Doğuma Hazırlık 15.haftada cinsiyetini öğrenen varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
298
İzmir
ya kızlar ben bu perşembe tam 15 haftalık olucam.acaba ozaman doktora gitsem cinsiyeti kesin belli olurmu?sabredemiyorum bir türlü.bu sefer herzaman gittiğim doktora gitmeyeceğim.çünkü ultrasyonu hiç iyi değil.12+6 günlükken erkeğe benziyor demişti.ama bu sefer gideceğim doktorda renkli ultrasyonda var.acaba onda belli olurmu kesin?öğreneler lütfen cevap yazsınlar

bende 12 haftam bittiği gün öğrendim....dr baya kesin konuştu yanii....

benim 2. hamileliğim 17 haftada daha göstermedi bacaklarını kapıyo açmıyo yarın tekrar gidicem bide çikolata tatlı ye diyolar bebek haraeketlenyomuş

canım kesin belli olur gidersen doktora. Tabii doktorun deneyimli olması, nereye bakacağını bilmesi ve bebeğin pozisyonuda önemli.

Benim ilk 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi ve bizde gördük ekranda pipisini, sonra 13. haftada yine erkeğe benziyor dedi ve pipisini gösterdi doktor ekranda çok net belliydi, en son 15. haftada doktor kesin erkek dedi ve pipisinin resmini çekip verdi:))

erkek bebeklerin % 95 i 11.ve 12. haftada kendini gösteriyor .Ama doktorlar kesin tanı için 16. haftayı bekliyor genelde.Ama sen bile bunu ayırt edebilirsin görebilirsin , doktorundan göstermesini rica et , anlarsın sende bakınca.

İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur.

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben 13. haftamda dr. ultrason makinesi iyi olmamasına rağmen erkeğe benziyor demişti şimdi 21 haftalık olduk allahın izniyle ve geçen gün ayrıntılıda erkek oldugu dogrulandı:)
Her gebelik haftasında erkek bebekler kız bebeklere göre daha kolay ve erken tanınırlar.Ancak emin olunarak cinsiyet tanınması 18-20 haftada en garantilidir.Yanılma ihtimali en az bu haftalardan itibaren yapılan tesbitlerde olur.

Baş gelişi pozisyonu cinsiyetin tanınmasında en rahat pozisyondur.Yanılma ihtimali çok azdır.Popo gelişlerde bacaklar sıkışık olduğu için cinsiyeti görmek daha zor olur.
allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder insllah

gulyhascımmmmmmmm valla ne güzel anlatmışsın darısı başıma
bu arada hoş geldin:)))))))))

gulyhascımmmmmmmm valla ne güzel anlatmışsın darısı başıma
bu arada hoş geldin:)))))))))

saol canım benim hoşbulduk:))))))))))

inşallah güzelim sen dert etme öyle zaten:)))))))))))

birde bebeğin pozisyonu derken aslında başı aşağıda yada yukarıda olarak değil bence, ne konumda olursa olsun bacak arasını göstermesi önemli, yani ben her açıdan gördüm arkadan alttan v.s. bu şekilde kafanız karışmasın, sadece doktor doğru yere bakarsa ultrasonla çok rahat görülebiliyor , yani ben bile anladım:))

hep derdim nerden anlıyorsunuz nasıl görüyorsunuz falan diye ama dikkat edince tabii doktorunda yönlendirmesi ile çok rahat anlaşılabiliyor.

Kız bebekte olsa erkek bebekte olsa anlaşılır muhakkak. allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , gönlündekini versin :))

bence en doğrusu 20.haftayı beklemek bana da doktorum 15.haftada erkek demişti ama sonra kız olduğu anlaşıldı:))))))22.haftadan sonra soranlara erkekti pipisi düştü kız oldu diyerek espri yaptım hahahaha:))))))))))

ya kızlar cuma günü için randevu aldım.bakalım gösterecek mi bizimkisi cinsiyetini.4 boyutlu ultrasyonda rahatlıkla görülür diye umuyorum ama hayırlısı.inanın şimdiden bir poşet kıyafeti oldu meleğimin.ben almasamda okadar çok kişi getirdi ki..hepsi mavi.sanırım herkes erkek bebek bekliyorkaydirigubbakcemile3ama nedense annesi için cinsiyeti hiç farketmiyor..

canım hayırlı olsun öncelikle. rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşalahh.. ben 13 haftlık hamile iken bebeğimin kız olduğunu söylemişti doktor. 15. haftada tekrar kız olduğunu teyid etti. dün yine kontrolüm vardı. 20. haftamdayım kızım olucağını kesin olarak öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile2.. bu benm ilk bebeğim sağlıklı olmasını herşeyden çok istiyorum.

Kızlar muhabbetten sonra iki sene geçmiş ama hikaye aynı. Ben de çok merak ediyorum yaw :) Tabiki önce hayırlı ve sağlıklı olması... 9 haftalık hamileyim, bayramdan önce 15. haftam ne yapsam gidip öğrensem mi? Biraz daha mı beklesem. :)

cnm ben 10 kasımda öğrendim bebeğin cinsiyetini erkek dedi doktor.ama doktorun tecrübesi, bebeğin pozisyonu önemli tabi :)

oğlumda 16.haftaya kadar doktorum söylememişti pipisinin resmini çekip vermişti .bu ikinci bebeğim 12 haftalıkken doktorum kıza benziyor dedi 2 haftasonra gel ozaman netleşir dedi bakalım 14.haftada ne diycek.....

Bende 14un icindeyim cuma kontrolum var 15 + 1 olucak cok merak ediorum acaba belli olacak mi ben degil herkes haber beklio

Ben 15+2 de gittim hemde 4 boyutluya ama gostermedi dizlerini karnina crkmis gayet rahat yatiyodu hic orali olmadi bile walla artik umudumu kestm ben ogrenemiycem doguma kadar :) ama icim icimi yiyo 2 hafta dayanirsam yeter bana yine gidicem 4 boyutluya doktor gormedigi icin bise demiyo yapisiyla durusuyla ilgili bise de demedi kaldik bolee :)

14. Haftada birinin erkek oldugunu soyledi
Digerini goremedi.
eger sirf cinsiyet icin gidecekseniz bir hafta daha bekleyin derim

bana 12 haftalıkken erkek diye tahmin ettiler. 4,5 aylıkken kesinleşti. erkek

bu arada erkek diye tahmin edilip sonradan kız çıkma olasılığı ,, kız diye tahmin edilip sonradan erkek çıkma olasılığından daha azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…