bu sabahki kilom:70,8
Hedefim:56
Her gün 10.000 adım ve 36 bedene inmek
Basenleri baldırları inceltmek
Diyetisyen yok,kendi çabamla
18 aylık oğlum var emziriyorum
Kilo verdiğim zaman giymek için elbise aldım,15 kilo verip onu giymek ve eşimi şaşırtmak istiyorum
Sabah kahvaltısı:
2 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 salatalık
5 siyah zeytin
Siyah çay
Öğlen: küçük kase tavuk suyu çorba
4 ızgara köfte
Z.yağlı kereviz
Küçük kase yoğurt
Akşam meyve salatası ve kefir içeceği ile geçiştirmeyi yemek yememeyi düşünüyorum
Buna dayanabilirsem 2 ay böyle devam edip sonrasında egzersiz eklicem
Buğüne kadar tatlı ve tost yok reçel peynir yok sandviç yok kuruyemiş yok bisküvi derken hep erteledim
Ama nereye kadar? Haftalık tartılacağım ve buraya not edeceğim o elbiseyi giyebildiğimde de fotoğraf yükleyeceğim
Bugün 3. Günüm
Şimdilik güzel ğidiyor
Benim derdim otururken atıştırmak ufak ufak ağzıma bi şeyler atmak
Bu iki ay bu alışkanlığımı kırmaya çalışacağım
Bu iş irade işi başaran iradesiyle başardı
Hadi gayret
Bi anda kendine o kadar çok yükleniyorsu n ki ...
3 öğünde de dolu dolu soyana kadar yemelisin..
Çerez’ler sınırlı olduktan sonra sana bi zararı dokunmaz sabah kah ekleyebilirsin
Dediğin gibi beslenirsen kilon durma noktasına geldiğinde kısıtlayabileceğin hiç bir şey olmayacak ve diyeti bırakmış bu dediklerini yemeye başladığında yavaş yavaş kilo alacaksın.
Önemli olan yemek istediğin şeyi eskiye nazaran hala az yemek ve daha az kalorili yapmak...
Ben 6. Takım kaptan yardımcısıyım bizimle birlikte zayıflamak istersen aranıza beklerim
Bi anda kendine o kadar çok yükleniyorsu n ki ...
3 öğünde de dolu dolu soyana kadar yemelisin..
Çerez’ler sınırlı olduktan sonra sana bi zararı dokunmaz sabah kah ekleyebilirsin
Dediğin gibi beslenirsen kilon durma noktasına geldiğinde kısıtlayabileceğin hiç bir şey olmayacak ve diyeti bırakmış bu dediklerini yemeye başladığında yavaş yavaş kilo alacaksın.
Önemli olan yemek istediğin şeyi eskiye nazaran hala az yemek ve daha az kalorili yapmak...
Ben 6. Takım kaptan yardımcısıyım bizimle birlikte zayıflamak istersen aranıza beklerim
Merhaba,önerileriniz için çok teşekkür ederim siz ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? Ve neler yaptınız
Takım çalışmasını şimdilik istemiyorum teşekkürler..
Merhaba,önerileriniz için çok teşekkür ederim siz ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? Ve neler yaptınız
Takım çalışmasını şimdilik istemiyorum teşekkürler..
Ramazan bayramı bitince 80 ile başladım şimdi 67 oldum duraksama dönemindeyim az da zorlamıyorum artık takımım ile ilerletmeye çalışıyorum.. burada günlüğüm vardı 8 likolaya byby bi 10 kilo ya daha byby demek lazım diye.. takıma girdikten sonra yazmadım yalnız diyet yaptığım müddet boyunca yaptıklarım yazıyor
Diyet her zaman değişse de değiştirmediğim Leslie 45 dk ve taeboo 20 dk ilk sporlarım oldu
Bugün 68,5 ile uyandım,
Asında cumadan cumaya tartılacaktım ama dün bir sürü araştırma yaptım ve bana en uyan beslenme programının karatay tarzı olduğuna karar verdim,başladığımdan beri zaten ekmek yemiyorum bir de meyveleri çıkarırsam tamam bu iş.
Yeni başlık açmayacağım burdan devam edeceğim.
0 şekerli 0 komplex karbonhidratlı(ceviz fındık ve bademden almakla sınırlı) 0 nişasta 0 gluten 0 meyve(çok zorlanırsam ilk zamanlar kuru meyve öneriliyor)
Yine 6 dan sonra bir şey yemek yok
Başlangıç:21 kasım 2017 tartı:68,5
Dayanabilirsem 2 ay
Sabah: 2 yumurta 6 zeytin domates salatalık
Yeşil çay, 1 avuç içi peynir (yeşillik ve biraz yoğurt eklenebilir ve bir çay bard çiğ kuruyemiş)
Ben tıka basa doyduğum için eklemiyorum
2 öğün beslenilecek
Akşam: zeytinyağlı bir yemek
Yoğurt
Izgara tavuk/balık/et
Salata
Buna benzer bir akşam yemeği(çeşitlendirilebilir sebze+protein olacak şekilde)