- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
kitaplar gelince gelecektir :)Saat 20:30 açgibiden toka
Tam acıkmadan yiyorum. Böyle gitmez arkadaş..
Motivasyon....
Motivasyon.....
Motivasyonnn...
Belki gelir
hangilerini siparis ettin canimKitaplarım öğleden sonra geliyor
oncelikle sakin ol canım biz bunu basaracagiz.deniz egecenin youtubedaki ebru salliyla videolarini izle faceten de takip et.Yasemin soysalın ve deniz egecenin kitapları. Ama bugünde gelmemiş. Off bayramdan dolayı galiba yaa..
Moral ve motivem düştü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Uykusuzluk ve yorgunluk da tetikliyor beni.
Düşünüyorum canım düşünmezmiyim. Ne zaman dışarı çıksam zayıf ve zarif bayanlar beni isyan ettiriyor. Bugünde alışverişdeydim. Bir onlara baktım bir kendime kendime çok kızdım çokkkk..oncelikle sakin ol canım biz bunu basaracagiz.deniz egecenin youtubedaki ebru salliyla videolarini izle faceten de takip et.
inan ki birakirsak hep boyle kalcaz ama devam edersek biz kazancaz gelecek yazi düşün
Aynen süreklilik çok önemli canım.canim o bayanlardan hicbir farkimiz yok bizim onlardan da zarif ve güzel olacagiz :)
kilo vermek cok onemli degil onemli olan mantigi kavramak ve çabalamak inaniyorum ki beynimiz de bu işe ikna olunca takir takir gidecek kilolar.
surekli bununla ilgili kitaplar okumak videolar izlemek lazim .
tamam canım iyi fikir yalniz okulum acilacak diye yogunum suan .ilk fırsatta bir hesap açarım ben de anlastikAynen süreklilik çok önemli canım.
İstersen instagramdan da böyle takipleşelim. Birbirimizi etiketleyelim. Ben yeni bir hesap açtım. Sende aç istersen.
Olmazsa buradan devam
waww cok güzel beyin bunu kabullenecek ve onun gibi olman icin metabolizmani harekete gecirecek :)Eki Görüntüle 1886210
Deniz egece size benzeyen bir kişinin resmini sürekli göz önüne koyun diyor. Zamanla beyin ona benzemeye çalışırmış.
İşte bana benzeyen kadın..Eki Görüntüle 1886211
Olur canım yaparız.tamam canım iyi fikir yalniz okulum acilacak diye yogunum suan .ilk fırsatta bir hesap açarım ben de anlastik
waww cok güzel beyin bunu kabullenecek ve onun gibi olman icin metabolizmani harekete gecirecek :)
facete de deniz egeceyi takip et canli yayin olarak sohbetlerini yayinliyor.
diyor ki yeni inanclarinizi bir kagida yazin ve 20 dakika kendinize ayirdiginiz bir zamanda okuyup bilincaltiniza kabul ettirin..ilk isim bu olacak beraber yapabiliriz listeyi
Aynı ben ama misafir ağırlayan bendim bu sefer ne yediğimin farkına hiç varamadım ve evet abarttım.Kızlar malum bayramdı. Kaynanamlar da 1 hafta kaldık yavaş yemek şöyle dursun ne yedim ne içtim bilmiyorum mutfaktan elim bulaşiktan çıkmadi ayak . Yavaş yemeye vakit yoktu köle gibi calistim
bende de yatılı vardı. İkram yaptım diyetim dışına çıkmadım. kilomu korumuşum.bulaşık falanda egzersiz oldu.Aynı ben ama misafir ağırlayan bendim bu sefer ne yediğimin farkına hiç varamadım ve evet abarttım.
Misafirlerim daha dün bitti.
Bugun baslıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?