Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 haftalik hamileyim kizlarrr doktor buyuk ihtimal kiz dedi kemik yapisindan :-)
İsmini asya humeyra koyucam ama pazartesi gidicem bidha erkek dersede deniz erva koyucam nasil isimlerim onerilerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum bacilarimmmmm :-*
Amin tatlim insallah ela ve nur. Nur ismi bebege agir gelir diyolar bide Humeyrayi canimdan cok sevdigim annem istiyor kiramiyorum annmi asya ise ablamin fikri humeyra koysak bile asya seslenilcek buyuk ihtimal tm net belli degil erkekse ne asya olck ne humeyra olcak
Billiyorum bende kiz ismi diye biliyordum yine kiz ismi ama iki anlama cikiyo erva ismi yigit iyilik sever durust anlami ama canim şuda var denizde hem kiz hemde erkek olaraak biliniyo bilmiyorum ism konusu kafami cok karistirio :-\