ayrılık nedenı tam olarak anlasamamız bız o evde oldugumuz surece 1 gun ıyıyız b3 gun kavga edıyoruz bu durum ıkımızı de yıpratıyo dayamıs babasına sırtını bası bıseye sıkıssa baba para ver dıyo kendı ayaklarının uzerınde durmuyo duramıyo o da sureklı kavga edıyoruz dıyo ayrıca hamıle oldugumdan dolayı doktorum 16 haftalıga kadar cınsellıgıde sakıncalı buluyo o da olmuyoo o da ayrılmak ıstıyo
Boşan demeyeceğim başka bir konuda bir arkadaş sırf bu sebeple siteden ayrılmış eşinle barışırsın sonra biz kötü oluruz..ama sakın çocuğunu aldırmayı düşünme ki zaten aldıramazsın en fazla kendine zarar verirsin ki bilmeme vebalini kaldırmazsın..işin sevabına günahına girmeyeceğim kimseye dini eğitim vermek vazifem değil..ama sırtını babasına dayamış karaktersiz bir erkekle nasıl evlendiniz hayretle karşılıyorum bu durumu..aynı evin içinde eminim yöntemi biliyorsunuzdur hamile kalmayı nasıl başardınız bunada şaşıyorum..ama vardır Rabbimin bir bildiği bu evladı size verdiğine göre..ona sımsıkı sarılın..eşinizi umursamayın üzerine düşmeyin..aileniz arkanızdaysa gidin ve uzunca bir süre görüşmeyin..eşim cahil değil tam bi öküz karnımda suan bıle hareketlerını ufakda olsa hıssedıyorum
cok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız
Gelsin aileler asla çocuğunuzdan vageçmeyeceğinizi eğer istiyorsa boşanabileceğinizi söyleyin.cok sınırım bozuk napcagımı bılmıyorum bugun aıleler gelıp ayrılcagımızı soleyecekmısız
Asil kendi fiyatina baksin! Bes para etmez adamhaklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
ayrılık nedenı tam olarak anlasamamız bız o evde oldugumuz surece 1 gun ıyıyız b3 gun kavga edıyoruz bu durum ıkımızı de yıpratıyo dayamıs babasına sırtını bası bıseye sıkıssa baba para ver dıyo kendı ayaklarının uzerınde durmuyo duramıyo o da sureklı kavga edıyoruz dıyo ayrıca hamıle oldugumdan dolayı doktorum 16 haftalıga kadar cınsellıgıde sakıncalı buluyo o da olmuyoo o da ayrılmak ıstıyo
kafam almıyor, nutkum tutuluyor, kocanın katili olmak istiyorum.meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
Ciğeri 5 para etmez bu adamların.Asil kendi fiyatina baksin! Bes para etmez adam
aileler bi araya gelcek demissin sende aileni cagircaksin dimi? Soyle onlarada ayrilmak onun istedigiydi ama simdi cocugumu aldirmanin fiyati soruyo bende istemiyorum bu adami diye yani cocuk var diye susup kalma ya su cocugu aldirmak isteyen kocalari anlamiyorum yaa!
ne gibi olabılırBunlarin kafasi ne boyle ya? Yok ayaklarini uzatiyorsun yok yanimizda oturmuyorsun ayrilalim! Boyle sacma sey mi olur? Ş..siz kac hafta olmus bebek aldirmanin derdine dusmus. Bunlar insan degil! Siz de babanizin evine donerseniz donun isiniz var para da kazaniyorsunuz. Boyleleriyle (bakin insan demiyorum) yasamaya devam etmek icin ne bu israr. Bosanirsa da bosansin zaten o bosamazsa bunlardan sonra sen bosa.
Ama bu isin altinda baska birsey var gibi geliyor bana bilmiyorum...
Ya lutfen boyle bir lafin ardindan sessiz kalmayin... bu ne vicdansizlik...haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
bazen bahtın mı baglanıyo bılemez kı ınsan ben esımden nısanlıyken ayrıldım nısan attım sonra benden bı sans daha ıstedı verdım evlendık bu haldeyızBoyle bir asalaga neden cocuk yaparsin be arkadasim? Hatta boyleleriyle neden evlenilir? Dunya da adam mi kalmadi da boyle numuneleri buluyorsunuz? Bir erkegi kabul etmenin ilk sarti para kazanmasi. Ayaklari ustunde dimdik durmasi. Nedir ozelligi anlamadim ki.
haklısın ama baba evıne donmek de kolay degıl smdı ısyerındeyım sınırden aglayamıyorum bıle bana sımdı msj attı esım ne kadarmıs aldırmanın fıyatı dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?