S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 89 16 8 30 14 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #1 Merhaba kızlar.. yarın 3.aşılamam olacak. Geçen sene 2 defa denedim olmadı. Biraz kendi halinde beklesin dedim gebelik olmadı. Umudumu yitirmedim ama bu kez çok daha fazla istiyorum. Heyecanlı hissediyorum kendimi. Dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba kızlar.. yarın 3.aşılamam olacak. Geçen sene 2 defa denedim olmadı. Biraz kendi halinde beklesin dedim gebelik olmadı. Umudumu yitirmedim ama bu kez çok daha fazla istiyorum. Heyecanlı hissediyorum kendimi. Dualarınıza ihtiyacım var
Goodnews Guru Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 72 31 288 İzmir 14 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #2 Aşılama sonucun olumlu olsun heyecanın mutluluğa dönüşsün sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah
S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 89 16 8 30 14 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #3 Goodnews .!.: Aşılama sonucun olumlu olsun heyecanın mutluluğa dönüşsün sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Aminn çok teşekkür ederim
Goodnews .!.: Aşılama sonucun olumlu olsun heyecanın mutluluğa dönüşsün sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Aminn çok teşekkür ederim