Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E iyi de sizden ayrılır başka biriyle evlenir sebepsiz infertilite olur bu sefer nasipte yoksa. Baba olamayacaksa sadece sizden sebep olamıyor kabul edemeyiz. Kilo mevzusu için sizi darlayamaz.İkimiz de ayrı ayrı teste girdik eşimin sperm testlerinde herhangi bir problem görünmüyor…
Okuduğuma göre siz bebek ve eşinizden ziyade kariyerinizi seçmişsiniz,eşinizi haklı buldum kusura bakmayın.bir evlilikte ortak planlar olmalı,ama siz kendiniz ve işiniz odaklısınız,baba olmak eşinizi
Buna cevap vermeden geçemedim. Evet evlilikte ortak planlar vardır fakat bazı durumlarda hemen boşarım demek de çok mu hoş ? İş odaklı olmak neden kötü bir şeymiş gibi bahsettiniz ki ayrıca. Kariyer elbetteki önemli, insanlar boşuna mı okuyup çalışıyorlar. Elbette daha iyi yaşam standartlarına ulaşabilmek için. Baba olmak eşinin hakkıysa eğer, doğacak bebeğinin annesi ile de bu tarzda konuşmak hakkı mı peki ? Belki başka bir sorunu var kilo verememesinde. Ne biliyim tiroid, şeker gibi.Okuduğuma göre siz bebek ve eşinizden ziyade kariyerinizi seçmişsiniz,eşinizi haklı buldum kusura bakmayın.bir evlilikte ortak planlar olmalı,ama siz kendiniz ve işiniz odaklısınız,baba olmak eşinizin hakkı
Merhaba, herkesin metabolizma hızı farklı olabiliyor. Belki sizin bilmediğiniz başka bir rahatsızlığınız var bilmiyorum baktırdınız mı, şeker, tiroid gibi.Kariyerinize odaklanmanız bence gayet güzel bir şey. Ama kariyerinize odaklanırken kendinizi de ihmal etmeyin derim. Israrla boşanmak istediğini söylüyorsa gerçekten sebebini biliyor musunuz ? Sadece çocuk içinse hala böyle düşünen insanların olması çok rahatsız edici bir durum. Fakat sizin çaba sarfetmediğinizi, çocuğa da çok hevesli olmadığınızı düşünüyorsa eşinize bunun aksi olduğunu ispat edin. Gerçekten siz de bebeği istiyorsanız. Bazı şeylerden feragat ederek spor yapın, düzgün bir beslenme programı oluşturulsun ve tabii tüm tahlillerinizi de yaptırın ki gerçekten kilo verememe sebebiniz spor ve beslenme mi yoksa başka bir şey mi. Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.Merhaba,
Konuyu tüp bebeğe açmamın bir sebebi var. Sürekli kavgaların sonu artık buna geldi. Eşim artık boşanmak istiyor. Geçen yıl tüp bebek yaptık düştü. Normal yolda yaptık aldırdım(riskli gebelik + kanama) İki ay önceki tüp bebek negatif sonuçlandı. Biz gerçekten 25 aydır çok yıprandık. Ben maalesef 103 kiloyum ve pko’yum. Doktor mutlaka kilo vermelisin demişti. Kariyerime odaklanmaktan bir türlü kilo veremiyorum. Eşimle son bir aydır diyetteydik. Eşim 12 kilo verdi ben 4 kiloda kaldım işten dolayı çok fazla spor yapamadım ve bugün patlama yaşandı evde geçen haftada adet oldım… Eşimin babası yıllar önce bırakıp gitmiş şuan 33 yaşında… Baba olmak istediğini biliyorum. Ona göre ben sorumsuz sağlıksız yaşayan biriyim çok da haksız değil hiç bir zaman kilo veremedim… Israrla boşanmak istediğini söylüyor artık. Beni sevdiğini biliyorum ama yaşadığı hisleri belki de anlamıyorum gerçekten allak bullak olmuş durumdayım. Doğrusu nedir bilmiyorum.
