15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

dedim ya amcası il müdürü özel hizmetler de ve lafı geçiyor heryere o beni işe sokacaktı eşimde iş yeri açıcaktı köy ama kücük değil bana göre kücük neydi köy değil de belde mi neymiş

yani şunu okudum ya buda son mesajım bu topiğe..biz burda kpssyle bir taraflarımızı yırtıyoruz kazanalım memur olalım diye olmadı sözleşmeli çalışalım diye insanlarda bizim hakkımızı böyle şartsız şurtsuz gaspediyo işte..
bak güzel kardeşim ailemin durumu iyi diyosun cahil cühela insanlar değiller yani sana kimsemi akıl vermedi evlenmeden önce nasıl korunucağını söylemedi bunun bir değil bin çeşit yolu var..hem sen kürtaj olmalara kadar biliyosunda nasıl korunacağını mı bilmiyosun..sinirden çatlıycam şimdi..bebeğinin aldırıp aldırmamayı kocanla barışıp barışmamayı burda bizim ağzımıza daha fazla sakız etme bence..kapat bilgisayarı aklını başına al otur kocanla konuş ne sorunun varsa burda bize anlatmak yerine ona anlat...evlenmekte boşanmakta bebek doğurmak veya aldırmakta çocuk oyuncağı değil biz senin nasıl bir hayatın olduğunu neler yaşadığını bilemeyiz..lütfen gerçekten idealleri olan bu yaşa gelmiş akıllı mantıklı bir insan gibi davran..
bence daha fazla kimsenin fikrine veya kimseyle paylaşmana gerek yok sayfalarca şey okumuşsundur zaten..bence tek yapman gereken şey var onuda yapmıyosun..kocanla konuş bian önce burda anlattıklarının hiçbirine kendi başına karar verme lüksün yok..o adamda senin hayat arkadaşın..kolay gelsin..

bu mübarek ayda, bol bol Rabbe dua et
hakkında hayırlısını iste
acele etme, olayları akışına bırak
ağır dur, asil dur
kendini de aileni de mahcup edecek, küçük duruma düşürecek şeyler yapmaktan kaçın
canın sıkılırsa, bizler buradayız
kendi çapımızda doğru bildiğimizi söyleriz

unutma Allah taşıyamayacağı yükü vermez kuluna
taşıyacaktın ki böyle oldu

ayrıca her işte de gerçekten bir hayır var
saçma olmuş jandarma şu bu ama
belki böyle olması hayırlıydı
insan bazen anlık öyle hareketler yapıyor ki
üzerinden birkaç gün geçtiğinde
"bunu ben yapmış olamam heralde" oluyor
oluyor yani herşey insan için

şu an ağla, zırla, iç dünyanda istediğini yaşa
ama karar noktasında ağır davran
eşinle çok fazla muhatap olma
duyguların belli bir seviyeye gelsin

yarın kadın doğuma gittiğinde bir de psikiyatra git
içinde bulunduğun durumların hepsini anlat
ailene ve bize anlatamadığın kısımları da
rahatlarsın, hem biraz da yol gösterir

benden bu kadar,
yarın mesaim var
bu geç saate kalmam, sendendir
kıymetini bil :)

iyi geceler tüm topic ahalisine

5 kişi Fransa'ya dönecek diyorsun ama
bir mesajında o şizofren dayının sizinle yaşayacagını söylüyordun.

Aslında eşinle başbaşa kalmayacaksın yine...

Onların Fransa'ya döneceği kesin mi?

Canım bilmiyorum ama eşinde şiddet var, k. validenle daha evlenmeden kötü olmuşsun,

ve eşin şimdi gelip seni almıyor oradan sen çık gel diyor,Seven insan kapında yatar ya.

Bir de en baştan yalanla başlamış bu iş, iyi düşün , iyi karar ver bence.

O Fransa'ya gidecekler içinde K. valide , k.peder yok mu da sana şart koşuyor,kapanacaksın bana hizmet edeceksin diyor?

