15 Günlük Burnuşumun hali

Ahmet seyhan çok fazla riske girmez onun için eğri büğrü bi burun yapmaz düzgün yapar vede doğal yapar anacak biraz uzun oluyo sanki yaptığı burunlar bende ona yaptırdım 2 sene oldu ayrıca 1. sene dolmadan oturmuyo şiş ouyo hatta 1.5 senede oturuyor.arkadaşımda benden beğendi ona ameliyat oldu ama oda pek memnun olamadı bende başlarda çok yadırgadım alıştım sonra ama:s

selam arkadaşalar. bende doktor araştırıyorum. overnight eğer önden çekilmiş bir fotoğrafın varsa koyarmısın.. teşekkürler..

slm......... bencede over night ,in burnu gercekten opersayon olduysa cok düzgün yüzüne yakismis ..........

önden foto koyarmsın yandan tamam güzel oluyoda peki ya önden?ayrıca uzun değilmi sizcede Ahmet seyhanın yaptığı burunlar uzun burun yüzün harmonisini bozuyor....

Çok güzel olmuş.. hafif kavisli ve hafif kalkık olmuş, çok da düz diil. ideal olmuş. ne kadara ameliyat oldun acaba?

Selamlar,

Nişanlım kısa süre içinde Ahmet Seyhan'dan burun ameliyatı olacak. Ahmet Seyhan'ı oldukça araştırdım, hiçbir olumsuz yanıt bulamadım ancak fikirler değişiyor. Dediğim gibi yine de olumsuz hiç bir şey yok.

Yüzünüze göre burnunuz çok güzel olmuş.

Hangi tarihte ve ne kadara ameliyat oldunuz öğrenebilir miyim. Ahmet Seyhan hakkında söylemek istedikleriniz var mı, iyi veya kötü. Yardımcı olursanız sevinirim. Özelden mesaj atamıyorum.

Çok teşekkürler

taa da vinci den gelen, matematikte, resimde fotoğraf sanatında da kullanılan altın oran var biliyosunuz, plastik cerrahların çoğu hala buna dikkat ediyor, alnın burnun çenenin büyüklüğü orantılı olmalı, büyük yüze kısa minik bir burun yüzü olduğundan daha büyük ve sevimsiz gösterir. geçmişolsun aynada gördüğüne sevindiysen senden iyisi yok.

ya harbiden ben senin burnu çok beğeniyorum yüzüne falan acayip gitmiş çok cool hatunsun zati favorilerimdensin...dudaklar zati ona keza doğal ve cool bi hatun süpper.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…