• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde..

Benim esimde degismedi hatta suan nisanli ve sevgili halinden daha iyi baska sorun mu vardi acana aile fln gibi

Hemcinslerime şaşırdım. Evlendikten sora değişen erkek tabiki vardır.

Evlenmeden “hayat müşterek” demekten ölen eşim, evlendikten sora “ben erkeğim” lafını ağzından düşürmedi. Olabilir yani, sütü bozuklar.

hayatta inanmiyorum evlenince erkeklerin degistigine
kadinlar gorup kabul etmiyorlar sadece
hic kimse kendini bu sekilde saklayamaz
iki kere evlendim , ikisi de evlendikten sonra degismediler onceden neydilerse oyleler , cevremdeki insanlarin da kocalari degismedi
sirf evlenmek icin evlenince ama cok degisti diyorlar kadinlar herhalde
Katılıyorum kesinlikle bu konudaki kişinin de muhtemelen sorunları illa ki olmuştur iyi adam birden bire kötü olmaz

iki kere evlendim , ikisi de evlendikten sonra degismediler onceden neydilerse oyleler , cevremdeki insanlarin da kocalari degismedi
Benim eşim çok değişti. Flört döneminde bambaska insandi . Oda 2 hafta 1 görüşürdk belki o yüzden. Acayip benimle ilgili,üstüme titreyen , her düşünceme saygı duyan, mantikli hep orta yolu bulmaya calisan ailesini takmayan biriydi. Evlendik alakasi yok . Kendini farkli anlatti ve gösterdi bana .

ya bence baska bı sebeb vardır ya 5 gunde 10 gun balayını saymazsak evlılık mı bıtermıs, gercı gercekse de cok dogru yapmıs daha 15 gunlukken sıddet uygulayan bır yılda kadını öldürür tvbe estafurullah saklar mı? evet saklar bırıktırır snra gıdemeyecegını sanarak acısını cıkarmaya kalkar, ınsanız hepımızde kin var kımınde az kımınde cok demekkı adam kıncıymıs tutmus tutmus fırsatını buldugu en uygun ılk zamanda patlamıs

Evlilige hazir degillermis evliligin oturmasi icin en az 1 yil gecmesi gerekir evliligin en Guzel ayi ilk aydir hemen kavga Nasil olur cok sacma

Evlilik milli piyango gibi
Kimine büyük ikramiye, kimine amorti kimine de amorti bile yok :duduk:

Siz siz olun asla bir bilet daha çekebileceğinizi unutmayın, katlanmayın, kendinizi ezdirmeyin :KK20:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Benim eşim çok değişti. Flört döneminde bambaska insandi . Oda 2 hafta 1 görüşürdk belki o yüzden. Acayip benimle ilgili,üstüme titreyen , her düşünceme saygı duyan, mantikli hep orta yolu bulmaya calisan ailesini takmayan biriydi. Evlendik alakasi yok . Kendini farkli anlatti ve gösterdi bana .
İşte bu normal değil ki. Her düşünceye saygı tabiki duyulmalı ama beğenmediği fikirlerinizi de bence böyle olmalı diye fikrini insanca belirterek anlatmalı.
Ailesini takmaması zaten en büyük sorun. Çünkü bir erkek ailesine nasılsa evlendiği kadına da öyledir. Ailesine değer verip kendi fikirlerini hür bir şekilde ailesiyle tartışabilen insan, evlendiği zaman da kendi eşine öyle olur ve ailesiyle de aynı şekilde görüşür, hareket eder, kimsenin lafına bakmaz, eşini ezdirmez. Hep orta yolu onun bulması da sorun. Çünkü sanki başından salıyor biran önce olsun diyor gibi oluyor.
Tartışmak, orta yola beraber yaklaşmak önemlidir. İşte gençlerimiz maalesef bunu ayırt edemiyor. Bizler o yüzden evlenmeden önce kendini belli etmeyen biri olamaz diyoruz.

Kendi aralarında ne yaşadıklarını bilemeyiz.
Belki sonunu bile bile evlendiler.

15 gunde bosanacak duruma geleek kadar degisecegini hic sanmam bir insanin. Ortada farkli bir sey olabilir.

Bence size anlatmadığı ciddi detaylar vardır. 15 günde biten bir evlilik erkeğin gerçek yüzünden bitmez. Şiddet, aile içi tecavüz, tarafların ailelerin müdahil olması, para konusu veya bunun gibi ciddi meseleler söz konusu olmuş olabilir. İçini tam bilmeden yorum yapmamak lazım erkeklerle ilgili genellemeye girerek.

Erkekler illa ki sinyal veriyorlar.kendi agzinizla soylemissiniz duzelir mantigi ile bakan kadinlar.

+1

b
Slm kızlar bi arkadaşım var 15 gün evli kaldı ve eşınden ayrıldi,instagramda gün sayıyordu düğününe..nişanlı sevgiliyken çok mutlu görünüyordu 2 yıllık bi tanıma süreci geçirmiştir severek evlendi yani bu erkekler evlendikten hemen sonra mı degisiyorlar nasıl bi maske ki bu o evlilik cüzdanını alınca düşüyor bu 15 günün 10 günü de balayında geçmiştir insan nasıl tatildeyken bi anda bu noktaya gelebilir şiddet gördüğünü söyledi arkadaşım biz kadınlar öfke problemi olan erkekleri neden anlayamıyoruz...benim eşim de cok sinirli ve asabi ama evlenmeden önce farkettim bunu siz siz olun evlenince düzelir diye kendinizi yakmayın herkesin 15 günde evliligi biterecek cesareti de olmaz,arkadasimda o cesaret vardı sevgiliyken anlasa ayrılirdı muhtemelen nasıl kendilerini bu kadar saklaya biliyor bu erkek milleti..
belkide gormezden geldi

Bide şunu eklemek istiyordum...
Boşanma sebebi Nr.1: kadinlarin hayalperestligi ve ilgi manyağı olmasi
Nr2: maddi sorunlar ve hayal dünyasında kalan beklentiler
Nr: cinsellik

Sec beğen al

İlk ikinin sebebi eşler arası iletişimsizlik. İletişimsizliğe ek olarak bir madde de ben ekleyeyim siz yurtdışındasınız muhtemelen buna pek denk gelmemişsinizdir ama burada çok.

Nr4: Kök aile (yani kayınvalide kayınbaba). Yine eşler arası iletişimsizlikten kaynaklı olarak bunları aileye dahil etmeden kaynaklı bir sorun ve boşanma sebebi.
Nr5: Aldatma (Bu da sebep ama boşanmaya pek yanaşılmıyor bunda o yüzden son sıralarda.)

bana inandırıcı gelmiyor bu evlendikten sonra değişti lafı. görmezden geliniyor muhtemelen sonra aynı eve girince iyice batıyor.

yani kimse o kadar büyük değişikliği saklayamaz.

Kesinlikle cok iyi sakliyorlar. Aslinda evlenmeden once heyecanlar falan hoş geliyo evlenince o heyecan bitiyor ya cazip gelmiyo hani askin gozu kordur ya herseyi yaptiriyor. Kadin trip atsa gonlunu almak icin cabaliyor ask mesajlari cicekler ama evlenince boyle gereklilikler kalmiyor. Bu benim dusuncem...

Benimde bir arkadasın 7.günde boşanma kararı aldı ama kocası sapık çıktı acayip şeyler istemiş çokta efendi görünüyordu

Back
X