- Konu Sahibi umutlukuzu
ebruuu kabak yazdın benimde akşam menümü belirledin :13:
kırmızı biberli yapıp üstüne sarımsaklı yoğurt.. ohhh miss
kırmızı biberli yapıp üstüne sarımsaklı yoğurt.. ohhh miss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebruuu kabak yazdın benimde akşam menümü belirledin :13:
kırmızı biberli yapıp üstüne sarımsaklı yoğurt.. ohhh miss![]()
:13:Evet canim maalesef yedim.annem yapmis kac kere yapma dedim ben diyetteyken ama dinlemez.bende yenik düştüm yedim iste.ama aksam oglen dikkat edicem. Aksam belki sadece salata yoğurt yerim .
NAsi yapiyorsun canim sen kabağı?
günaydınnnnhayırlı cumalarrr
iştahımızın kapandığı tartıda hep eksilere düşeceğimiz bir hafta olsunn
Super olur.bende bunu az zeytinyagla ve koriyle yapiyorum.ama kirmizi biberle denemedim birde anlatttigin gibi yapayim bakalim.valla karar veremedim aksama usenmezsem bunu yaparim.aslinda bu sabah gram oynanamis az.birde kuru kaysi falan alicam sindirim icin:13:
1 kilo kabak 3-4 tane kırmızı biber , 1 kurusoğan , 2-3 diş sarımsak 2 yk salça
soğanları küp küp doğra 3 yk sıvı yağla pembeleşinceye kadar kavur ,
salçayı ekle kokusu çıkana kadar kavur,
julyen doğranmış kırmızı biberi ekle 1-2 karıştır,
üzerine küp ve ya julyen doğranmış kabakları ekle ,
çok azıcık su ekle tuzunu ve pul biberini ekle kaynayınca altını kıs , 15-20 dk pişmeye bırak
AFİYETT OLSUNNN :) dilersen üzerine sarımsaklı yoğurtla servis yapabilirsin
Super olur.bende bunu az zeytinyagla ve koriyle yapiyorum.ama kirmizi biberle denemedim birde anlatttigin gibi yapayim bakalim.valla karar veremedim aksama usenmezsem bunu yaparim.aslinda bu sabah gram oynanamis az.birde kuru kaysi falan alicam sindirim icin
benimde çıkıp incir kayısı almam lazım bide form çayı ve yeşilçay...
Yesil çay icemiyorum ben
benimde 15 kilo fazlam var yani boyumla aynı kiloya düşmem için boy 158 kilo 73![]()