• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde kaç kilo verebilirim ,,,

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
arkadaşlar herkese iyi akşamlar..ben diyet yapmak istiyorum dr ya gitmeden ve göbek ve basenler var arkadaşımla iddaya girdik 15 günde ne kadar verebilirim neler yapmalıyım ..bu gün ilk günümdü ve biraz sitep yaptım ekmek kepek ekmeği az yedim..
yardımcı olursanız sevinirim...:10:

45dk tempolu yürüyüş yap ve tambugday ekmegı ye karbonhidratlı öğünlerde ekmek yeme. her öğünunde yogurt veya süt tüket ara öğünlerinde 1 tane meyva veya badem fındık veya cevizden birini seç bol bol su iç

45dk tempolu yürüyüş yap ve tambugday ekmegı ye karbonhidratlı öğünlerde ekmek yeme. her öğünunde yogurt veya süt tüket ara öğünlerinde 1 tane meyva veya badem fındık veya cevizden birini seç bol bol su iç

tşk ederim önerilerin için..ekmeği kestim iki gündür yemiyorum yedim ama kepek ekmeği yedim...
yoğur yiyorum meyvede öyle...öylen ve akşam yemeklerinde hiç ekmek yemedim ve evde hareket yapıyorum yürüyüşe gitmem imkansız..

tşk ederim önerilerin için..ekmeği kestim iki gündür yemiyorum yedim ama kepek ekmeği yedim...
yoğur yiyorum meyvede öyle...öylen ve akşam yemeklerinde hiç ekmek yemedim ve evde hareket yapıyorum yürüyüşe gitmem imkansız..

canım sağlıklı bişekilde bence en fazla 3 kilo verirsin oda eğer gün içerisinde en az bir saat yürüyüş yapar 3 ana 3ara öğünle beslenirsen.Tabi metabolizman yavaşsa 1 kilo filanda verebilrsin.Esmer ekmek yoğurt ve sütün light olanlarını tercih etmeni öneririm:51:

Back
X