15 Günlük Burnuşumun hali

gayet güzel olmuş fakat biraz daha kavisle daha hoş olabilirdi :) ama doğal ve güzel, üstelik 15 günlük olduğu bile belli değil.

artis gibi olmusun be yaa,,,,,,,,,,,,hayirli olsun yeni bunusun,gukaydirigubbakcemile3le gule kullan

içe dogru kavis mi canım?kaydırak misali yani,benim yüzüm çok uzun oldugu için okadar fındık burun gitmezdi sanırım bana

bencede o kadar kavisli kötü olurdu burnun uzun çnkü senin

bu çok doğal olmuş güle güle kullankaydirigubbakcemile2

Saolun... doktorda aynı senin dedigin gibi dedi uzun oldugu için fazla kavis olmaz dedi bende iyi dedim:D

çok büyük bir değişim olmuş doktorunun eline sağlık ilk ameliyatta sıfır problemsiz burun çok başarılı bencealkisalkisalkishmm bi düşüniimCADIARZU hande yenere benzettim yeni halini sanki :CüvCüv:

hande yener mi öhüh çok çikin o kadın benzetmeyin kimseye:D Yok canım çeneme meneme hiç bişeyime dokunulmadı kırıgım vardı burnumda o yapıldı sadece

ya böyle burunları görünce bende amileyat olmak istiyorum ama korkuyorummmmm:'(ben sağlık için olmak zorundayım deviasyon ama erteliyorum dr hemen olman gerekır dıyor:)esımde ıste ne guzel estetıkte yaptırısın dıyorr :roflol:ben deviasyonu aldırayımda estetiği kalsınn.CANIM HARıKAAA OLMUŞSUN DR ELLERINE SAĞlık

hande yener mi öhüh çok çikin o kadın benzetmeyin kimseye:D Yok canım çeneme meneme hiç bişeyime dokunulmadı kırıgım vardı burnumda o yapıldı sadece
ahh pardon tatlım:kedi: ben çok beğenirim hande'yi halbuki işte insanların bakış açıları ne kadar farklı derler doğruymuş neyse sen kendin ol ozaman yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

bende cok begendim, 15 günlük hali buysa 1 yıl bitince baya güzel olacakk

canım burnun çok güzel olmşşş ya maşşallhda..bnm nie kavislerim ortaya çıkmadı ya bak senın 15 günlük burnunda ne kadar güzel görünüyooo:(
bnm hiç belli olmuo ucuda kalkık diil

Back
X