15 haftalik

Nurrb0_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
13
0
1
23
merhabalar 15 haftalik 2. bebegime gebeyim zehirli guatr tanısı koyuldu ve 1 haftadir yaklasik sol kasigimda kramp gibi batma gibi bi agri var acaba normal mi

Konudan bağımsız zehirli guatr tanısı gebelikten sonra mı konuldu ilaç verildi mi canım.
Bende var şuan ve gene kalamıyorum çünkü

benim 1. gebeligimde yokdu ikinci gebeligimj ogrendikden sonra zehirli guatr oldugunu öğrendim
Peki olası olumsuz şeylerden bahsetti mi gebelik sürecinde ? Bana hep olumsuz konuştular çünkü.. birde benim göze de vurdu 2 kere bi gözümde büyüme oldu dışarı çıkıklık

Peki olası olumsuz şeylerden bahsetti mi gebelik sürecinde ? Bana hep olumsuz konuştular çünkü.. birde benim göze de vurdu 2 kere bi gözümde büyüme oldu dışarı çıkıklık
evet ani bebek ölümü düşük ve bebegin gelisiminde problemler olabilcegini soyledi doktor duzenli kontrole gidiyorum bende cok tedirgin oluyorum ama bilmiyorum ne olacak sizin de mi sonradan oldu

evet ani bebek ölümü düşük ve bebegin gelisiminde problemler olabilcegini soyledi doktor duzenli kontrole gidiyorum bende cok tedirgin oluyorum ama bilmiyorum ne olacak sizin de mi sonradan oldu
Evet benimde sonradan canım hergünğm bi tedirginlik

Back
X