- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi asiyan_1010
-
Dogrubu arada erkek diye tahmin edilip sonradan kız çıkma olasılığı ,, kız diye tahmin edilip sonradan erkek çıkma olasılığından daha azdır.
bence en doğrusu 20.haftayı beklemek bana da doktorum 15.haftada erkek demişti ama sonra kız olduğu anlaşıldı:))))))22.haftadan sonra soranlara erkekti pipisi düştü kız oldu diyerek espri yaptım hahahaha:))))))))))
2 hamileliğimde de 13.haftada öğrendim...İkisi de erkek :)Kızzzlar selam,15. hafta içindeyim.Doktor kesin erkek dedi,pipisinin yerini de özellikle gösterdi.Sizce yanılma payı olabilir miii?
13 haftalıkken çok büyük ihtimalle erkek dedi pipisini gösterdi. 16.haftada kesin kız pipisi yok dedi2 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Ptesi günü yine erkek gibi dedi. Bugün %90 kız dedi. Şoktayım :)
benımde ıkılı testte erkek dedı resmen pipiyi bende gormustum 10 gun once gıttıgımde kız dedı ıns bı daha degısmez13 haftalıkken çok büyük ihtimalle erkek dedi pipisini gösterdi. 16.haftada kesin kız pipisi yok dedi
O haftalarda kız cinsel organı kabarık durabiliyormuş hormonlardan dolayı o Yüzden önce erkek gibi geliyor doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?