dedim ya amcası il müdürü özel hizmetler de ve lafı geçiyor heryere o beni işe sokacaktı eşimde iş yeri açıcaktı köy ama kücük değil bana göre kücük neydi köy değil de belde mi neymiş
yani şunu okudum ya buda son mesajım bu topiğe..biz burda kpssyle bir taraflarımızı yırtıyoruz kazanalım memur olalım diye olmadı sözleşmeli çalışalım diye insanlarda bizim hakkımızı böyle şartsız şurtsuz gaspediyo işte..
bak güzel kardeşim ailemin durumu iyi diyosun cahil cühela insanlar değiller yani sana kimsemi akıl vermedi evlenmeden önce nasıl korunucağını söylemedi bunun bir değil bin çeşit yolu var..hem sen kürtaj olmalara kadar biliyosunda nasıl korunacağını mı bilmiyosun..sinirden çatlıycam şimdi..bebeğinin aldırıp aldırmamayı kocanla barışıp barışmamayı burda bizim ağzımıza daha fazla sakız etme bence..kapat bilgisayarı aklını başına al otur kocanla konuş ne sorunun varsa burda bize anlatmak yerine ona anlat...evlenmekte boşanmakta bebek doğurmak veya aldırmakta çocuk oyuncağı değil biz senin nasıl bir hayatın olduğunu neler yaşadığını bilemeyiz..lütfen gerçekten idealleri olan bu yaşa gelmiş akıllı mantıklı bir insan gibi davran..
bence daha fazla kimsenin fikrine veya kimseyle paylaşmana gerek yok sayfalarca şey okumuşsundur zaten..bence tek yapman gereken şey var onuda yapmıyosun..kocanla konuş bian önce burda anlattıklarının hiçbirine kendi başına karar verme lüksün yok..o adamda senin hayat arkadaşın..kolay gelsin..