15 gundur gecmeyen gogus agrisi ?

cikolatask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
17
3
29
Kizlar prolaktin yukselmesi var adetim 18 gun geciyo polikistlikte var ama bu gecmeyen gogus agrisi neden ? Bi hafta beta hcg yaptirdim 1.14 cikti hamilede degilim

Kizlar prolaktin yukselmesi var adetim 18 gun geciyo polikistlikte var ama bu gecmeyen gogus agrisi neden ? Bi hafta beta hcg yaptirdim 1.14 cikti hamilede degilim
Off bende bir haftadır agrıdan ölüyorum resmen geçen ay laparoskopi oldum bir ayı geçti hala adet görmedim agrıdan ölüyorum hamilede değilim bendede pco ne yapsam bilmiyorum

Off bende bir haftadır agrıdan ölüyorum resmen geçen ay laparoskopi oldum bir ayı geçti hala adet görmedim agrıdan ölüyorum hamilede değilim bendede pco ne yapsam bilmiyorum
Ya bugun tekrar idrar testi yapmak istiyorum azda olsa hamilelik belirtisi var yapsam cikarmi 1 hafta once 1.14 cikmisti yukselmis olabilir mi bel agrim karin agrim bas agrim war yani halsizlik war

Göğüs ağrısı genelde prolaktin yüksekliğinden oluyor. Bende de 3 ay hep oldu. Sonra ilaç kullandım su an sorun yok. Göğüs agrisini da hamilelik belirtisi sanma bende hep öyle sandım. Ama o hep prolaktin yuksekligindenmis

Peki bel agrisi arada bi bas donmesi bunlarda mi prolaktin yukselmesinden oluyo

Ya bugun tekrar idrar testi yapmak istiyorum azda olsa hamilelik belirtisi var yapsam cikarmi 1 hafta once 1.14 cikmisti yukselmis olabilir mi bel agrim karin agrim bas agrim war yani halsizlik war
Yap cnm bir test yapmaktan zarar çıkmaz kesin emin olursun için rahat eder sonucunuda yaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…