• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Hiç belirtiniz var mı acaba☺️
Ben transfer olduğumdan beri belirti yaşıyorum. Rahim bölgemde sancı var sürekli. Göğüslerde de hassasiyet ve dolgunluk, stabil belirtiler aslında. Ama bu iğneler vs derken sonsuza kadar sürecekmiş bitmeyecekmiş gibi🥲 Sizin var mı

Ben transfer olduğumdan beri belirti yaşıyorum. Rahim bölgemde sancı var sürekli. Göğüslerde de hassasiyet ve dolgunluk, stabil belirtiler aslında. Ama bu iğneler vs derken sonsuza kadar sürecekmiş bitmeyecekmiş gibi🥲 Sizin var mı
Benim hiç yok olmamış gibiyim transfer 😅 hissizlik çok düşündürsede pozitif olmaya çalışıyorum kan testini görene kadar 🥲

Bende aynı belirtileri yaşıyorum ama ilaç ve iğnelerdende kaynaklanıyor olabilir yazıyor her yerde o yüzden yükselemiyorum

Benim hiç yok olmamış gibiyim transfer 😅 hissizlik çok düşündürsede pozitif olmaya çalışıyorum kan testini görene kadar 🥲
Belirtiler herhangi bir şeyin habercisi değilmiş. O yüzden bence de negatif düşünmeyin hiç. Ne zamandı kan testi

Back
X