15 haftalık hamileyim bi sorum olacak kızlar bakarmısınız :(

zehiir

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
103
29
298
merhaba kızlar 14+6 haftalık hamileyim. son 2 gündür kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor özellikle koltuktan kalkarken ama otururkende oluyor. 2gün öncesine kadaar hiç böyle olmamıştı simdi birden böyle olmaya başlayınca korktum birden var mı böyle bişey başına gelenler ??

Benim hala oluyor. Eger farkli birseyin yoksa rahat ol. Rahim boyuna bakildi mi.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin. Ben iki ayri dr.a gidiyorum. Kasiklarimda agri diyince ilk dedikleri enfeksiyon var mi bakalim oluyor. Bence bir idrar tahlili ver . Bisey cikmazsa rahat ol
is yaptin ya da agir kaldirdin mi

karnının büyümesine zyak uyduramayan bağlardan oluyor canım.bu yüzden 2-3 hafta önce sinemada çığlık attım herkes bana baktı.. o zaman karnım da daha çıkkmamış rezil oldum:KK23:

arkadaşın dediği gibi tahlillerine baktır sen yine de :KK66:

karnının büyümesine zyak uyduramayan bağlardan oluyor canım.bu yüzden 2-3 hafta önce sinemada çığlık attım herkes bana baktı.. o zaman karnım da daha çıkkmamış rezil oldum:KK23:

1 hafta önce baktırdım idrar tahliline ilk hamile kaldığımda enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçen haftada gittim normal çıktı sonuçlarım. ayaklarımı üşütmüş olabilirim biraz havalar soğuk olduğu için. ağırda kaldırmadım evdeyim zaten sürekli eşim yardımcı oluyor her konuda sağolsun. son 2 gündür olmaaya başladı internettende araştırdım arkadaşında dediği gibi rahim büyüdüğü içinde olabilirmiş inşallah kötü bişey değildir:KK61:

Banada adet sancisi gibi bir kaç saniye girip cikiyor agri. Rahim büyüdüğü içindir diye düşünüyorum. Bucak gibi sanci hapsurdugumda oluyor bazen. Takmiyorum kafaya olur boyle şeyler sürekli olmadikca sorun yoktur diye düşünüyorum

Banada adet sancisi gibi bir kaç saniye girip cikiyor agri. Rahim büyüdüğü içindir diye düşünüyorum. Bucak gibi sanci hapsurdugumda oluyor bazen. Takmiyorum kafaya olur boyle şeyler sürekli olmadikca sorun yoktur diye düşünüyorum

haklısın canım takmamak gerek ama insan panik oluyor bazen. benimle birlikte cevremde 2 hamile daha vardı hemen hemen haftalarımızda aynıydı bitanesi düşük yaptı diğeride yaklaşık 1 hafta önce bebeğin kalbi durmuş aldırmak zorunda kaldılar onları gördükçe ilk 3 aylık sürede çok rahat olan hiç takmayan ben simdi en ufak şeye takar oldum maalesefki :( hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görsek :KK46:

Back
X