15.gün umut var mı?

mihrimaah

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
220
105
23
Bugün çatlatma iğnesinin iğne gününü de sayarsam 15.günü ama 13. Ve 14.günler yaptığım testler negatifti.Bir ihtimal var mıdır acaba pozitife döner mi?

Hanımlar şunu görüyorum ki, hamile kalmak isteyince evet hemen öğrenmek, var mı yok mu bilmek istiyoruz. Fakat erkenden öğrenmeye çalışırken haliyle negatif görüp görüp stres olunuyor. Ve stres de bize olumlu etkileri olan, yardım eden bir şey değil. Şöyle düşünseniz. Ben üstüme düşeni yapayım, doktorumun tavsiyelerini, yapmamı söylediklerine uyayım, beslenmeme kendime dikkat edeyim, normal hayatıma devam edeyim, kendimi strese soksam da sokmasam da olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak. Fakat stresin benim üzerimde ve çevremdekilere de negatif etkisi olur. En iyisi daha sabırla, olumlu düşünerek, biraz daha teslimiyetle, ümitvar olaraktan sakin olayım. Benim için daha faydalı olur. İnşallah hayırlısıyla olur. Önce siz iyi olun, elinizden geleni yapın, bol bol dua edin, ümitvar olun, güzel düşünün, belki hemen olmaz, biraz daha sabır. Belki de olur. Bilemeyiz. Kendinizi yıpratmayın inşallah. Vakti gelince olur inşallah.

Erkenden hamileligini ogrenmeye calisanlara soylemek istedigim. Resmen iç sesimsin

Doğru söylüyorsun canım ah işte nefsime yeniliyorum halbuki beklesem dediğin gibi olacaksa olacak

Bugün çatlatma iğnesinin iğne gününü de sayarsam 15.günü ama 13. Ve 14.günler yaptığım testler negatifti.Bir ihtimal var mıdır acaba pozitife döner mi?
Bende sizinle aynı durumdayım 14.gun kan testi yaptırdım ama.sonuc negatif bugün 18. Gününmm ve bekliyorum, sanırım adet tarihimizi beklemek daha açıklayıcı olacak bizim için umarım güzel sonuçlar alırız

Açıklık getireyim bu arada ben erken hamileliğimi falan öğrenmeye çalışmıyorum çatlatma iğnesi vuruldum ve 14-15.günler test yapmam söylendi doktor tarafından.3 senedir olmayan şeyin ilk zamanlardaki heyecanını yaşamıyorum yani.Sigara kullanıyorum ve bırakmaya çalışıyorum içtiğim çeşitli ilaçlar var ve günüm geldiği için test yaptım haliyle negatif çıkınca da sormak istedim burda sonradan pozitife dönen var mı diye.Eğer hamileysem ona göre sigarayı hayatımdan tamamen çıkarıp ilaçlarımı doktora gösterip ona göre değistirtmem gerekiyor malesef.Sınanmadığınız acının yargıcısı olmayın lütfen.

Reactions: ztt
Umarım canım belirsizlik zor seni iyi anlıyorum ya regl olayım ya da varsa da çıksın diyor insan.Yaşadığım için seni anlayabiliyorum yaşamayan anlamaz.İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Ben kan testi daha vermedim bugün de negatif cıktı yaptığım kaset test.

Yargılamak amacıyla yazmadığım ortada eğer beni kastediyorsanız. İdrar testi yerine kan testi verirseniz daha net bir sonuç alabilirsiniz. Bir de sigara için Allen Carr Sigarayı Şu Anda Bırakın kitabını tavsiye ederim. Çevremde bu kitapla bırakan var.

Yok sizi kastederek yazmadım böyle düşünen herkesi kastederek yazdım.Ben ilişkiden 1 hafta sonra hamile miyim acaba diye bir konu açmadım çünkü iğnenin üzerinden 15 gün geçti ve negatif acaba pozitife döner mi buradan diye sormak istedim o tatlı telaşlı zamanı geride bırakalı 3 koca sene oldu bunu anlatmak istedim :) Bizim gibilerin de İÇ SESİNDEN anne olmak için ne kadar yıprandığımızı ve başkaları kadar şanslı olmadığımız ilk 1 yıl içinde hamile kalıp sakin kalamadığımızı belirtmek istedim.Dilerim ki kimse evlatsızlıkla sınanmaz ve yine dilerim ki bu nimete kavuşan da böbürlenmez.Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim mutlaka o kitabı alıp okuyacağım.Malesef 6 senedir içtiğim için şu an bırakma aşaması epey zorluyor ama bunun da üstesinden bir evlat istediğim için elbet gelicem çok teşekkür ederim

Kan verme konusunda da geçen ay pozitif çıkan testim ve 4 gün geciken adetim üzerine kan vermeye gittiğimde hemşire tarafından bir kaç kötü söz işittiğim için testte pozitif görmeden kan vermek içimden hiç gelmiyor.Geçen ay pozitif testime rağmen kanda negatif çıkmıştı malesef Adet gecikmesi yaşarsam mutlaka kan vericem

Bugün sabah yaptım yine negatif malesef
Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir. Değilsen de vakti daha gelmemiştir. Hâla adet olmadiysan yine de umut olabilir. Ama düşünmemeye çalış çünkü insan umut edince çok üzülüyor. Seninki tedavi ile olduğu için daha da umut etmissindir çok iyi anlıyorum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

Adınıza gerçekten çok üzüldüm. Maalesef her yerde olduğu gibi sağlık sektöründe de böyle duyarsızlık ve saygısızlıklarla karşılaşabiliyoruz. Ben de bu tip durumlar ile karşılaştım. Size bu konuda tavsiyem kim olursa olsun sizi eleştirmenlerine müsaade etmeyin. Kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok. Tavsiye vermek, nasihat etmek başkadır, eleştirmek ve yermek başka. Siz kabul etmeyin, buna hakkı olmadığını bildirin ki başkalarına da böyle davranmasın.

Peki doktorunuz gebeliğe engel olan herhangi bir sorundan bahsetti mi? Eşinizde veya sizde bir sorun olmadığı halde mi 3 senedir gebelik olmadı?

Kızlar merhaba. Bende çatlatma iğnesi oldum. Bugün 15. Günüm. Az önce test yaptım ilk 5 dakikada böyle çıktı. Siz görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_4566.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
Amin canım malesef adet oldum ama bu da bir şey gecikmeden oldum çok şükür

Amin canım malesef adet oldum ama bu da bir şey gecikmeden oldum çok şükür
Peki doktorunuz gebeliğe engel olan herhangi bir sorundan bahsetti mi? Eşinizde veya sizde bir sorun olmadığı halde mi 3 senedir gebelik olmadı?
Hayır canım bende hicbir sorun yok eşimde varikosel vardı 6 ay kadar önce ameliyat oldu değerleri gayet güzeldi varikosel spermleri etkilememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…