15 Ekime kadar durmak yok ❄ (45 günlük ilk yarı)

Tam bana gore
Benim sorunum tokken yemek ve kusana kadar yemek
Kesinlikle kendimi terbiye etmeliyim
Oturupta dunyayi yemem ama surekli yerim ayaktayken otobus beklerken otobuste cayin yaninda
Agzim hic bos durmaz surekli ne yesem diye dusunurum
Bi kac gundur yeteeeeer diye beynimin derinlerinden ses geliyo artik

Bikac sorumda olucak
Aksamlari belli bi saatten sonra yememe yada beyaz ekmek yerine esmer ekmek yeme gibi seyler var mi

Bikac sorumda olucak
Aksamlari belli bi saatten sonra yememe yada beyaz ekmek yerine esmer ekmek yeme gibi seyler var mi
Merhaba canım :)
Kesinlikle sınır yok doyana kadar hergün poğaça bile ye.
Bende bu sistemden önce ne yesem diye mutfaktan çıkamaz hale geldim, hiçbir ikramı geri çevirmiyordum. Ama ben bile ara atıştırmalarını rahatlıkla bıraktıysam herkes bırakır

Saat sınırlaması da yok. Vücudunun açlığını dinliyorsun. Acıktım mide boşaldı diye sinyali aldığında canın ne çekiyorsa yiyebiliyorsun. Karnın tam doyunca kalkıyorsun böylelikle aralarda bişey yeme isteği giderek azalıyor kayboluyor

Yarin basliyorum hemen
Bu arada 94 kiloyum
Ama cok zorlanicami dusunuyorum.
Doydum demesini yaparim ama acikmayi beklemek cok zor benim icin

Merhaba, oncelikle basarilar diliyorum.

Yonteminiz Paul McKenna'nin yontemine cok benziyor. Ben de onun kitabini tavsiye etmek istedim. "Sizi Zayiflatabilirim". Bu kitabi kac kez okudum bilmiyorum. Dugunumden once yaklasik 7 8 kilo verdim sayesinde cok az spor yaparak.
Bence oldukca basarili bir yontem. Tum hayata zorlanmadan uyarlanabilir.

Malesef benim de boş duramama hep atıştırma isteği gibi bi durumum var bu yöntem ona iyi geliyor.

Yarin basliyorum hemen
Bu arada 94 kiloyum
Ama cok zorlanicami dusunuyorum.
Doydum demesini yaparim ama acikmayi beklemek cok zor benim icin
Denemekten ne çıkar
Bence de başla canım. Ben bu yöntemi yaptım da bi işe yaramadı diyen tek bir kişi bile yok.
Ozan Dinçer diyor ki siz bu sisteme geçin , duraklama bile yaşamadan ideal kilonuz neyse ona düşersiniz diyor. Ve kalıcı oluyor bu harika. Sistemi anlayıp uygulamak daha doğrusu hayata yerleştirmek hemen olmuyor.En az 2 haftayı bulur. Önemli olan pes etmemek.

Yasemin soysalda diyorki çok aç değilsiniz ama canınız çekti yediniz hiç sorun değil, bir sonraki acıkmayı bekle.. veya davete gittin yemeği fazla kaçırdın problem yok.. normalde 3saatte acıkıyorsan çok kaçırdığında 5 saat sonra acıkırsın o zaman yersin diyor..

Eyvah diyet bozuldu diye birşey söz konusu değil

Relax olacaz.. Sabırlı olacağız..

Merhaba canım. Ne güzel kilo vermişsin.. Şuan nasılsın??

O kitabı geçen gün kitapsan da gördüm. Ama zayıflmayla ilgili o kadar çok kitap vardı ki.Bilseydim alırdım onu canım

Ama Bizim yöntemle ilgili 3 kitap daha sipariş verdim. Cranial da okuyor. Yapacak olan arkadaşlar yasemin soysalın, ozan tuncerin ve deniz egece nin kitaplarını alabilirseniz alın yada ozan tunçerin ücretsiz ekitap ı var nette onu okuyun.

Sen normal hayatta hala devam edebiliyormusun canım ?

Malesef benim de boş duramama hep atıştırma isteği gibi bi durumum var bu yöntem ona iyi geliyor.
Biz arkadaşlarla şöyle yapıyorduk.. Mesela evde bir paket çikolata var aslında çok aç değilsin ama canın istiyor. Onu bir kenara yada bir tabağa kaldır. O senin hakkın ama acıkınca

Cok guzel vermistim evet canim. Evlenince de buu yapmaya devam etseydim vermeye de devam ederdim ama benim esim gece atistirmalarini abur cuburlari gidip gelip atistirmayi cok sever. Cok hizli yemek yer. (Paul McKenna'nin yonteminde cok yavas tadina vara vara yemek 4 altin kuraldan biri. Ben yavas yerim normalde ama yanimda biri atli kovalar gibi yiyince etkileniyorum malesef. Hizli yemeye basladim) Ailesi gecenin bi vakti meyve pasta borek fasli yapar ki orda olsugumuz z zamanlar ben de uydum malesef. Boyle boyle derken kilo aldim tekrar.

Simdi bu yontemi ve gece gec vakit yememe isini bir arada yapiyorum. Birkac gunde tekrar vermeye basladim.

Yavas ve tadina vararak yeme kurali baslarda epey zorluyor ama insan alisinca her zaman yapabilir. Benden kaynaklandi ve ben biraktim. Keske birakmasaydim.. Boyle iste benim durumum

Kitaplar da aklimda olsun canim cok tesekkurler :)

Ben de gece yememe ile birlikte başladım bu yönteme kahvaltıyı da geç yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…