Eşin kadar azimli olup elinden geleni yapmalısın.Merhaba,
Konuyu tüp bebeğe açmamın bir sebebi var. Sürekli kavgaların sonu artık buna geldi. Eşim artık boşanmak istiyor. Geçen yıl tüp bebek yaptık düştü. Normal yolda yaptık aldırdım(riskli gebelik + kanama) İki ay önceki tüp bebek negatif sonuçlandı. Biz gerçekten 25 aydır çok yıprandık. Ben maalesef 103 kiloyum ve pko’yum. Doktor mutlaka kilo vermelisin demişti. Kariyerime odaklanmaktan bir türlü kilo veremiyorum. Eşimle son bir aydır diyetteydik. Eşim 12 kilo verdi ben 4 kiloda kaldım işten dolayı çok fazla spor yapamadım ve bugün patlama yaşandı evde geçen haftada adet oldım… Eşimin babası yıllar önce bırakıp gitmiş şuan 33 yaşında… Baba olmak istediğini biliyorum. Ona göre ben sorumsuz sağlıksız yaşayan biriyim çok da haksız değil hiç bir zaman kilo veremedim… Israrla boşanmak istediğini söylüyor artık. Beni sevdiğini biliyorum ama yaşadığı hisleri belki de anlamıyorum gerçekten allak bullak olmuş durumdayım. Doğrusu nedir bilmiyorum.
maalesef 103 kiloyum ve pko’yum. Doktor mutlaka kilo vermelisin demişti. Kariyerime odaklanmaktan bir türlü kilo veremiyorum. Eşimle son bir aydır diyetteydik. Eşim 12 kilo verdi ben 4 kiloda kaldım işten dolayı çok fazla spor yapamadım….bunu hanımefendi yazmış bende onun üzerine işiniz be kendiniz odaklısınız yazdım,sizin dediğiniz gibi hastalıktan vs veremedim demiyor işimden kariyerimden dolayı veremiyorum diyor,okumadınız sanırım,bende çalışıyorum ve kaş kez tüp bebek tedavisi gördüm tabi ki çalışıp kariyer yapmak hepimiz için çok önemli ve kıymetli,Buna cevap vermeden geçemedim. Evet evlilikte ortak planlar vardır fakat bazı durumlarda hemen boşarım demek de çok mu hoş ? İş odaklı olmak neden kötü bir şeymiş gibi bahsettiniz ki ayrıca. Kariyer elbetteki önemli, insanlar boşuna mı okuyup çalışıyorlar. Elbette daha iyi yaşam standartlarına ulaşabilmek için. Baba olmak eşinin hakkıysa eğer, doğacak bebeğinin annesi ile de bu tarzda konuşmak hakkı mı peki ? Belki başka bir sorunu var kilo verememesinde. Ne biliyim tiroid, şeker gibi.
Merhaba, herkesin metabolizma hızı farklı olabiliyor. Belki sizin bilmediğiniz başka bir rahatsızlığınız var bilmiyorum baktırdınız mı, şeker, tiroid gibi.Kariyerinize odaklanmanız bence gayet güzel bir şey. Ama kariyerinize odaklanırken kendinizi de ihmal etmeyin derim. Israrla boşanmak istediğini söylüyorsa gerçekten sebebini biliyor musunuz ? Sadece çocuk içinse hala böyle düşünen insanların olması çok rahatsız edici bir durum. Fakat sizin çaba sarfetmediğinizi, çocuğa da çok hevesli olmadığınızı düşünüyorsa eşinize bunun aksi olduğunu ispat edin. Gerçekten siz de bebeği istiyorsanız. Bazı şeylerden feragat ederek spor yapın, düzgün bir beslenme programı oluşturulsun ve tabii tüm tahlillerinizi de yaptırın ki gerçekten kilo verememe sebebiniz spor ve beslenme mi yoksa başka bir şey mi. Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
Merhaba,
