15 günde bir buluşma normalmi(aynı şehir)

Suyahapsettim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
213
82
48
38
Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.

Yani gönlüm vakit ayırmasından yana olur ama ayıracak vakti gerçekten var mı siz daha iyi bilirsiniz. 1 gün izninde kızıyla vakit geçirmek istemesinden doğal bi şey bence yok. 6 gün çalışıp işten de geç çıkıyorsa hafta içi de zor. Yani pek keyfi gelmedi bana.

4 yıllık ilişkim var, kendisi başka şehire eğitime gidene dek hep haftada 3,4 kez görüştük, böyle olması için onun yan sokağına taşınmamı sağladık. Şuan biz de 15 günde bir görüşüyoruz o da ben İstanbul’da o Ankara’da diye yani siz düşünün gerisini. Aynı şehirde yeni bir ilişki sonuçta, baya anormal bence

4 yıllık ilişkim var, kendisi başka şehire eğitime gidene dek hep haftada 3,4 kez görüştük, böyle olması için onun yan sokağına taşınmamı sağladık. Şuan biz de 15 günde bir görüşüyoruz o da ben İstanbul’da o Ankara’da diye yani siz düşünün gerisini. Aynı şehirde yeni bir ilişki sonuçta, baya anormal bence
Aynı şehirde olup, bu kadar uzun olması görüşme süresi benimde kafamı karıştırıyor

Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
Bir kere evlenip boşandıysa biraz önyargılı olmakta fayda var çünkü bir kadın çocuğa rağmen boşandiysa gerçekten çekilmeyecek biri olabilir. Burada da böyle boşanan erkeklerle evlenen kadınların konuları var bir sürü. Birde üstüne ilgilenmiyor seninle bence uğraşmaya değmez

"İzin gününü kızına ayırıyor" cümlesini okuyana kadar acaba benim ESKİ flörtümle mi görüşüyorsun diye yazacaktım. Benim bir konum var, şu an sizin açtığınızla aynı, okuyun isterseniz. "Bir garip flört ilişkisi..." vs gibi bir başlığı vardı, kendinizden çok şey bulacaksınız çünkü biz kader arkadaşıyız.

Şimdi arkadaşım, buna benzer bir flörtüm oldu. Bir kez görüştük, harikaydı, tamam dedim ben buldum. İki haftadan daha fazla süre çok yoğun olduğunu söylüyor ve haftaiçi ne arıyor, haftasonu da asla buluşma teklif etmiyordu. Sadece mesaj ve benden beni görebilmek için fotoğraf istiyordu. İstiyorsan gel evin önüne hem gör hem kahve içelim diyordu, yoookk...

Dedim ki, görüşmek istemiyorum, böyle biriyle zaman harcayamam, zaman kıymetli. Tamam dedi, sonra arkadaş kalalım, sonra özel günlerde mesaj vs vs. Ben de engelleyip silmedim tabii, ne gerek var yani. Sonradan yeniden deneyelim, sana daha çok zaman ayıracağım dedi, ikinciyi denedik hali itten beterdi. Sonra bir anda engelledim, çünkü toksik bir şeyin içerisindeydim ve kalbime, hislerime güvendim, bitirdim. Haaaaarikayım şu an.

Bu cacıktan bir iş olmaz şeklinde devrik cümle kurup anlatım bozukluğu yapsam halinizi ancak öyle özetlerim..

Sırf evleneyim de kirimi, pasağımı toplayan bir hatun olsun diye bulaşmış bir tip var karşınızda..

Back
X