15 günde bir buluşma normalmi(aynı şehir)

Konu sahibi bekar daha önce hiç evlenmemişseniz bu sularda yüzmeyin boğulursunuz.Yok eski eşi yok nafakası diye diye çıldırırsınız.Haklı olarak çocuğuna zaman ayıracak ve bu bir süre sonra size batacak.Evlenmis ayrılmış çocuklu adamlarla evlenen deneyimsiz dertli kadınlar bu platforma çok uğramıştır.......

Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
En azından 3 haftada bir, hafta sonu seninle buluşabilir daha çok bahane gibi geldi bana seven insan sevdiğini görmek için elinden gelenin fazlasını yapar diye düşünüyorum şartları zorlaması lazım eğer gerçekten seviyorsa yinede sen bilirsin 🤷🏻‍♀️

Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
Yani çok fazla görüşüp yapışık gibi olmayı da hiç sevmem ama 15 günde fazla tabi. Birde buluşamasanız bile arayıp nasılsın demesi yatmadan iyi geceler demesi gerekir bence. Birde kesinlikle tahammül edemediğim bahane işi var yoğun ırt zırt herkesin işi birbirinden zor ve sıkıcı. Ama ne yapıyor ediyor sevdiklerimize zaman ayırmak için gerekirse uykusuz kalıyoruz. O yüzden fedakarlık edebilmeli her iki tarafta. Bu ilişki sizi çok yıpratır.

İlişkinin en başları en heyecanlı zamanlardır. Aynı şehirde 15 günde bir görüşmesi normal değil. Demek ki hevesi yok.

Bir kere evlenip boşandıysa biraz önyargılı olmakta fayda var çünkü bir kadın çocuğa rağmen boşandiysa gerçekten çekilmeyecek biri olabilir.
Ben buna katılmıyorum. Bazı insanlar bazıları için doğru değildir. Benim eski eşim bana pislikmişim gibi davranırdı boşanmaya yakın 2 sene. Beni uğruna terk ettiği 2. Karısının ağzının içine bakıyor.

İlişkinin en başları en heyecanlı zamanlardır. Aynı şehirde 15 günde bir görüşmesi normal değil. Demek ki hevesi yok.

Ben buna katılmıyorum. Bazı insanlar bazıları için doğru değildir. Benim eski eşim bana pislikmişim gibi davranırdı boşanmaya yakın 2 sene. Beni uğruna terk ettiği 2. Karısının ağzının içine bakıyor.
Tabii ki zaten hepsi öyledir gibi bir iddiam yok ama bu çift sonradan tanışmış anladığım kadarıyla biraz önyargılı olmakta fayda var ondan.

Normalde normal değil derdim ama adam yoğun çalışıyormuş. Boş zamanını da evladına ayırması kadar doğal bir şey yok. Bile bile bu yola baş koymuşsunuz beğenmiyorsanız ayrılabilirsiniz.

Benim de annem babam ayrı ve babamın hayatına biri girse tek boş günü olan pazarını bana değil de o kişiye ayırsa çok kızar ve üzülürdüm.

O evli /veya boşanmış (boşanmış olduğundan emin misiniz) sen bekar çocuksuz kardes insan kendi çocuğuna bazen tahammulu olmuyor değildi başkasının çocuğuna katlanabilecek sabrın var mi aşktan önce kendine onu sor. Aniden görüntülü ara bak açacak mi evli gibi geldi bu adam bana

Önceki konunuz da normal değildi.
Bu adama hala dayanabiliyor olmanızın sebebi çok aşık olmanız falan mı?
Adam umursamıyor da sizi.

Ciddi ilişkisi olan erkekler böyle davranır. Diğer kişiyle 10 günde bir buluşur aramaz sormaz bululunca da candan davranır bağlar vs. Adamın başka ilişkisi var yani 100 de 100

İliskide ne yasarsan evlilikte on kati derler ordan pay bic. Benim icin ilgisiz ve ozlem duymayan biri demektir baskasi icin sik bogaz etmeyen rahat biri. Dogru yanlis yoktur da, bunun on kati size iyi gelir mi onu dusunun

Farklı şehir olsa gayet normal ama sizin ilişkinizde hep sizin zorlamanızla bir şeyler oluyor gibi. Ben bitirirdim, bu kadar az buluşmak bana göre değil sana hoşçakal der geçerdim. Kızının olması 15 günde bir buluşmak için bahane değil. Karşı taraf sizi yedekte tutuyor.

Haftaici hergün is cikisi- haftasonu aksamlari görültülü arama. Erkek arkadasim kizini görmeye giderse memlekete rahatsiz etmem 2-3 mesaja veya bi aramayla kisa görüsme yapariz bu konuda cok sey yapmam. Adami darlamayin diyecektim de demeyecegim iliskiniz yeni mi? Ne kadar süre oldu?

Yani tek boş gününü kızı yerine sizinle geçirecek hali yok. Ama haftaiçi iş çıkışlarında düzenli görüşmeniz olsa iyi olur aslında.

En azından 3 haftada bir, hafta sonu seninle buluşabilir daha çok bahane gibi geldi bana seven insan sevdiğini görmek için elinden gelenin fazlasını yapar diye düşünüyorum şartları zorlaması lazım eğer gerçekten seviyorsa yinede sen bilirsin 🤷🏻‍♀️
Eğer haftada bir izni varsa o günü çocuğuna ayırmalı. Çocuğunun hakkı. Ama haftaiçi birden fazla akşam görüşerek eksiği kapatabilirler.

Siz adamın hayatında yoksunuz. Eğer var olsaydınız kızıyla birlikte üçünüz vakit geçiriyor olurdunuz. Eğer kızıyla başbaşa takılma taraftarıysa evlenincede evde oturur onların vakit geçirmesini beklersiniz. Hç bir şeye dahil olmadığınız adamın keyfine göre görüştüğünüz şey ilişki değildir. Ve adamın bu tutumu evlendikten sonrada kıyıda köşede kalıp sinir harbi geçireceğiniz göstergesi. Yol yakınken dönün bence ilerisi hiç parlak gözükmüyor.

Back
X