Neredeyse bu maddeleri içeren evlilik sözleşmesi imzalatacaklar sana.

Şartlı boşanma olur da şartlı evlilik olmaz.

açıkçası bütün sayfaları okuyamadım. kafam o kadar karıştı ki anlatamam.
acaba şizofren olan konu sahibi olmasın? :53:
şaka bir yana eğer ki gerçekse bütün bu olanlar, 3 gün bir evliliği sonlandırmaya yahut devam ettirmeye, bir hamileliği sonlandırmaya karar vermek için yeterli bir süre değil. etraflıca düşünmemişsiniz daha. biraz sakinleşin. ve buradaki hanımların önerilerini göz önünde bulundurun. bu kadar tecrübeyi ve akıllıca fikirleri başka yerde çok zor bulursunuz.

fransada da işsiz olduğunu düğünden bir kaç gün önce amcası söyledi babama.vize işlemlerini yarı da bıraktık vizeyi almadık.amcası bulunduğu ilde zel hizmetler müdürü işsiz kalması imkansız.

biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.

Bu sozlerden sonra dayanamadim, diger sayfalari okumadan yazmaya karar verdim.
Klasik "gurbetci" tavlama yontemi uygulamis esin!
Resmen kandirilmissin arkadasim kusura bakma.
3,5 milyarlik yuzuk he, Allah bilir gogusunu gere gere, utanmadan soylemistir o fiyati sana.
Daha yeni evlisiniz ama o kahvede takiliyor, issiz, ana kuzusu... Buralardaki tipik turk erkegi iste! (Istisnalar vardir elbet...)
Keske biraz daha tanisaydin...

Sakin kafayla dusunup oyle harekete gec artik.
Senin hatalarini saymiyorum bile, arkadaslar gerekeni soylemisler zaten.

Son düzenleme:
konuyu okurken cok gerildim bugün bi kitaba basladım şizofrenin günlüğü diye o ailede yasarken o sizofreni dayısından bahsederken bukadar hikayerler anlayıyorsun bende senin sizofreni olduğunu düşündüm bu mübarek günlerde böyle yalana dolana gerek varmı dşye düşündüm yazıkkk insan lar zaman harcıyorlar böyle sacmalayarak

biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.

ya kızım sen niye hala ağlayıp ,zırlayıp duruyorsun yok eşimi seviyorum,yok geri dönmek istiyorum diye kızım seni resmen dolandırmışlar ve sen bunu hala görmüyorsun.sen şimdi internette babamın evleri falan var diyince adamlar seni çantada keklik görmüşler ya.senin gözünü boyamak için her şeyi yapmışlar.sende saf gibi kabul etmişsin arkadaşım ya nasıl saflıktır bu.ya benim anlamadığım sen hala geri dönmek bahsediyorsun..bence bir an önce kurtulmana bak be kardeşim.adamlar resmen seni işleri alet etmişler..

kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.

balayına orada ki düğünden sonra çıkmaya karar vermiştik ben bilmiyordum okadar kişi evde kalıcağımızı.dayının o evde bizimle yaşayacağından haberim yoktu.

yok ailem tüm detayları bilmiyor.arabanın kiralık olduğunu bilmiyorlar.yüzüğü bozdurduğumuzu bilmiyorlar.eve okadar çok geç geldiğini bilmiyorlar.kayınvalidemin evde sürekli annesine bağırdığını bilmiyor.benden kapanmamı istediklerini bilmiyor.

ben doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama düğüne bir gün kala içmeye başladım çünkü nasıl korunacağımı bilmiyordum.hamile olma olasılığım çok yüksek.kan testimde 9.9.5 yazıyor sanırım hamileyim.

eğer bebek varsa böle çarpık birevlilikte ve bu pskolojide bebek dünyaya getirmeyi düşünmüyorum.

pazartesi gideceğim eğer bebek olma olasılığı varsa kimseye söylemeden aldırmak istiyorum.

