15 gundur devam eden ishal cok endiseliyim

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.279
810
323
34
Arkadaslar selam. Ben 28+5 haftalik hamileyim. 15 gundur ishalim. Ama gunde 1 2 defa tuvalete cikiyorum. Dun doktora gittim kanimda bakteri cikti doktor augmentin antibiyotik ve reflor kullanmami istedi. Eger antibiyotik kullanmazsan bebege zarari olur dedi Ben de antibiyotik icin kendi dogum doktoruma sordum o da gerek yok dedi. Napcagimi bilemedim yardim edin arkadaslar var mi bi onerisi olan???

hiç normal değil o kadar uzun ishal
bence kullanmalısın antibiyotik başka bir uzman kadın doğumcuya da mı danışsan ki?
şu konuya bir bakar mısın? @mermaid3

hiç normal değil o kadar uzun ishal
bence kullanmalısın antibiyotik başka bir uzman kadın doğumcuya da mı danışsan ki?
şu konuya bir bakar mısın? @mermaid3
Zaten kendi doktoruna da sordum. O da simdilik gerek yok dedi arada kaldim. Malesef cok uzun surdu bebegimi etkilemistir diye korkuyorum. Sagol cevap yazdigin icin

yaaa inanmıyorum. Aynı şey yaşıyorum . Şuanda 6 gün oldu . Sabah ve akşamları giriyorum ama aşırı ishalim. Bende 27 haftalık hamileyim.Doktora gittim ama hiç bişi vermedi c kategorisimiş ilaçlar. Evde denemediğim şey kalmadı. Hala aynıyım.

yaaa inanmıyorum. Aynı şey yaşıyorum . Şuanda 6 gün oldu . Sabah ve akşamları giriyorum ama aşırı ishalim. Bende 27 haftalık hamileyim.Doktora gittim ama hiç bişi vermedi c kategorisimiş ilaçlar. Evde denemediğim şey kalmadı. Hala aynıyım.
Doktor tahlil istedi mi? Benim butun tahlilleri istedi bi tek kaninda bakteri var dedi antibiyotik verdi kullan dedi kendi doktorum kullanmana gerek yok dedi arada kaldim

Back
X