Merhaba, evlendiğinizde 0 bedendiniz ve daha sonra mı 30-40 kilo almıstınız? Eğer evlenirken de kilonuz yüksekse bunu görerek sizinle evlenmiş, şimdi mi aklına gelmiş kilo konusu? Ya da kilonun cocuk yapmada bir engel oluşturabileceği konusunu mu yeni öğrenmiş?( aksi örnekler cok ,pcoslu ve kilolu hamile kalan tanıdıgım cok) Yapı olarak kiloya müsait insanlar istisnalar dısında pek değişmezler genelde. Ben de calısan biriyim ve hatta emin olun bir dönem 68 kiloya cıkıp tekrar 50lere düşmüş biri olarak çalışırken kilo vermenin daha kolay oldugunu söyleyebilirim. Su an home office çalışıyorum ve dikkat etmek inanın daha zor, dolaba gitmek 2 sn, eleştiren bakıslar yok , toplantılarda bile yemek yiyebiliyorsunuz vs. Size bu rafinera vs gibi hazır diyet yemek getiren programlara üye olmanızı tavsiye edebilirim, hem yemek kartınız vs varsa ödemelerde geçiyor. Bir kere boşanma lafını açan ve ısrar eden bir eşle ben devam etmezdim, dıs gebelik ve düşük atlattım ancak bir kere laf etmedi eşim, en ufak imada ayrılırım. Bence siz bu konuyu düşünün öncelikle.Merhaba,
Yoo okudum sadece belki tek sebep pcos ya da kariyerine odaklanmaktan dikkat etmemiş olabileceği değil, belki bilmediği başka bir şey de olabilir diyorum o kadar. İşiniz ve kendiniz odaklısınız kelimesini kendime göre kırıcı gördüğüm için sadece söylemek istedim :) Bir de çoğunluk hanımefendiye yüklenmiş gibi geldi, şöyle olmalısın böyle olmalısın, eşin istiyor sen istemiyorsun diyor onlara da doldum açıkçası. Eşi de o zaman sadece çocuk için mi evlenmiş, çocuk olmuyor diye herkes eşini mi boşamalı öyleyse. İyi akşamlar dilerim.maalesef 103 kiloyum ve pko’yum. Doktor mutlaka kilo vermelisin demişti. Kariyerime odaklanmaktan bir türlü kilo veremiyorum. Eşimle son bir aydır diyetteydik. Eşim 12 kilo verdi ben 4 kiloda kaldım işten dolayı çok fazla spor yapamadım….bunu hanımefendi yazmış bende onun üzerine işiniz be kendiniz odaklısınız yazdım,sizin dediğiniz gibi hastalıktan vs veremedim demiyor işimden kariyerimden dolayı veremiyorum diyor,okumadınız sanırım,bende çalışıyorum ve kaş kez tüp bebek tedavisi gördüm tabi ki çalışıp kariyer yapmak hepimiz için çok önemli ve kıymetli,
İş kariyer için Mutsuzluğa değer mi? İşten ayrılın hemen ve sağlığınıza odaklanın kilo vermeye spor yapmaya çalışın eve eşinize odaklanın. 25 ay da çok ama benim gibi 48 ay olacak olanlar ne yapsın! 25 ay olsa sevineceğim ben.Merhaba,
merhaba.yapabileceğiniz biseyler varken çaba göstermemeniz eşiniz için kırıcı olabilir.ve bebek onun için olmazsa olmaz ise boşanmak istemekte haklı.eger elinizden geleni yapıyor ama sağlık sorunları sebebiyle bebek sahibi olamıyorsanız ozaman yapacak bişey yok ama çaba şart.benim eşimde hiç bir şekilde yapması gerekenleri yapmıyordu ağladım kızdım küstüm güzellikle konuştum yine olmadı.benim ilk evliligimden bir çocuğum olduğu için saldım artık ama hiç olmasaydi ve yine bukadar çabasız olsaydı ozaman bende bosanirdim.Merhaba,
Merhaba nasıl zayıfladınizBence iyi bir diyetisyene gitmelisin beslenme zayıflamanın %70 i. 25 kilo verdım ve sporsuz diyetisyenle. He hıc olmuyosa mide işlemi yaptır( normalde çok karsıyım ama baska seçenek bulamadım)
Diyetisyen ile zayıfladımMerhaba nasıl zayıfladıniz
Basit bir spermiyogram testiyle bir problemi yok diyemezsiniz. Biz de oyle saniyorduk spermlere dna hasar testi yaptirince aslinda sorun oldugu ortaya cikti.İkimiz de ayrı ayrı teste girdik eşimin sperm testlerinde herhangi bir problem görünmüyor…