- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum kesinlikle bu konudaki kişinin de muhtemelen sorunları illa ki olmuştur iyi adam birden bire kötü olmazhayatta inanmiyorum evlenince erkeklerin degistigine
kadinlar gorup kabul etmiyorlar sadece
hic kimse kendini bu sekilde saklayamaz
iki kere evlendim , ikisi de evlendikten sonra degismediler onceden neydilerse oyleler , cevremdeki insanlarin da kocalari degismedi
sirf evlenmek icin evlenince ama cok degisti diyorlar kadinlar herhalde
Benim eşim çok değişti. Flört döneminde bambaska insandi . Oda 2 hafta 1 görüşürdk belki o yüzden. Acayip benimle ilgili,üstüme titreyen , her düşünceme saygı duyan, mantikli hep orta yolu bulmaya calisan ailesini takmayan biriydi. Evlendik alakasi yok . Kendini farkli anlatti ve gösterdi bana .hayatta inanmiyorum evlenince erkeklerin degistigine
iki kere evlendim , ikisi de evlendikten sonra degismediler onceden neydilerse oyleler , cevremdeki insanlarin da kocalari degismedi
İşte bu normal değil ki. Her düşünceye saygı tabiki duyulmalı ama beğenmediği fikirlerinizi de bence böyle olmalı diye fikrini insanca belirterek anlatmalı.Benim eşim çok değişti. Flört döneminde bambaska insandi . Oda 2 hafta 1 görüşürdk belki o yüzden. Acayip benimle ilgili,üstüme titreyen , her düşünceme saygı duyan, mantikli hep orta yolu bulmaya calisan ailesini takmayan biriydi. Evlendik alakasi yok . Kendini farkli anlatti ve gösterdi bana .
+1hayatta inanmiyorum evlenince erkeklerin degistigine
belkide gormezden geldiSlm kızlar bi arkadaşım var 15 gün evli kaldı ve eşınden ayrıldi,instagramda gün sayıyordu düğününe..nişanlı sevgiliyken çok mutlu görünüyordu 2 yıllık bi tanıma süreci geçirmiştir severek evlendi yani bu erkekler evlendikten hemen sonra mı degisiyorlar nasıl bi maske ki bu o evlilik cüzdanını alınca düşüyor bu 15 günün 10 günü de balayında geçmiştir insan nasıl tatildeyken bi anda bu noktaya gelebilir şiddet gördüğünü söyledi arkadaşım biz kadınlar öfke problemi olan erkekleri neden anlayamıyoruz...benim eşim de cok sinirli ve asabi ama evlenmeden önce farkettim bunu siz siz olun evlenince düzelir diye kendinizi yakmayın herkesin 15 günde evliligi biterecek cesareti de olmaz,arkadasimda o cesaret vardı sevgiliyken anlasa ayrılirdı muhtemelen nasıl kendilerini bu kadar saklaya biliyor bu erkek milleti..
Bide şunu eklemek istiyordum...
Boşanma sebebi Nr.1: kadinlarin hayalperestligi ve ilgi manyağı olmasi
Nr2: maddi sorunlar ve hayal dünyasında kalan beklentiler
Nr: cinsellik
Sec beğen al
bana inandırıcı gelmiyor bu evlendikten sonra değişti lafı. görmezden geliniyor muhtemelen sonra aynı eve girince iyice batıyor.
yani kimse o kadar büyük değişikliği saklayamaz.