Ben dönsün demedim zaten , bu evliliği 15 günle sınırlayanlara açıklama olsun diye yazdım.
Hal böyleyken dönmesin tabiki ama hamileyse o zaman işin boyutu değişir.
Bende size birşey demedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dönsün demedim zaten , bu evliliği 15 günle sınırlayanlara açıklama olsun diye yazdım.
Hal böyleyken dönmesin tabiki ama hamileyse o zaman işin boyutu değişir.
şizofren olan eşinin anneannesiyle dayısımı demiştin?
Arkadaşım anlamadığım bı şey var. Dıyorsun kı eşım zor gelır. Benım babamın evı terkettığım köyden 12-13 saat uzaklıkta. Sonra bı de demışsın kı abım kavgayı öğrenmış, benı aradılar. Jandarmaya gıt dedı. Oradan çıkma gelıp senı alacağız dedıler. Ee hanı 12-13 saattı aradakı mesafe. Aılenın özel uçağı mı var. Yoksa sabaha kadar jandarmada mı bekledın. Anlayamadım ben????????
Ahhh asude :)
O da bu sorunun sorulmasını bekliyordu.
şimdi kanserim diyecek
ve hikaye tamamlanacak ...
Bende size birşey demedimyorumunuz doğru olabilir
ama arkadaş bu durumda çelişkili oluyor
![]()
konu fake olabilir
bu ihtimal yüksek zaten
ama yüzde 1 ihtimal de olsa, değmez mi?
belki gerçekten tüm bunları bir insan evladı yaşadı bu ülkede
geldi burada derdini açtı
olamaz mı?
ben kız bebek doğurduğu için kış günü karda kapının önüne konulacak
ilerki aşamada ruh sağlığını yitirdiği için wcde ölüme terk edilecek birinin olacağını da hayal edemezdim
oldu
yaşandı
hayal sınırlarımızı genişletti
düşün ki gerçekten hayatında ilk kez sevgilisi olmuş
aşkı yaşadığı için görünen hataları görmezden gelmiş
aile de kızlarının mutluluğuna engel olmak istemedikleri için bazı şeylere göz yummuş
bir noktada patlamış
ama kızımız hala aşık olduğu için hala hatalara devam ediyor
çok imkansız şeyler değil inan
herşey insan için
Arkadaş ilk mesajında pişmanım eşimi özlüyorum demiş, sonra ilerleyen sayfalarda hamile olabilirim bebeği aldırma kararı verdi ve eşime dönmeyeceğim diyor şimdi de.
Çok çabuk karar değiştiriyor, şu an sağlıklı düşünemiyor.
Tabiki bu adamdan ayrılması en mantıklısı ,yaşı da genç,ömrünü karartmasın zaten onun yanında,
İnş yoktur ama ya bebek varsa Allah yardımcısı olsun o zaman.
konu fake olabilir
bu ihtimal yüksek zaten
ama yüzde 1 ihtimal de olsa, değmez mi?
belki gerçekten tüm bunları bir insan evladı yaşadı bu ülkede
geldi burada derdini açtı
olamaz mı?
ben kız bebek doğurduğu için kış günü karda kapının önüne konulacak
ilerki aşamada ruh sağlığını yitirdiği için wcde ölüme terk edilecek birinin olacağını da hayal edemezdim
oldu
yaşandı
hayal sınırlarımızı genişletti
düşün ki gerçekten hayatında ilk kez sevgilisi olmuş
aşkı yaşadığı için görünen hataları görmezden gelmiş
aile de kızlarının mutluluğuna engel olmak istemedikleri için bazı şeylere göz yummuş
bir noktada patlamış
ama kızımız hala aşık olduğu için hala hatalara devam ediyor
çok imkansız şeyler değil inan
herşey insan için
eşime dönmeyeceğimi ne zaman dedi?
demiyor öyle birşey
gebelik varsa, sonlandırırım diyor
haksız da sayılmaz bu görüşünde
fake olarak görenlere gercekten şaşırıyorum.ailem beni çok nazlı büyüttü nasıl derler aman kızımız üzülmesin aman kızımızın şu eksiği olmasın yani darlıkta yoklukta ihmarkarlıkta görmedim ailemden.babam zaten çok güvenirdi bana bu olaylardan önce.ben yeter ki isteyeyimdi babamın ilk hayır deyişi bana.ilk defa bişeylerime karıştığını görüyorum.ben gercekten bunları yaşadım.ve yaşıyorum.tam olarak anlatığım olayuların içindeyyim.
fake olarak görenlere gercekten şaşırıyorum.ailem beni çok nazlı büyüttü nasıl derler aman kızımız üzülmesin aman kızımızın şu eksiği olmasın yani darlıkta yoklukta ihmarkarlıkta görmedim ailemden.babam zaten çok güvenirdi bana bu olaylardan önce.ben yeter ki isteyeyimdi babamın ilk hayır deyişi bana.ilk defa bişeylerime karıştığını görüyorum.ben gercekten bunları yaşadım.ve yaşıyorum.tam olarak anlatığım olayuların içindeyyim.
Ben mi yanlış anladım ;önce pişmanım, özlüyorum dedi, sonra eşime dönmem dedi sanki ya...Ben mi anlamadım..
Madem eşine dönmek fikri hala aklında hamileyse bebeği niye aldırıyor?
eşime dönmeyeceğim demedim babamı karşıma alamam dedim.
ah keşke biraz hayır dese anne babalar
keşke biraz karışsalar
keşke her kararımıza onay vermeseler
aslında belliymiş herşey nişanlılıkta
ama muhtemelen sen üzülme diye yuttular
ama iyilik değil bu işte
bak bugün ne hallere düştün
eşin kaç yaşında bu arada ve ilk evliliği mi?
Ben mi yanlış anladım ;önce pişmanım, özlüyorum dedi, sonra eşime dönmem dedi sanki ya...Ben mi anlamadım..
Madem eşine dönmek fikri hala aklında hamileyse bebeği niye aldırıyor?
ben burada hem yalnızlığımı paylaşıyorum.kimsem yok konusacak anlatıcak akıl danısacak öneride bulunacak o yüzden buradayım
Tamam ben yanlış anlamışım o zaman.
Peki sen eşine dönersen Fransa'ya mı gideceksiniz yoksa yine Türkiye'deki 7 kişilik köydeki evde mi kalacaksınız?
Valla ben bu konudan birşey anlamadım daha dogrusu aklım almadı 15 gunde nasil bu hale geldi madem eşinin ailesi gidecekti neden disini sıkmadı bu kisiyi araştırmadan nasil evlendi eşi Fransa'da herseyini bırakıp bir çırpıda evlenir evlenmez trde yaşayacaktı hadi trde kesin dönüş yaptı diyelim ayın 10 da niye geri donüyor ozaman yalnız nasil kalacaktın bilmiyorum çok karışık bir durum ve 15 günlük evlilikte hamile olduğunu merak edip öğrenmesi ilginç neyse kafamı iyice karistirmim nasil olsa sonu karışık herkese iyi gclr
köyde yedi kişi kalmayacağız diğer 5 kişi fransaya gidicek biz türkiyede yaşıyacağız.