- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi 10mayis1subat
Ben yine de kreş mi bakıcı mı dersen bakıcı derim. Daha kontrol edilebilir geliyor. Kreşe gelen yüzlerce çocuk kullanılan ortak alan, el yıkama alışkanlığı oturmayan ve sürekli temas halinde çocuklar. Bu çocukların aileleri de çalışan insanlar olacak ve çocuklar da taşıyıcı olabilir. Ama bakıcı tek kişi . Mümkün mertebe toplu taşımada eldiven maske kullanıp eve gelince dezenfekte olup kıyafet değiştirip çocukla ilgilenecek. Her iki durumda da risk var ama bence kreşte daha fazla. Çalışmak zorunda olan, bakıcı bulamayan da mecbur gönderecek bu ortamda bakıcı bulmak da zor ki normal zamanda bile zor o süreci dibine kadar yaşadım nasıl bir stres biliyorum. Bakalım günden güne her şey değişiyor covid in virüs değil bakteri olduğu, who tarafından yayıldığı vs bir sürü şey dolanıyor umarım şu günler geçer giderVirüsün tamamen bitmeyeceğini ve özellikle Eylül ekim gibi daha da artacağını söylüyorlar
Zaten çalışan anne ve mecbursam haziranda temmuzda göndereceğiz mesela ben .bakıcı tutsam nasıl geldiği ,kimlerle temas kurduğu vs belli olmayacak ;e zaten ben ve babası temaslı mesleklere sahibiz ve eve her an taşıyabiliriz .