15 Günlük Burnuşumun hali

Tatlım bende Ahmet Bey'e 2008 de göğüs büyütme ameliyatı olmuştum çoook başarılı bir doktor kendisi. Göğüslerimden çok memnunum hatta öyle memnunum ki burnumu da ona yaptıracağım Kasım'da allah nasip ederse. Önce detaylı bir çalışma yapacağız kendisiyle bilgisayarda, umarım senin ki kadar güzel bir sonuç çıkar ortaya. 15 günde ne şişlik gözüküyor ne morluk bu süper. Benim en korktuğum 2. bir ameliyat gerektirir mi burnum hatta 3-4 falan aklım çıkıyor çünkü burun göğüse benzemiyor çok zor umarım senin ki gibi bir seferde biter zaten burnumda düzeltilcek pek bir şey olmadığını ama ben istiyorsam tabi ki şahane birşey yaratabileceğini söyledi. Kendisini çok seviyorum çok cana yakın çok ilgili ve işinde çok başarılı. Ben İzmir'de onu tek geçiyorum. Burnumuda ona emanet etmekten hiç çekinmeyeceğim. Başka doktor falanda araştırmıyorum açıkçası. Benim favorimdir Ahmet Seyhan! Kliniğinide değiştirmiş, taşınmış süper olmuş. :)

benimde 15 gün oldu ama yamuk duruyo burnum çok üzülüyorum bu duruma sağ tarafta ödem daha fazla gibi ondan öyledir diye düşünsemde yinede kendimi alamıyorum üzülmekten geçer deme bu durum

Back
X