15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

ayakları üzerinde duramayan ve babasına muhtaç olduğu için de hala babanın yönetici olduğu bir hanede yaşayan adamın
babalık görevlerini zaten yerine getiremeyeceği belli
eğer imkanın varsA
ve bebeğine bakabilcek aile desteğin varsa
kendini sünepe bir adama adama

Keşke çocuk yapmak için ayrı eve çıktından sonra düşünseydin daha şimdiden sorunlar çıkıyorsa çocuk olduktan sonra daha çok sorun olur ..

Bunlarin kafasi ne boyle ya? Yok ayaklarini uzatiyorsun yok yanimizda oturmuyorsun ayrilalim! Boyle sacma sey mi olur? Ş..siz kac hafta olmus bebek aldirmanin derdine dusmus. Bunlar insan degil! Siz de babanizin evine donerseniz donun isiniz var para da kazaniyorsunuz. Boyleleriyle (bakin insan demiyorum) yasamaya devam etmek icin ne bu israr. Bosanirsa da bosansin zaten o bosamazsa bunlardan sonra sen bosa.

Ama bu isin altinda baska birsey var gibi geliyor bana bilmiyorum...

eşim cahil değil tam bi öküz karnımda suan bıle hareketlerını ufakda olsa hıssedıyorum
Boşan demeyeceğim başka bir konuda bir arkadaş sırf bu sebeple siteden ayrılmış eşinle barışırsın sonra biz kötü oluruz..ama sakın çocuğunu aldırmayı düşünme ki zaten aldıramazsın en fazla kendine zarar verirsin ki bilmeme vebalini kaldırmazsın..işin sevabına günahına girmeyeceğim kimseye dini eğitim vermek vazifem değil..ama sırtını babasına dayamış karaktersiz bir erkekle nasıl evlendiniz hayretle karşılıyorum bu durumu..aynı evin içinde eminim yöntemi biliyorsunuzdur hamile kalmayı nasıl başardınız bunada şaşıyorum..ama vardır Rabbimin bir bildiği bu evladı size verdiğine göre..ona sımsıkı sarılın..eşinizi umursamayın üzerine düşmeyin..aileniz arkanızdaysa gidin ve uzunca bir süre görüşmeyin..

cok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız
Gelsin aileler asla çocuğunuzdan vageçmeyeceğinizi eğer istiyorsa boşanabileceğinizi söyleyin.
Umarım ona çok iyi bir anne olur babsının yokluğunu aratmazsınız.
Asla kendinizden ve kararlarınızdan taviz vermeyin taviz tavizi doğurur.

Ayrılmayacağız deme. Tam isabet böyle ailede rahat hamilelik geçiremiyorum de! Ayrılmayalım dedikçe tersine biner.

Evimizi ayirip bebegimizle yasayalim demiyor da bosanmaktan mi bahsediyor hey allahim..umarim aileler bi orta yol bulur..allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi insallah

haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
Asil kendi fiyatina baksin! Bes para etmez adam
aileler bi araya gelcek demissin sende aileni cagircaksin dimi? Soyle onlarada ayrilmak onun istedigiydi ama simdi cocugumu aldirmanin fiyati soruyo bende istemiyorum bu adami diye yani cocuk var diye susup kalma ya su cocugu aldirmak isteyen kocalari anlamiyorum yaa!

neden aynı evde oturmayı kabul ettınız halde , yemekten sonra dırek yatmayı tercıh edıyorsunuz

Boyle bir asalaga neden cocuk yaparsin be arkadasim? Hatta boyleleriyle neden evlenilir? Dunya da adam mi kalmadi da boyle numuneleri buluyorsunuz? Bir erkegi kabul etmenin ilk sarti para kazanmasi. Ayaklari ustunde dimdik durmasi. Nedir ozelligi anlamadim ki.

kafam almıyor, nutkum tutuluyor, kocanın katili olmak istiyorum.
sen hamile halinle işten geliyorsun ve ayaklarını uzatıp dinlenmen lazım ve hamile kadının nazı olur, tuzu olur bilmem neyi olur, eşin bunlar için etrafında pervane olacağına şu yaptığı Allah'tan reva mı?
Umarım Allah onu bildiği gibi yapar.
Şu dşüncede olan bir adamdan gerçekten baba olmaz.
Kimseye haybeye ayrıl demiyorum ama gerçekten ne baba olacak ne de koca olabilecek fıtrata sahip eşin.

böyleleriyle neden evlenirlir diyenler ah keşke evlenmeden önce belli etseler böyle asalak olduklarını
nefret ediyorum bütün erkeklerden kendilerini bi bok sanmalarından aşağılık olmalarından bu ne ya ama biz de salaklık onları çok yükseklere çıkarıyoruz sonrada bu duruma katlanamıyoruz offf offf

bebeğine sımsıkı sarıl tatlım boşver sen onu ailen ne karar veriyır senn için ???

senin eşin ile ilgili bir sorunun yok eşinin de seninle problemi yok, eşin ne için ayrılacakmış senden? sebep ne gösterdi.

Ciğeri 5 para etmez bu adamların.
Bırakın böyle bir sebepten dolayı bu kararı almasını çok ciddi bir kavga gürültü sonrasında bile insan evladına kıyamaz,
Resmen kendi evladını öldürmek istiyor, yada blöf yapıyor nasıl olsa bebeğe kıyamaz diyerek her istediğimi bu sayede yaptırırım diyede düşünüyor olabilir.
Allah bildiği gibi yapsın.
Bu adam daha koca olamamış ki baba olsun, size de kızıyorum konu sahibi nasıl boyu eğersiniz nasıl aciz davranırsınız
İşiniz varmış çok şükür kendisine hayrı olmayan adamı ne demeye babalık makamına yüceltirsiniz.

Blöf yapıyor canınızı sıkmak istiyor sizi sindirmeye ezmeye çalışıyor. Bunu çocuk üzerinden yapması onun ruh sağlığının iyi olmadığını gösteriyor. Yoksa koca adam o bebeğin alınmayacağını bilmiyor mu?? Kv kp buna razı gelir mi ya. Nasıl bir aile bu?? Ağızından çıkanı kulağı duymuyor mu?!

ne gibi olabılır

haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
Ya lutfen boyle bir lafin ardindan sessiz kalmayin... bu ne vicdansizlik...

bazen bahtın mı baglanıyo bılemez kı ınsan ben esımden nısanlıyken ayrıldım nısan attım sonra benden bı sans daha ıstedı verdım evlendık bu haldeyız

Yaziklar olsun o herife ya, dis mi cektiriyo parasi neyse verip aldiracakmis suna bak! 10 haftadan sonra bebek mi aldiriliyomus katil adam.

Aklin varsa hemen ailene git durumlari anlat, bosan. Kendi cocugunu istemeyen adamdan hayir gelmez. O adamdan baba olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…