• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük bebeğim kaka yapmıyor yaşayan var mı ne yapabilirim

annelikyolunda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
1.716
818
43
27
Doğduğu ilk 3 gün kakasını yaptı ayrı günlerde yaptı sonra 5 gün yapmadı lavman yaptırdık yaptı 6 gün oldu hala yapmadı… Dün kontrolde doktora söyledim 10 güne kadar normal diyor ama ben hiç böyle birşey görmedim korkuyorum birşey olacak diye

Doğduğu ilk 3 gün kakasını yaptı ayrı günlerde yaptı sonra 5 gün yapmadı lavman yaptırdık yaptı 6 gün oldu hala yapmadı… Dün kontrolde doktora söyledim 10 güne kadar normal diyor ama ben hiç böyle birşey görmedim korkuyorum birşey olacak diye
mamamı veriyorsunuz süt mü
mama ise acaba dokunuyor mu ?
emziriyorsanız lifli şeyler yemeğe çalışın.sütten geçiyor malum.
ben kızımda yaşamadım, tahmin yürütüyorum

arkadaşımın oğlu da sizinki gibi, 10 güne kadar normal dedi onlara da doktor.
sadece anne sütü alıyor o da, şimdi mamaya başladılar, daha sık kaka yapmaya başladı.

mamamı veriyorsunuz süt mü
mama ise acaba dokunuyor mu ?
emziriyorsanız lifli şeyler yemeğe çalışın.sütten geçiyor malum.
ben kızımda yaşamadım, tahmin yürütüyorum
8 kere besliyorsam 5i emxiriyorım 3ü mama veriyorum. Sarılık oldu iki kez o zamandan beri mamaya başladım

Back
X