olanlarda oluyor,şimdi hangi şehirde yaşıyorsunuz bu çok önemli aslında simit poaça satan küçük bir dükkan açsanız işler mi dükkanı açaçagız semt bu konuda çok önemli çevresi nasıl tutulur mu bunları iyi araştırın,eger dükkan açaçaksanız baharat, kuruyemiş ve kuru gıdalar üzerinede küçük bir yer açabilirsiniz ama önce açaçagınız yeri iyi araştırın.

yazmıstımda oruc kafaya tam ne yazdım bılmıyourm baktım soyle bı saçmalamısım bende sıldım :24:
dıyecegım su kı kardesım 15 bın ile istersen hersey yaprsın istersen hıcbısey yapamazsın bu senın kabılıyetıne baglı
kabılıyetten zıyade ticaret kafasına baglı
ne dıyım bılmıyom kı dılım damagım kurudu zati :55::55:

yazmıstımda oruc kafaya tam ne yazdım bılmıyourm baktım soyle bı saçmalamısım bende sıldım :24:
dıyecegım su kı kardesım 15 bın ile istersen hersey yaprsın istersen hıcbısey yapamazsın bu senın kabılıyetıne baglı
cok guldum kızz:)))

yasadıgınız yer onemlı canım mesela ankarada bakkal acsan batarsın ama batmanda esımın abısı bakkal actı ınan para basıyor cevre cok onemlı
allah yardımcınız olsun

haklısın canım biz ankarada oturuyoruz bakkal gibi bir yer bizde düşünmüyoruz ama hani çğ köfte poğaça falan satabilceğimiz bir yer olur mu diye düşünüyoruz

Bu devirde yeni bir iş yeri açmak kolay degil bir sürü masrafı var bugun işyeri açıp 1 ay sonra kapatanlar oluyor iş yapamadıgı için tabi işinde başarı olanlarda oluyor,şimdi hangi şehirde yaşıyorsunuz bu çok önemli aslında simit poaça satan küçük bir dükkan açsanız işler mi dükkanı açaçagız semt bu konuda çok önemli çevresi nasıl tutulur mu bunları iyi araştırın,eger dükkan açaçaksanız baharat, kuruyemiş ve kuru gıdalar üzerinede küçük bir yer açabilirsiniz ama önce açaçagınız yeri iyi araştırın.

evet bizde o yüzden cesaret edemiyoruz aslında canım. babam uzun yıllar esnaflık yapmış bir insan ama şu durumda o bile kararsız son günlerde dikkatimi milyoncu tarzı yerler çekiyor her yerde yanyana olmasına rağmen iş yapıyorlar sanki

:):) Allah sabırlar versiiinn... teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Canım madem yeni iş kuracaksınız elinizdede para var kosgebe başvursun baban destek alsın

Canım semtinize bağlı tabiki de ben olsam sitelerin altına su bayisi açarım tabi çevrede var mi yok mu araştırılabilir ama gayet tutan bi sektör bence :-)

Canım madem yeni iş kuracaksınız elinizdede para var kosgebe başvursun baban destek alsın

canım aslında bi dönem onuda düşünmüştük ama o zaman elimizde para olmadığı için pek kafamıza yatmamıştı çünkü anladığım kadarıyla kosgeb taksitler halinde yapıyor yardımı. ama şimdi durumumuz buna uygun yeniden hatırlamak iyi oldu :)

Canım semtinize bağlı tabiki de ben olsam sitelerin altına su bayisi açarım tabi çevrede var mi yok mu araştırılabilir ama gayet tutan bi sektör bence :-)

hüseyin gazide oturuyoruz canım olabilir aslında fazla sermayede gerektirmez :)

Sen parayı harcıyosun sonra kosgebe faturalandırıp bir kısmını geri alıyosun bu arada en revaçta olan iş oto yıkamacılık bir araştırın derim

aahh ah biraz param olsa kendime altı kitapçı üstü kafe tarzı bir yer açmak istiyorum.hani aşağıdan kitabını al,yukarda kahve içip

oku tarzı:40:

15 binle ne yapılır kısmına gelince...oto yıkama iyi fikir gerçekten ama yanılmıyorsam bu sektör genelde mafya vari tiplerin elinde.

Ankarayı da bilirim ve bu işi yapan tanıdıklarım var başları çok ağrıdı.Hüseyin gazide yapılır mı bu iş:44:bilemiyorum.

suculuk olabilir,okullara yakın bir yer bulabilirseniz dürüm,hamburger vs türü bir lokanta olabilir.

çorap,çamaşır,bebek kıyafeti türü şeyler satan bir tuhafiye olabilir.

kolay gelsin,hayırlı olsun şimdiden:46:

tamam canım teşekkür ederim ilgine

​Ev yemekleri yapan bir dükkan açabilirsiniz aslında iyi bir çevrede açarsanız son günlerde tutulan bir sektor,bebek kıyafetleri,iç çamaşırı ve bujiteri dükkanı açabilirsiniz.

Dayım açtı geçenler de çiğköfte bayiliğini almak masa sandalye tabela falan derken 15.000 ya eder ya etmez içi temiz bir dükan kiralayabilirseniz...Zarar edilmiyor hem bu işte hem de baktın iyi para getirmedi direk devredip paranı aynen geri alırsın belki fazlasıyla...

Sadece işlek insan trafiğinin olduğu bir dükkan bulmak mesele :34::34:

aahh ah biraz param olsa kendime altı kitapçı üstü kafe tarzı bir yer açmak istiyorum.hani aşağıdan kitabını al,yukarda kahve içip

oku tarzı:40:

15 binle ne yapılır kısmına gelince...oto yıkama iyi fikir gerçekten ama yanılmıyorsam bu sektör genelde mafya vari tiplerin elinde.

Ankarayı da bilirim ve bu işi yapan tanıdıklarım var başları çok ağrıdı.Hüseyin gazide yapılır mı bu iş:44:bilemiyorum.

suculuk olabilir,okullara yakın bir yer bulabilirseniz dürüm,hamburger vs türü bir lokanta olabilir.

çorap,çamaşır,bebek kıyafeti türü şeyler satan bir tuhafiye olabilir.

kolay gelsin,hayırlı olsun şimdiden:46:

çook teşekkür ederim inşallah sende en kısa zamanda hayallerine kavuşursun canım :)

​Ev yemekleri yapan bir dükkan açabilirsiniz aslında iyi bir çevrede açarsanız son günlerde tutulan bir sektor,bebek kıyafetleri,iç çamaşırı ve bujiteri dükkanı açabilirsiniz.

bir tanıdığım ev yemeklerni denemişti ama olmadı canım. evet aslında bebek kıyafetide iyi fikir. teşekkür ederim :)

Dayım açtı geçenler de çiğköfte bayiliğini almak masa sandalye tabela falan derken 15.000 ya eder ya etmez içi temiz bir dükan kiralayabilirseniz...Zarar edilmiyor hem bu işte hem de baktın iyi para getirmedi direk devredip paranı aynen geri alırsın belki fazlasıyla...

Sadece işlek insan trafiğinin olduğu bir dükkan bulmak mesele :34::34:

işte buna bayıldımmm :) en çok istediğim şeylerden biri çünkü çiğ köfte işi :) inşallah olur o zaman. zarar etmeme kısmınıda ayrı bi sevdim :9:

Back
X