az evvel onu araştırıyordum eşimin izni olmadan bebeği aldıramazmışım aldırırsam ve haberi olursa hem hapis cezası hemde tazminat acabiliyormuş

diyelim ki bebek var biz barışmadık ben baba evinde kaldım.bebeğe de bana da yazık olmaz mı.diyelim ki barıştık eşimle gittim eve bebek var iş yeri açamadı ben çalışmak zorunda kalcam bebeğe de bana da yazık değil mi.

hayatımda hiç sevgilim olmadı ilk sevgilimle evlendim.internetten tanıştık evet ama gercekten aşık olmuştum hala da öyle.ailemle alakalı değil sevgilimin olmaması.idallerim için uğraştım senelerce.sonra bir hastalık tüm emeklerimi yıktı.o dönemde de eşim çıktı karşıma hasta yatağımda sonra aşk sonra evlilik

ben tiyatro yapıyordum sonra kısmi felç geçirdim

Diger sayfalari okudukca gerildim.
Baksana yazdiklarina Allah askina!!!
Ya heyecan/polemik yaratmaya calisiyorsun yada gercekten psikolojin cok bozuk. Belkide her iki secenekte olabilir kim bilir...
Bizden bir beklentin yok. Sadece babanin sakinlesmesini bekleyip esine doneceksin belli.
Ne diyeyim... Insallah buraya boyle bir konu daha acmazsin...

Son düzenleme:
allah allah olay nereler gelmiş,hamilelik ne zaman ortaya çıktı:26:
sanki biri oturmuş roman yazıyor,her dk,başka olay çıkmış.eğer gerçekse ne hızlı hayatlar var.:44:

Çok ani hareket etmişsin.. Gitmek en son çzöüm olmalıydı...
Yapabilecegin herseyi yapıp,sonra bırakmalıydın..

15 günde evi terketmekte ne oluyor?
Daha neler göreceksin, şimdiden böyle yaparsan eşinin sana saygısı kalmaz...

Fevri bir yapın var anladığım kadarı ile.

Evlenmeden evvel ailen ile tartışma sonrasında bu yapının zararını yaşamamış olabilirsin, ailen tolôre etmiş olabilir.

Sonrasını öngörme yetin körelmiş olabilir. Parlatabilirsin ama.

Akla geleni harekete geçirmeden evvel
durup bi düşünmek lazım.

Otokontrol diyoruz biz buna.
**

Yaşadıklarınız jandarma yı olaya dahil etmeyi gerektirecek şeyler olabilir.

Gözü kara birisisiniz galiba.

Bu tarafınız paşa paşa evinize gitmenize de yarar.
**

Çok afaki olaylar değil anlattıklarınız.

Yaşananlar yazıldığı zaman olduğundan farklı algılanıyor.

Çünkü aniden okunuyor.

Aniden tüm yaşananlara vakıf olmak ile merdiven merdiven yaşamak arasında fark var.

Siz yaşadıklarınızı yavaş yavaş yaşadığınız için alışmış oluyorsunuz.

Okuyanda inanç zayıflığı oluşması buradan geliyordur.

Canım yanlıs yapmışsın ama tek hatalı sen degilsin..Ne demek 15 gün evliyken hem bir sürü insanın icine seni getirecek hemde aklına estikçe çekip gidecek..İşi yok madem iftardan sonra alır karısını gezdirir.Bütün gün zaten yalnız kalamıyoruz sıkılmasın diye düsünür..Ne bu yıllanmıs evlilikler gibi..Ayrıca annesinin sözünü bu kadar dinleyen,karısına utamadan "annem izin vermiyor." diyen adamdan korkulur..O benim karım hatalıyız deyip coktan gelmeliydi yanına ve gercekten sevseydi gelirdi..Evet gururunu kırmıssın ama ortada kurtarılması gereken bir evlilik varsa unutacak gururunu.Baban cok haklı sakın dönme..Hata yapmıs olursun..

