15 Ekime kadar durmak yok ❄ (45 günlük ilk yarı)

Yasemin soysalın ve deniz egecenin kitapları. Ama bugünde gelmemiş. Off bayramdan dolayı galiba yaa..

Moral ve motivem düştü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Uykusuzluk ve yorgunluk da tetikliyor beni.

Yasemin soysalın ve deniz egecenin kitapları. Ama bugünde gelmemiş. Off bayramdan dolayı galiba yaa..

Moral ve motivem düştü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Uykusuzluk ve yorgunluk da tetikliyor beni.
oncelikle sakin ol canım biz bunu basaracagiz.deniz egecenin youtubedaki ebru salliyla videolarini izle faceten de takip et.

inan ki birakirsak hep boyle kalcaz ama devam edersek biz kazancaz gelecek yazi düşün

oncelikle sakin ol canım biz bunu basaracagiz.deniz egecenin youtubedaki ebru salliyla videolarini izle faceten de takip et.

inan ki birakirsak hep boyle kalcaz ama devam edersek biz kazancaz gelecek yazi düşün
Düşünüyorum canım düşünmezmiyim. Ne zaman dışarı çıksam zayıf ve zarif bayanlar beni isyan ettiriyor. Bugünde alışverişdeydim. Bir onlara baktım bir kendime kendime çok kızdım çokkkk..
Bahane olarak düşünmeyin ama geçen hafta hastanede hiç istediğim gibi beslenemedim. Hiç kilo verdiğimi sanmıyorum. Üzülüyorum. Elimde değil.

Bu yöntemden başka devam ettirebileceğim bir yöntem yok. Şu kitaplar gelsin. Hemen YouTube da bakıyorum. Çok teşekkür ederim canım. İyiki varsın

canim o bayanlardan hicbir farkimiz yok bizim onlardan da zarif ve güzel olacagiz :)

kilo vermek cok onemli degil onemli olan mantigi kavramak ve çabalamak inaniyorum ki beynimiz de bu işe ikna olunca takir takir gidecek kilolar.

surekli bununla ilgili kitaplar okumak videolar izlemek lazim .

Aynen süreklilik çok önemli canım.
İstersen instagramdan da böyle takipleşelim. Birbirimizi etiketleyelim. Ben yeni bir hesap açtım. Sende aç istersen.
Olmazsa buradan devam

Deniz egece size benzeyen bir kişinin resmini sürekli göz önüne koyun diyor. Zamanla beyin ona benzemeye çalışırmış.
İşte bana benzeyen kadın..

Aynen süreklilik çok önemli canım.
İstersen instagramdan da böyle takipleşelim. Birbirimizi etiketleyelim. Ben yeni bir hesap açtım. Sende aç istersen.
Olmazsa buradan devam
tamam canım iyi fikir yalniz okulum acilacak diye yogunum suan .ilk fırsatta bir hesap açarım ben de anlastik

Eki Görüntüle 1886210
Deniz egece size benzeyen bir kişinin resmini sürekli göz önüne koyun diyor. Zamanla beyin ona benzemeye çalışırmış.
İşte bana benzeyen kadın..Eki Görüntüle 1886211
waww cok güzel beyin bunu kabullenecek ve onun gibi olman icin metabolizmani harekete gecirecek :)

facete de deniz egeceyi takip et canli yayin olarak sohbetlerini yayinliyor.

diyor ki yeni inanclarinizi bir kagida yazin ve 20 dakika kendinize ayirdiginiz bir zamanda okuyup bilincaltiniza kabul ettirin..ilk isim bu olacak beraber yapabiliriz listeyi

Olur canım yaparız.
Yasemin soysalında kitabında buna benzer birşey vardı. Çok faydalı oluyor

Kızlar malum bayramdı. Kaynanamlar da 1 hafta kaldık yavaş yemek şöyle dursun ne yedim ne içtim bilmiyorum mutfaktan elim bulaşiktan çıkmadi ayak . Yavaş yemeye vakit yoktu köle gibi calistim
Aynı ben ama misafir ağırlayan bendim bu sefer ne yediğimin farkına hiç varamadım ve evet abarttım.
Misafirlerim daha dün bitti.
Bugun baslıyorum ...

Aynı ben ama misafir ağırlayan bendim bu sefer ne yediğimin farkına hiç varamadım ve evet abarttım.
Misafirlerim daha dün bitti.
Bugun baslıyorum ...
bende de yatılı vardı. İkram yaptım diyetim dışına çıkmadım. kilomu korumuşum.bulaşık falanda egzersiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…