Doğuma Hazırlık 15.haftada cinsiyetini öğrenen varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

15.haftadan önce ne demişmişti peki erkek derken kesin mi dedi yoksa yüzde olarak mı söyledi

Mrb arkadaslar bende 15 haftayı doldurdum cok şükür, pers günü doktora gidecegim ins cinsiyeti belli olur cok merak ediyorum,ruyalarimda bile belirsiz yani hic tahminim yok

Kızzzlar selam,15. hafta içindeyim.Doktor kesin erkek dedi,pipisinin yerini de özellikle gösterdi.Sizce yanılma payı olabilir miii?

Kızzzlar selam,15. hafta içindeyim.Doktor kesin erkek dedi,pipisinin yerini de özellikle gösterdi.Sizce yanılma payı olabilir miii?
2 hamileliğimde de 13.haftada öğrendim...İkisi de erkek :)
Erkekte yanılmaya payı çok az oluyor hatta olmuyor bile sağlıkla gelsin bebeğin canım.

2 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Ptesi günü yine erkek gibi dedi. Bugün %90 kız dedi. Şoktayım :)

2 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Ptesi günü yine erkek gibi dedi. Bugün %90 kız dedi. Şoktayım :)
13 haftalıkken çok büyük ihtimalle erkek dedi pipisini gösterdi. 16.haftada kesin kız pipisi yok dedi
O haftalarda kız cinsel organı kabarık durabiliyormuş hormonlardan dolayı o Yüzden önce erkek gibi geliyor doktorlara

benımde ıkılı testte erkek dedı resmen pipiyi bende gormustum 10 gun once gıttıgımde kız dedı ıns bı daha degısmez

merhaba benim de 12+2 günlükken oğlan dedi gerçektenmi iyice bakın ne olur dedim evet şuan küçük ama bi çıkıntı var oğlan görünüyor cinsiyeti dedi.fakat 16 haftalıkken kesin söyleyebiliriz dedi.çünkü kordonla bazan karıştırılabiliyor dedi.bekliyoruz 14 hafta bitti fakat 15 haftalıkken bari gştsek gösterirmi erkek bebek

15.haftada erkek dedi dr.umuz..
17de kiz..
Yuzdeli konusmadi..
Biz de yeni randevu gunumuzu beklemekteyiz..

12. haftada doktorumuz ben gördüm ama bi dahaki randevuda söyleyebilim size dedi. 16. haftada erkek olduğunu öğrendik... büyük ihtimal öğrenirsiniz sizde... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım kafama bir şey takıldığında buradan takip ediyordum neden üye olmuyorum dedim şimdi de sizinle dün öğrendiğim bir şey paylaşacağım on beş haftalık hamileyim sün bebeğimizin erkek olacağını öğrendik.öncelikle sağlıklı olsun hayırlı olsun cinsiyeti mühim değil ama bunu öğrenebilmek güzel bir duygu. Hamileliğim de tuzlu şeylere alerjim, göbeğinde kullanma oldu mide bulantısı yaşamadım çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür Allah herkese böylesini nasip etsin aşermem falan da olmadı doğru dürüst ama çok sağlıklı bir bebeğimiz var çok şükür

Bende çok m ediyorum :) bende tuzlu ve ekşi yiyorm tatlıdan soğudm çok yerdim tatlıyı hamilelikten önce. Benimde göbeğim kıllandı, doktr erkek gbi ama çok erken kesin değil dedi 11 haftalıkken. Bende pek bağlanmadım erkek fikrine :) 15+2 de randevum var inşallah bakalm belli olur

ben yazmıştım 12 ve 15+ 1 de erkek dedi özelde değişmezmi dedim hayır canım değişmez dedi.fakat şimdi 19 haftalığım yarın doktora randevum var.inşallah sağlıklıdır ve değişmemiştir.yazarım size

çünkü arada da olsa genelde devlette yanultıyorlar arkadaşlardan öyle olan oldu.oyüzden insan tedirgin oluyor.ben özele gidiyorum iki ayrı doktor erkek dedi.halen yeni öğrenecekmiş gibi heyecanlıyım.

selam kızlar yine ben.19. haftalık ısrarla erkek bebek deyip durdu doktor fakat ben hiçbişey göremedim. uyluk kemiği ölçerken baktım arada pipi falan görmedim.keşke banada gösterirmisiniz deseydim.üç kız üstüne olunca inanmak zor geliyo.kesin görmeden rahat edemicem

bugün tekrar gittim başka özelde gösterdi ve erkek bebek bak işte dedi artık inandım çook şükür artık oğlum diye sevebilirim

Mrb,
11.haftada kıza benziyor dedi. 12.haftada erkek % 90 dedi suan 15.haftadayiz doktor kesin erkek dedi. Yapıdan anlasiliyormus :) bide hastane de önemli bence makina eski ise anlamıyor doktorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…