15 günde jandarmayla polisle koca terketmiş, peşinden bir sürü saçma sapan şey arkadaş yazıyomu gerçekmi anlayamadım anlayanlar lütfen anlamayanlara anlatsınlar.

Konu sahibinin bir an önce psikolojisik tedavi görmesi lazim hatta sade kendi degil anlattiklari
dogruysa babasininda ,kizini simdi istemesine ragmen kocasi olacagin evine göndermiyecek kadar
gururlu ,daha kizinin esi olmadan ,kizinin internette tanistigi adami 1 ay evinde yatiracak kadar
gurursuz ve düsüncesiz bu ne pehriz ne lahana tursusu ,bizde kiz büyütüyoruz Rabbime sükürler olsun
benim kizim konu sahibinden 4 yas kücük dün anlattimda verdigi tepki aman anne salla gitsin
internette herkes okumus ,herkes is güc sahibi ,herkes magdur :-) Bu anlattigin gibileride var tabi
onlardada internette tanistigi adamla evlenecek kadar totos ,babalarinda bu adamlari evlerinde
yatiracak kadar kadar genis meshep var .... .

Bir an kendi kizimi düsündüm illa evlenmek isterse engellemeye calisirim basa cikamassam
arastirrim sorarrim ,fakat inan bana disarda köpek kulubem olsa orda dahi yatirmam
degil evimde buyük konusmayayimda Allaha ....

Birde dogruysa hamileymissin hayirli olsun bakalim ,babana müjdeyi verde 15 günlük gelinin nasil
hamile oldugunu ve hcg nin bu kadar yüksek oldugunu bir arastirsin bakalim ....

15 günlük evli ol ,baba evine geri dön kocanin basina polisi jandarmayi topla hamilelik
testini ne zaman yaptirdin anacim sen ne marifetli kadinsin bu kadar isi beceremez herkes :D

Bu hikaye bana düzmece gibi geliyor

kayınvalidem nişanlılık döneminde bana çok çektirtti bana gelinlik aldırttı parasını yollayacağım dedi.aldım sonra herkese erken aldı ben parasını yollamam dedi.eşimide üzerime salmaya kalktı neyse ki gelinliği al dediğinde eşim yanımda idi.şimdi de eşimi doldurmuş bana karşı.gelip alıcaktı izin vermemiş.onurumuzu kırdı rezilk etti demiş gittiği gb gelsin demiş.eşime zaten parmağınbın ucuyla iş yapıyordu gelirse de ben oturucam o iş yapıcak kendini beğenmişlik yapmıcak.laf dinlicek saçını kapatıcak tyoksa gelmesin demiş.eşimde annesinin dediklerini istiyor gelmek için bende kapanmayı kabul etmiyorum kendi rızam olmadan.ozman gelmem sen gel diyor.

beni aradı dün kayınvalidem sen zaten kendini beğenmişin tekisin oğlum sana nasıl tahammül ediyor şaşırıyorum dedi.

cnm sana kendımden ornek gostercem bu ebnım ıkıncı evlılıgım....ılk evlılıgımde bende aynı tanısma seklıyle tanıstım....ve tanımadan evlendım.benımkıde bız evlnene kdr calısıyodu..evlenne kdr sukadar gelırı var ayrı oturcaksınız ev yapılıyo falan dedıler bı gıttımkı ev ınsaat halınde ıscı mıscı yok eım ısten ayrıldı kahveye gıdıyodu senınkı gbı bana hıc vakıt ayırmaz kaynanalarla oturuyoduk...sonra bıgun gece yarısı arabada bagımlılık yapan sıgara seklınde madde gordum ve ben ıse gırıp yatak odası borcu na kdr odedım....ve ne oldu bılıyomuusn bana ıftıra atarak kapı onune koydular....onceden bende babamı dınleyıp evlenmeseydım veya gerı donseydım bunlara magruz kalmayacaktım donme ozaman .....kendılerıne gore bırını blsunlar anladıgım kdrıyla senın kulturle onlarınkı cok farklı....

Back
X