15 kilo vermeliyim eşim bebek istiyor:))

undomiel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
133
176
133
merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım şubatta evlendim.yeni evli olmama rağmen ipin ucunu kaçırdım evlendiğimde 62 kiloydum boyum 1.68.gelinlik içinde güzel görüneyim diye sıkı bi diyetle spor salonuyla 10 kilo vermiştim.bacaklarım sütun gibim olmuştu aaaah aaah nerde o günler:14: eşim her pasta börek istediğinde güzel güzel yapıp mideye indirince bu hale geldim.eşim geçen gün bebek istediğini söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam :123:şubat ayında hamile kalmayı planlıyorum inşallah herşey yolunda gider.şu an 73 kiloyum 58 olmak istiyorum subat sonuna kadar 4 ayda verebilir miyim sizce?yardımlarınızı bekliyorum pes ettiğim yerde elimden tutun:106:

konu basligin beni anlatiyor die yorum yapmakistedim canim allah gönlünuze gore versin insallah:) bende ayni durumdayim kilo vermeden hamile kalmak istemiorm en dogrusuda bu zaten 1 bucuk senelik evliyim ve evliligimden bu yana 10 kilo aldm bunu verirsem bende subat gibi istiyorum bebek haberi almak ve vermek:) ayyh cok heyecanlandim bebek haberi nasil verilir bunun icinde ayrica konu acmak lazim:):)

cevaplar için teşekkürler.bebek haberi vermek için başlık güzel fikir bence şimdiden başlayalım düşünmeye bu aralar bi doktora görüneyim diyorum inşallah bi sıkıntı yoktur da kolay hamile kalabilirim:16:

Hamileliğinizde de az kilo almak için diyetisyen eşliğinde dikkat edebilirsiniz.Benimki zorunlu diyetti gebelik şekerinden dolayı her iki hamileliğimde de ilk 3 ay 4 kilo verdim son 6 ay 5 kilo aldım yani toplamda 1 kilo almıştım.:49:

merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım şubatta evlendim.yeni evli olmama rağmen ipin ucunu kaçırdım evlendiğimde 62 kiloydum boyum 1.68.gelinlik içinde güzel görüneyim diye sıkı bi diyetle spor salonuyla 10 kilo vermiştim.bacaklarım sütun gibim olmuştu aaaah aaah nerde o günler:14: eşim her pasta börek istediğinde güzel güzel yapıp mideye indirince bu hale geldim.eşim geçen gün bebek istediğini söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam :123:şubat ayında hamile kalmayı planlıyorum inşallah herşey yolunda gider.şu an 73 kiloyum 58 olmak istiyorum subat sonuna kadar 4 ayda verebilir miyim sizce?yardımlarınızı bekliyorum pes ettiğim yerde elimden tutun:106:

Ayyyy tatlım topiğini okuyunca çok heycanlandım aynı ben gibi bende aynen Şubat gibi hamilelik istiyorum ve o zamana kadar verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum ben gibi birini görünce de çok heycanlandım bende sana katılmak istiyorum:))) bende 64 kiloyum ve 56ya falan düşmek istiyorum verilir mi acaba Şubat'a kadar ya çok istiom başarabiliriz yaa:))

Ayyyy tatlım topiğini okuyunca çok heycanlandım aynı ben gibi bende aynen Şubat gibi hamilelik istiyorum ve o zamana kadar verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum ben gibi birini görünce de çok heycanlandım bende sana katılmak istiyorum:))) bende 64 kiloyum ve 56ya falan düşmek istiyorum verilir mi acaba Şubat'a kadar ya çok istiom başarabiliriz yaa:))

ne güzel olur canım ya destek olalım birbirimize:81: başarabiliriz bence diyet ve spor neden olmasın kasım başı daha 4 ayımız var ondan sonra da bebişlerimizi kucağımıza almanın heyecanını yaşarız inşalah:))

ne güzel olur canım ya destek olalım birbirimize:81: başarabiliriz bence diyet ve spor neden olmasın kasım başı daha 4 ayımız var ondan sonra da bebişlerimizi kucağımıza almanın heyecanını yaşarız inşalah:))

İnşallah yaaaa:) ben Pazartesi programlı bi şekilde başlıyorum bi kaç gündür yavaştan başladım ama Pazartesi sporla ve programlı başlıyorum inşallah umutluyum tatlım:) pes etmeden bence yapabiliriz neden olmasın ya;)

inşallah yaaaa:) ben pazartesi programlı bi şekilde başlıyorum bi kaç gündür yavaştan başladım ama pazartesi sporla ve programlı başlıyorum inşallah umutluyum tatlım:) pes etmeden bence yapabiliriz neden olmasın ya;)

bende pazartesi başlıyorum canım benim en önemli sıkıntım abur cubura olan düşkünlüğüm.bunu kafamdan silmem gerek.ilk başta ana öğünde yediklerimden çok kısmadan sadece abur cuburu hayatımdan çıkaracam.daha sonraki dönemlerde de daha sıkı bi diyetle devam inşallah.çünkü ilk başta vücudumun belli bi düzene tıkılıp kalmasını istemiyorum diyet ve spor çesitlerini değiştirerek vücudu şaşırtmak lazım.:31:

bende pazartesi başlıyorum canım benim en önemli sıkıntım abur cubura olan düşkünlüğüm.bunu kafamdan silmem gerek.ilk başta ana öğünde yediklerimden çok kısmadan sadece abur cuburu hayatımdan çıkaracam.daha sonraki dönemlerde de daha sıkı bi diyetle devam inşallah.çünkü ilk başta vücudumun belli bi düzene tıkılıp kalmasını istemiyorum diyet ve spor çesitlerini değiştirerek vücudu şaşırtmak lazım.:31:

Aynı problem bende de vardı geçen yıl abur çubur ama bi gün bi anda bi kestim eve de almadım alınca yiyordum çünkü onun yerine kuru meyve leblebi fln yiyordum baya kilo vermiştim abur cuburu kesince :) hadi bakalım hayırlısıyla başlıyor yarın, ben spor olarak bfite gidiyorum 40dklık egzersiz hareketleri oluo, ona baaydın gitmiyordum getmeyecek sporu bırakıp yediklerime de dikkat etmeynce hafiften almıştım şmdi hayatımı düzene sokma zamanı:) inşallah azimle olalım vericez:)

ne kadar tanıdık geldi bu başlık bende aynı durumdayım 2 farkla ben zaten bir melek annesiyim ikinci meleğimizi istiyoruz Allahın izniyle :) diğer farkda ben 97 kiloyum :( ama daha raht hamilelik geçirmek için 15 kilo vermem kafiymiş gerisini doğumdan sonrasına bırakabilirmişim geçen gün jinekologa gittim hiçbir sorunum olmadığını hamile kalabileceğimi ama hamileyken nefes problemleri yaşayabileceğimi söyledi ve hareket güçlüğü çekebileceğimi 10-15 kilo verirsem o alacağım kiloyu absorbe edebilirmişim, bende uğraşıyorum ama bir türlü o moda giremedim,sana gelince tabiki verebilirsin bak daha önce 10 kilo vermişsin yine yapabilirsin,yapabilirsin yeterki o moda bir gir gerisi çorap söküğü olucak inşallah,kolay gelsin :)

Back
X