- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
Tabiki katılabilirsin canım. Kilomuzda yakınmış.. Hoşgeldin aramızaBenide alın aranıza. 86 kiloyum. Cumartesileri tartılıyorum ama ben
yaa bayıldım bayıldım çok yaşa sen taptaze bir konu enerjimizi hep en üst düzeyde tutacak..Zayıflama arkadaşım C cranial le 15 Ekime kadar tartılmadan, zayıflamaya yönelik tüm irademizi kullanarak, fit olma yönünde ilerliyoruz.
Bizimle motive olun. Katılın bize..
Diyet yok bizde. İster bu yönteme dkz(diyetsiz kalıcı zayıflama) deyin .. İsterseniz düşünce gücüyle zayıflama deyin..
Tüm detaylarıyla burada olacağız. Ve diyetsiz zayıflayanlar olarak KK ya adımızı yazdıracağız.
Sen olmasaydın ben bu yöntemi böyle öğrenip sürdüremezdim...yaa bayıldım bayıldım çok yaşa sen taptaze bir konu enerjimizi hep en üst düzeyde tutacak..
diyodum ya size ben yöntemi uzun zamandir biliyorum 2 yıldir biliyordum ama 1 hafta bile uygulayamamistim .Senin sayende 1 hafta uyguladim resmen.
Ve hedef şimdi 45 gün bunu da birbirimize yaslanarak basaracagiz.Seviyorum seni azmin ve inancın hic bitmesin canım arkadaşım her seferinde beni heveslendiriyorsun söz veriyorum sana zihnimin beni oyuna getirmesine izin vermeyecegim artık
aynen önümüze cikacak engelleri hemen hemen biliyoruz artik bir şey engel olacaksak bize bu kendimizden başkası olamaz.Sen olmasaydın ben bu yöntemi böyle öğrenip sürdüremezdim...
İyiki varsın canım hiç ayrılmayalım buradan.Herşeyi başarabiliriz.
Aynen bizim hedefimiz kalıcı zayıflamak.Bir bakmışım ki 15 Ekimde 8 kilo vermişim. Aman Allahım uçarım.. Kilo verdiğim için değil tabiki. Bu yöntemin hem çok rahat olup hem de başarıya götürdüğünü gördüğüm için..
Zira 22 kilo vermiştim daha önce.. Ama nasıl verdim neler denedim tahmin bile edemezsiniz. Sonra noldu geri aldım..
Neden buradayız?? İşte bunun için, kalıcı zayıflamak için..
cok güzel böyle şeylerle mesgul olman.Ben de yapacağım bunu.Insanin hobisi olmayınca sürekli ne yesem diye düşünüyor.Ama biz sadece aciktigimiz zaman ne yesek diye düşünecegizEki Görüntüle 1882406 Tüm kitaplarımı raflardan indirdim.
Aynen öyle sıkıldıkça kahvemi alıp masaya geçecem.. Okul dönemlerimde nasıl masaya geçince herşeyle bağlantıyı kesiyorsam, aynısını yine yapabilirim dedim. İnşallah hepsini tekrar okuyacağım. Hem oyalanacağım, hem bilgini tazeleyeceğim. Bedenim yeni bir ben oluştururken, zihnim de ne yesem diye uğraşacağına yeni bir ben oluştursun :)cok güzel böyle şeylerle mesgul olman.Ben de yapacağım bunu.Insanin hobisi olmayınca sürekli ne yesem diye düşünüyor.Ama biz sadece aciktigimiz zaman ne yesek diye düşünecegiz
kesinlikle.Bedenimizin tek ihtiyaci yemek degildir.Okumak ister, yürümek ister,uyumak ister.Bunlarin hepsiyle sekillendirip harika bir sey oluşturacağız :)Aynen öyle sıkıldıkça kahvemi alıp masaya geçecem.. Okul dönemlerimde nasıl masaya geçince herşeyle bağlantıyı kesiyorsam, aynısını yine yapabilirim dedim. İnşallah hepsini tekrar okuyacağım. Hem oyalanacağım, hem bilgini tazeleyeceğim. Bedenim yeni bir ben oluştururken, zihnim de ne yesem diye uğraşacağına yeni bir ben oluştursun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ideal-beden-icin-buraya-bekliyorum.922385/ canim bu konuya mutlaka bakmani istiyorumAynen öyle sıkıldıkça kahvemi alıp masaya geçecem.. Okul dönemlerimde nasıl masaya geçince herşeyle bağlantıyı kesiyorsam, aynısını yine yapabilirim dedim. İnşallah hepsini tekrar okuyacağım. Hem oyalanacağım, hem bilgini tazeleyeceğim. Bedenim yeni bir ben oluştururken, zihnim de ne yesem diye uğraşacağına yeni bir ben oluştursun :)
Baktım canım 1 ayda 3 kilo vermiş telkin dinlemiş. Bizim yöntemimizle de beslenmiş sanırım.Bence telkine gerek yok. Bir ara onu da denedim. Egoyla ilgili olanını sadece seni övüyor. Kendine güvenmeni sağlamaya çalışıyorr.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ideal-beden-icin-buraya-bekliyorum.922385/ canim bu konuya mutlaka bakmani istiyorum
18 kilo vermis canim 14u yagdan aynen bizim yöntemle beslenmis acikinca ye doyunca bırak.Baktım canım 1 ayda 3 kilo vermiş telkin dinlemiş. Bizim yöntemimizle de beslenmiş sanırım.Bence telkine gerek yok. Bir ara onu da denedim. Egoyla ilgili olanını sadece seni övüyor. Kendine güvenmeni sağlamaya çalışıyorr.
Beyin ve bilinçaltıyla ilgili yeni kitaplarda alacam ileride :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?