- Konu Sahibi Nemesis_260807
saat 12 30da actan toka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim süre kısıtlamasi uzerinde baski yaratmayacaksa olur tabiBu programı sevdim günde 8 saat beslenmeyi hedefliyorum aynı zamanda bunu da yapsam olur herhalde yani 8 saatte kalori saymadan acıkınca yemek ?
Evet oda iyi fikir. Daha önce incelemiştim aklıma yatmıştı. Sen bilirsin biz buradayız ve katılırsan seviniriz.. İki programda da diyet yokBu programı sevdim günde 8 saat beslenmeyi hedefliyorum aynı zamanda bunu da yapsam olur herhalde yani 8 saatte kalori saymadan acıkınca yemek ?
Bende sürenin baskı yaratabileceğini düşünüyorum. Tabiki karar senin canımcanim süre kısıtlamasi uzerinde baski yaratmayacaksa olur tabi
Evet oda iyi fikir. Daha önce incelemiştim aklıma yatmıştı. Sen bilirsin biz buradayız ve katılırsan seviniriz.. İki programda da diyet yok
Yaşasın diyetsiz ve bilinçli beslenme..
Söylemedi demeyin eninde sonunda tüm millet o saçma diyetleri bir kenara atacak göreceksiniz![]()
Evet 15Ekimde tartılacağız. Yasemin Soysal öyle söylüyor canım.Evet ben de diyetle 3 4 kilo verip 8 10 kilo geri alınca diyetlerden vazgeçtim.ve bu aralığın katlanarak büyüdüğünün farkındayım.
Aralıklı yemek de baskı oluşturmadı, daha ilk günüm ama aksine yemek, ne yiyeceğim, kaç kalori düşüncelerinden kurtardı sürekli yemek düşünmüyorum.
Beslenme ile geçireceğim 8 saatte de abartmamak için sizin yönteminiz çok cazip geldi.
Tartılmadım henüz, kilo güncellemesini sadece 45 gün sonra mı yapacagız ?
simdi tartil 15 ekime kadar tartilma canimEvet ben de diyetle 3 4 kilo verip 8 10 kilo geri alınca diyetlerden vazgeçtim.ve bu aralığın katlanarak büyüdüğünün farkındayım.
Aralıklı yemek de baskı oluşturmadı, daha ilk günüm ama aksine yemek, ne yiyeceğim, kaç kalori düşüncelerinden kurtardı sürekli yemek düşünmüyorum.
Beslenme ile geçireceğim 8 saatte de abartmamak için sizin yönteminiz çok cazip geldi.
Tartılmadım henüz, kilo güncellemesini sadece 45 gün sonra mı yapacagız ?
Şimdi yedim içtim bugün tartılmıyım yarın tartılayımsimdi tartil 15 ekime kadar tartilma canim
3 4 olduğunda yiyeceğiz, 6 7 seviyeye çıktığımızı farkettiğimizde bırakıyoruz..Önerilen nedir ?
(Açlık seviyesi ve doyma seviyesinde )
tamam canim.Şimdi yedim içtim bugün tartılmıyım yarın tartılayım
Tamam canımŞimdi yedim içtim bugün tartılmıyım yarın tartılayım
Tamam normal beslenmeyi öğreniyoruz haydi inşallah :)tamam canim.
genelde ac ,ac gibi duzeyinde yiyip tok gibi tok düzeyinde birakiyoruz cok şişmemeye calisiyoruz.
yemegini düz tabaklarda küçük catal kasiklarla yiyoruz
her lokmada catal kasigi birakiyoruz ağzimizdakini 20 kere çiğneyip öyle yutuyoruz
bunlar cok onemli ayrıntılar
kesinlikle.Tamam normal beslenmeyi öğreniyoruz haydi inşallah :)
Karşılığını alacak,Ömür boyu teşekkür edecek :)
Harika anlatmışsın canım.. Tebrikler:))kesinlikle.
doğada ormanda kendi kendine beslenen şişman canli hayvan yoktur sismanlik insanlarin besledigi hayvanlarda görülür.
Çünkü bütün canlilar agirlik dengeleme mekanizmasina sahiptir.Acikinca yemek yendigi doyunca birakildigi sürece kilo alinmaz.
Yapmamiz gereken bedenimizi dinlemektir.Zihinsel aclikla bedensel açlığı birbirinde ayırdığımız sürece mutlaka ideal bedenimize kavusacagiz.
Sıkilinca degil strese girince degil üzülünce degil ACIKINCA YEMEK YIYELIM
oh sefan olsun canim tadını çıkara cikara yavas yavas ye afiyet olsun simdiden :)Harika anlatmışsın canım.. Tebrikler:))
Yürütüşüm bitti duşumu aldım giyindim ve inceldiğimi görüyorum tabiki
Kızımıda hazırlayıp komşuya gidiyorum. Acıktım yemek hakkımı çay pasta artık ne varsa orda kullanacağım.![]()
17:00 de açtan tok gibiyesaat 17 00
ac gibiden tok gibiye