15 gün boyunca tamponu kalacak varmı ???

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
35
Arkadaşlar 3 gün önce burun kemerimi düzeltirdim doktorum ucuna dokunmamış kemik eğriliğimi de düzeltti
Tamponlarım 15 gün alçım 13 gün falan kalıcak sanırım
Benim gibi geç tampon aldıran varmı
Ağızdan nefes almak ne zormuş günler hiç geçmiyor gibi :(

Arkadaşlar 3 gün önce burun kemerimi düzeltirdim doktorum ucuna dokunmamış kemik eğriliğimi de düzeltti
Ağızdan nefes almak ne zormuş günler hiç geçmiyor gibi :KK43:

genelde 4-5 güne çıkar. sizinki epey fazla olmuş

Evet ameliyattada başıma gelmeyen kalmadı zaten gözüme alçı kaçırmışlar 1 gece boyunca gözümün yanmasından mahvoldum.Ama doktorum mükemmel bi doktor o yönden içim rahat.
Ameliyata girmeden önce hemşirelere burun ucum çok kalkık olmasın die söylemiştim onlarda burun ucuna dokunulmasın anlamışlar
Ben genişliği daraltılsın istiyorum alçım çıksın şişlerim insin içime sinmezse revizyon yaptırcam
Ama bu tampon işi çok zormuş :(

Ağızdan nefes almak ne zormuş günler hiç geçmiyor gibi :KK43:
Geçmiş olsun sanırım ameliyatta bir sıkıntı oluşmuş olmalı. Benim ilk ameliyatımdan önce doktor bir hafta tampon kalacak demişti ama ameliyattan sonra 2 hafta kalacağını söyledi. Nedeni sorunca burnumun içi çok eğri imiş bu yüzden yırtık oluşmuş

Geçmiş olsun sanırım ameliyatta bir sıkıntı oluşmuş olmalı. Benim ilk ameliyatımdan önce doktor bir hafta tampon kalacak demişti ama ameliyattan sonra 2 hafta kalacağını söyledi. Nedeni sorunca burnumun içi çok eğri imiş bu yüzden yırtık oluşmuş
Size de çok geçmiş olsun aynen bana da dedi doktor çok fazla eğilmiş die
Neyse önemli olan önce sağlıklı bir burun olsun.Ömür boyu rahat nefes için 15 gün sıkıntı çekilir nolucak :)

merhaba benim de dün görüştüğüm doktor 2 gün sonra çıkar alçın falan rahat edersin dedi.koru hastanesinde genç bi kbb uzmanı.enfeksiyon varmış üst solunum yollarında ilaç verdi kullan gel yapalım ameliyatını bir haftaya dedi.karar veremiyorum doktora teslim olsam mı diye.6 günüm var :)

Bu doktor işi biraz şans işi sanırım ama haftaya gel dedi DİE hemen karar vermeyin doktoru çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim

Kafayı yiyecem valla Esabil Eker hoca varmış bide onunla görüşeceğim artık hayırlısı

15 gün tampon mu. :(( bütün ameliyatın ağrisından acısından fazla. Revizyon ameliyatından 18 saat sonra tamponun alınmıştı. Ben ona bile zor dayanmıştım. Sana resmen işkence gibi geliyordur. Kolay gelsin.

Ben 3 4 gun icinde cinnet geçirdim o tampon cikinca alinan ilk nefesle yeniden doğmuş gibi hissetim kendimi nicin 15 gun durucak sordunuz mu çok fazla geldi bana sure bazen yuksek tansiyonu olan yada kanama riski yüksek onlarda 1 hafta tuttuklarini duymustum ama 15 gunu hic duymadim

Back
X