15 günde bir buluşma normalmi(aynı şehir)

Neden sadece mesaj? Arayip sesini duymak ister insan eger vakitsizlikten gorusemiyorsa. Bu adam evli gibi.

Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
halen seni kullandığının farkında değil misin? Arada kendini hatırlat ne demek ya? Seni istediği gibi istediği zamanlarda kullanıyor öğren bunu bir zahmet...

Hiç vakit kaybetme şutla bu adamı,zaman değerli...15 günde bir ben biraz söyler baktım çaba yok yavaştan yol alırdım.

Uzun sayılabilecek bir ilişkim var haftada 2 gün izni var ve benim izin gunlerimle denk düşmüyor genelde ve her ay en az 2 kere 10 saatlik yolu arabayla gelir benimle sabahtan akşama dek görüşür gece tekrar yola çıkar, asla normal değil ozellikle yeni ilişkide. Ki ben çok görüşünce sıkılan biriyim, öğle arası geleyim akşam yemeğe çıkalım bı kahve içelim yok mu ?
İlla ki yemek yiyorsunuz birlikte yiyelim desin kızıyla gorusuyorsa bir gün sizinle kahvaltı yapsın sonra görüşsün kızıyla. Bana çok isteksiz geldi

Back
X