- Konu Sahibi Nemesis_260807
saat 11 30
actan toka
actan toka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canimm :)Kızlar merhaba herkese öncelikle iyi bayramlar :)
Yazın başından beri inanılmaz bir şekilde kilo aldım ve vücudum hantallaştı. Bu durumdan çok rahatsızım ve 15 Ekim doğum günüm başlığı görünce katılasım geldiDoğum günüme kadar şöyle 4-5 kilo versem biraz da sıkılaşsam özellikle karın bölgemden şikayetçiyim bir de kollarım çok kalın napıcam bu kilolarla bilemiyorum
![]()
hosgeldin canimm :)
hos bir tesadüf olmus dogumgununde kendine güzel bir vucut armagan etmek istersen aramiza katilabilirsin tabi :)
canim benim ya cok cok geçmisler olsun Allah acil şifalar versin dualarimiz seninle.Merhaba kızlar. Nasılsınız merak ediyorum sizleri ama bir türlü giremiyorum.
Bugün oğlumu şehirdışında başka bir hastaneye götürüyoruz. Kandaki enfeksiyon düşmedi. Ama çok şükür kendine geldi toparlandı. Bakalım ordada hastanede yatmamız gerekecekmi ??? İnş gerekmez ya 4 gün yattık çok zorrrr..
Beslenmeme gelince hastane yemeklerinden yedim. Acıkmayı bekleyemeden yedim ama sporda yapamadığım için az yedim. Ve aralarda atıştırma yapmadım. Bayram dolayısıyla kitaplarım gelmedi. Hastane işim biterse kitaplarda gelirse hele bir de haftaya okul açılınca bir düzene girerim rahatlarım.
İnanın stresten erken adet oldum. Allah hepimize kolaylık versin.
Saat 9:30
Açgibiden toka 4~~7
ohh cok sevindim canim gozunuzaydin :)Bu arada hastaneye yatmamıza gerek kalmadı ilaç tedavisi verdi.akşam eve dönecez. Ohh çok şükür![]()
İyi iyi düzeldi şükür tedaviye evde devam ediyoruz.ctesi kontrole gidecez.ohh cok sevindim canim gozunuzaydin :)
nasıl simdi oglun iyidir insallah?
Saat 14:00 açtan tok gibiye 3~~6Saat 9:30 açgibiden toka 4~~7