• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim'e kadar 40 kg (30 hafta)

İki gündür bişey yok regl oldum dağıldım anca yüz gr gitti. Kaçamak yapmadım aslında dün dört beş kaşık nar ekşisi yeidm tatlımsı baya kesin ondan oldu manyaklar gibi nar ekşisi yiyorum bazen evet. Mutsuzum. Bu kadar yazıcam şimdilik.

kolay gelsin , umarım başarırsınız. her gün tartılmak stres yapmıyor mu :confused: ben haftada bir gün tartılıyorum :KK76:
keyifsizde olsanız sakın vazgeçmeyin, bol şans :nazar::KK54:

kolay gelsin , umarım başarırsınız. her gün tartılmak stres yapmıyor mu :confused: ben haftada bir gün tartılıyorum :KK76:
keyifsizde olsanız sakın vazgeçmeyin, bol şans :nazar::KK54:
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yeni gördüm yazdığınızı. Çok dikkat edemedim ama vazgeçmedim neyse ki. Benim en azından başlarda giden gramlarla motive olmaya çok ihtiyacım oluyor sabırsız oluyorum, gidilecek yol da uzun olunca bir durak daha geçtik bak yaklaşmak sayılır bu diye diye bakarız ya onun gibi bir his. Bir hafta kontrolsüz geçip de bu kiloda olan biri olark 600 gr filan verdiğimi görünce yapamayacağım paniğine kapılıp bozuyorum diyeti. Böyle mesela hiç değilse verememişsem bi iki gün üçüncü gün müdahale edebiliyorum. Bir hafta boşa gitmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Herkesin farklı oluyor bu konudaki psikolojisi sanırım. Ama biraz daha makul bi kiloya inince ben de az versem de olur diyebileceğim sanırım.. size de kolaylıklar🤗

Günaydınlar.. şehidışındaydım baya sınandım lezzetlerle ama yenmiş sayılırım bence üç yüz gr daha vermişim çünkü.

Yeni geldim sabah otogardan hemen tartıldım iki gündür bakamamıştım. İkinci haftayı doldurmuşum şaka maka ve dört kg gitti. Umarım böyle devam eder. Gün içinde yazacağım yine. Güçlü kalın:)

Evet 99.8 oldum. Dün biraz düzensiz yedim. Yoldan geldim yattım kalktım derken naptım bilmiyorum köfte falan yedim.

Sabah kahve içip çıktım biraz da beyaz leblebi. Şimdiki menüm de yine okuldan. Barbunyda tavuklu salata ve bakla. Ekmeksiz çatallıyorum. Sağolsunlar diyetim bu kantin sayesinde kolaylaşıyor.. güzel günler.

Eklentiler

• IMG_20190402_113406.webp
    IMG_20190402_113406.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 40
Biri bugün biri dün öğlen menüsü. Bakarsanız fikir olsun. Bu kantin sayesinde zayıflayacağım sanırım. Akşam da üç beş köfte arada acıkınca elma yiyorum hem sağlıklı hissediyorum hem de kg veriyorum. Sabah da bi parça peynir ve yumurta yemiştim. Ekmek pilav makarna hiç yok.

Geçen çarşamba yine ist. A boş eve gidince dışarda yemekle içmekle vs derken kg almadan da vermeden de pazar döndüm. Çok sinir oldum kendime. Pazar günü o moral bozukluğuyla koca bir pide ekmek yedim. Motivasyonum hemen kırılıyo bi haftam nerdeyse boşa gitti. Başka sorunlarım da var. İşte elime dikiş atıldı bıçak girdi mutfakta uğraşırken derken salak saçma bir haftaydı. Bikaç gündür iyi gidiyorum ve 99 a düştüm. 9 gün sonra bir ay doluyor. Hedeflediğim gibi 10 kg veremicem. Şimdilik 5 verdim 7 yi zorlamaya çalışacağım..

Eklentiler

• IMG_20190410_113500.webp
    IMG_20190410_113500.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20190409_132831_965.webp
    IMG_20190409_132831_965.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 34
Ben geldim:( taşınma süreci kısmen bitti. Ben de bittim. Bi ayağım bir süre yine İzmir'de olacak. Bu hafta diyet battı iyice evde pişiremeyince. Tartılmıyacağım bi kaç gün. Planlarım sekteye uğradı diye canım sıkkın. Toparlanmaya çalışıyorum bugün itibariyle..

İki gündür bişey yok regl oldum dağıldım anca yüz gr gitti. Kaçamak yapmadım aslında dün dört beş kaşık nar ekşisi yeidm tatlımsı baya kesin ondan oldu manyaklar gibi nar ekşisi yiyorum bazen evet. Mutsuzum. Bu kadar yazıcam şimdilik.
Ay ağzım sulandı be keşke okumasaydım aklıma takıldı güzel olur kaşıkla yemek he:deli:

Ben geldim:KK43: taşınma süreci kısmen bitti. Ben de bittim. Bi ayağım bir süre yine İzmir'de olacak. Bu hafta diyet battı iyice evde pişiremeyince. Tartılmıyacağım bi kaç gün. Planlarım sekteye uğradı diye canım sıkkın. Toparlanmaya çalışıyorum bugün itibariyle..
Bence buraya hergun yaz. Başaracaksın inanıyorum. Ayda 10 kilo biraz uçuk bir hedef bence. Bu yüzden demoralize olmuş olabilirsin. Bence bu kabak detoksuyla başlangıç yap ve bir daha bozma. Takipteyim :super:

Aa hoşgeldin teşekkür ederim ilgin için. Ya hedef büyük evet ondan da olabilir ama daha çok düzenimin bozulması hemen dağıtıyor beni, eşim hadi şunu yiyelim bugün iş yaptık şimdi yemek ohoo bak burda pideci var ucuz hem derken direnemedim de. Geberticem bu adamı :p tabi benim suçum da neyse.. peki yazıcam daha sık zaten yaza bi organizasyon var dört aya ciddi kg vermem lazım :/ iyi gecelerr

Aa hoşgeldin teşekkür ederim ilgin için. Ya hedef büyük evet ondan da olabilir ama daha çok düzenimin bozulması hemen dağıtıyor beni, eşim hadi şunu yiyelim bugün iş yaptık şimdi yemek ohoo bak burda pideci var ucuz hem derken direnemedim de. Geberticem bu adamı :p tabi benim suçum da neyse.. peki yazıcam daha sık zaten yaza bi organizasyon var dört aya ciddi kg vermem lazım :/ iyi gecelerr
Böyle durumlarda sen sadece bi tane lahmacun o pide yiyebilir. Hatta fındık lahmacun diye bir şey var o daha güzel olur. Yani tabi sen bilirsin yine

Back
X