• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Kızlar pembe lekelenme yaşayan var mı? Doktora gittim kanama yok dedi ama her gün pembe leke geliyor nerdeyse

Yok canım ne dedi doktor peki kanama yok dediyse sorun yoktur herhalde keseyi gördün değilmi
Kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi iğnesini yaptı. Keseyi gördüm canım haftasonu da kalp atışı için gideceğiz ama insan pembe leke gördükçe tedirgin hissediyor

Kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi iğnesini yaptı. Keseyi gördüm canım haftasonu da kalp atışı için gideceğiz ama insan pembe leke gördükçe tedirgin hissediyor
Tamam ozaman doktor öyle diyorsa zaten birşey yoktur canını sıkma sen yolk kesesinden görmüşmüydün bende bugün kese gördüm ama yolk kesesi yoktu daha

Kan sulandırıcı kullanıyorsan kes ilacı coraspin kanama yapıyor oksapar iğne kullan tavsiyem

Back
X