Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehir marka tavsiye edebilirim :) hatta bağlantı numarası görüşmek için fabrika adresi falan verebilirimDayımın bulunduğu şehirde o marka hiç yokt ve çok tuttu dükkanı.Bir de rızık meselesi tabi...
ankaranın en işlek yerine fresh meyve suyu satan yerler varya öyle bir yer açsan süper olur aslında
bardağı 50 kuruştan satsan kapış kapış gider...
ben düşündüm düşündüğüm yere başkası açtı...
hmm hiç düşünmemiştim :) teşekkür ederim canım
slm bende ank. yaşıyorum eski mahallemde çiğ köfteci yoktu bi çiğ köfteci açıldı sonra açan adamın hanımı ve baldızı işe dahil oldu günlük taze yufka yapmaya başladılar böreklik sonra gözleme siparişi aldılaronuyaptılar sonra içliler ve şimdi ramazada sahurda harıl harıl çalışıyorlar bide dondurma tezgahı koydular bi pastaneden geliyo dondurma ama süper.....çiğ köftede öyle bilidik şube falan değil kendi yapımları...haklısın canım biz ankarada oturuyoruz bakkal gibi bir yer bizde düşünmüyoruz ama hani çğ köfte poğaça falan satabilceğimiz bir yer olur mu diye düşünüyoruz
slm bende ank. yaşıyorum eski mahallemde çiğ köfteci yoktu bi çiğ köfteci açıldı sonra açan adamın hanımı ve baldızı işe dahil oldu günlük taze yufka yapmaya başladılar böreklik sonra gözleme siparişi aldılaronuyaptılar sonra içliler ve şimdi ramazada sahurda harıl harıl çalışıyorlar bide dondurma tezgahı koydular bi pastaneden geliyo dondurma ama süper.....çiğ köftede öyle bilidik şube falan değil kendi yapımları...
adıyaman ömer usta gerçekten en iyisi denediklerimde...Yarın sana fabrikanın numara ve adresini sorup gönderirim.Kapıya kadar malzemeler geliyor çiğköfte poşet nar ekşisi acı sos vesaire her şey.. Sizede satmak kalıyor. Hem kolay bir iş hem de az bir sermayeyle açılabilecek.. Bende hayırlı bir işe vesile olurum inşallah :) Gerçi internetten de bakabilirsin numarasına kesin vardır bulmazsan yardımcı olurum![]()
slm bende ank. yaşıyorum eski mahallemde çiğ köfteci yoktu bi çiğ köfteci açıldı sonra açan adamın hanımı ve baldızı işe dahil oldu günlük taze yufka yapmaya başladılar böreklik sonra gözleme siparişi aldılaronuyaptılar sonra içliler ve şimdi ramazada sahurda harıl harıl çalışıyorlar bide dondurma tezgahı koydular bi pastaneden geliyo dondurma ama süper.....çiğ köftede öyle bilidik şube falan değil kendi yapımları...
aaaa tam benlik olmus konu esimle dusunuyoruz bayadir aklimizda ne acsak diye burdaki fikirler super aslinda bana kalsa hemen acicam ama esimde cesaret yok hic esnaflik yapmamis bide bunun babasinin kocaman marketi varmis babasi o isi yaparken bu nerdeydi acaba :44:azicik cesareti olsa vinnn actim gitti ama yokkk adamda herseyde cesareti tavan yapmis dukkan acmada yok yokkk insallah kizim buyuyor o buyudumu acacam esimede musteri gibi davranacampofffff
Tatlim bence oncelikle bildiginiz isi yapmalisiniz
Cig kofteci diyosun hadi diyelim dukkani actiniz birde ustasini buldunuz isin cok da tuttu
Usta sizi bitakirsa batarsiniz. Adam ona muhtac olduguzu gorurse havalanir daha cok ister az calisir vs yine batarsinix
Milyoncu demissin ben kolay kolay oralardan alisveris yapmam ama ankarada milyoncu etimesgutta tutarken umitkoyde tutmaz
Bizim sokakta bi milyon pazari vardi adam 2ayda batti simdi yerine borekci acti adamda sabahlari pogaca kuyrugu oluyo
Bi otobus duragi yakininda bi dukkansa mrsela insanlar sabahleyin sicak pogaca borek cay veya baska icecek karli olabilir