meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
tek yapman gereken kendi evinize çıkmak birde öyle deneyinmeraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyoAyriliyosan ayril de. Niye ayrilmicaz vs diyosun. Hatta ayri ev acilmadan da geri donme o eve. Adam sana goz dagi veriyor sen de boyun egiyosun, cok ezilirsin oyle sen de cocugun da
15 haftalık bir bebeği (bakın cenin fetüs değil o artık bir bebek) yasal olarak aldırmanız imkansız..eşiniz cahil mi acaba?haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
ayrılık nedenı tam olarak anlasamamız bız o evde oldugumuz surece 1 gun ıyıyız b3 gun kavga edıyoruz bu durum ıkımızı de yıpratıyo dayamıs babasına sırtını bası bıseye sıkıssa baba para ver dıyo kendı ayaklarının uzerınde durmuyo duramıyo o da sureklı kavga edıyoruz dıyo ayrıca hamıle oldugumdan dolayı doktorum 16 haftalıga kadar cınsellıgıde sakıncalı buluyo o da olmuyoo o da ayrılmak ıstıyoayrılık nedeni nedir tam olarak
seni hamileyken boşanmaya itecek ne sebep olabilir eşinde
yok eğer kayda değer birşey yokken
amaç seni kuzu etmekse
sen çek s.... i
otursun ailesi ile
eşim cahil değil tam bi öküz karnımda suan bıle hareketlerını ufakda olsa hıssedıyorum15 haftalık bir bebeği (bakın cenin fetüs değil o artık bir bebek) yasal olarak aldırmanız imkansız..eşiniz cahil mi acaba?
cok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısızManyağa bak aklınca seni tehdit edip dediğini yaptıracak ,yazık çok yazık ailesi gazlıyor eşinde gaza geliyor anlaşılan hamile kadına yaşattıklarına bak vicdansızların.
haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
Ayriliyosan ayril de. Niye ayrilmicaz vs diyosun. Hatta ayri ev acilmadan da geri donme o eve. Adam sana goz dagi veriyor sen de boyun egiyosun, cok ezilirsin oyle sen de cocugun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?