15 haftalik hamileyim kizlarrr doktor buyuk ihtimal kiz dedi kemik yapisindan :-)

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
İsmini asya humeyra koyucam ama pazartesi gidicem bidha erkek dersede deniz erva koyucam nasil isimlerim onerilerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum bacilarimmmmm :-*

Hayırlı olsun , Allah gönlünüze göre versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Öncelikle düşünceniz önemli tabi ama bence Hümeyra minik bebek için ağır gibi geliyor kulağıma. Asya daha güzel .

Yanına ikinci isim olarak ilk aklıma Nur , Ela geldi.

Amin tatlim insallah ela ve nur. Nur ismi bebege agir gelir diyolar bide Humeyrayi canimdan cok sevdigim annem istiyor kiramiyorum annmi asya ise ablamin fikri humeyra koysak bile asya seslenilcek buyuk ihtimal tm net belli degil erkekse ne asya olck ne humeyra olcak

canım erva kız ismi peygamberimizin halasının ismi erkek olursa erva koyucam yazmışsın bu bilgiyi paylaşmak istedim seninle

canım erva kız ismi peygamberimizin halasının ismi erkek olursa erva koyucam yazmışsın bu bilgiyi paylaşmak istedim seninle

Billiyorum bende kiz ismi diye biliyordum yine kiz ismi ama iki anlama cikiyo erva ismi yigit iyilik sever durust anlami ama canim şuda var denizde hem kiz hemde erkek olaraak biliniyo bilmiyorum ism konusu kafami cok karistirio :-\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…