- Konu Sahibi herseyim28
-
bende mi size katılsam napsam kii
1.Liste(25 gün)
7:30 bi bardak yarim yagli süt
9:00 2 dilim tam bugday ekmegi arasi beyaz peynir maydanoz sekersiz acik cay veya yesil cay
10:30 2 kuru kayisi 1 ceviz
12:30 1 porsiyon kofte veya doner az yagli salata 1 dilim tam bugday ekmegi
15:00 1/2 paket form biskuvi
17:00 2 kuru kayisi ilik su
19:00 6 kasik etsiz sebze yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi az yagli salata
21:00 1 meyve
25 gun snra ikinci listeyi baslasacayim.
bu liste 25 gun yapilxakmis ve saglikli. arkadaslar spor yapmayi ve mekik cekmeyi unutmayalim
basarilar hepimuze.
bende bi aylik plan yaptim. biraz degistirerek. 2 dilim tam bugday ekmegi icinde beyaz peynir yedim aksamada bi elma bide zwieback diye biskuvi var almanyayada ondan yicem. hep yesil cay iciyorum ardindan yaglari yakiyomus. bakalim bi ay snra tartilcam. hayirlisi .. :)Ben şuana kadar sadece salata ve eti form yedim bir de sabah şekersiz çay ile zeytin yedim :)
bende bi aylik plan yaptim. biraz degistirerek. 2 dilim tam bugday ekmegi icinde beyaz peynir yedim aksamada bi elma bide zwieback diye biskuvi var almanyayada ondan yicem. hep yesil cay iciyorum ardindan yaglari yakiyomus. bakalim bi ay snra tartilcam. hayirlisi .. :)
Bende tam bugday ekmegi ince diliM :) O bisküviyi biliyorum etimeğe benziyor yemiştim :) Bende 5i bir arada içiyorum balla tatlandırıyorum acaba hiçmi koymasam bal :26:
snradan birakirsin cnm bi ay snra bal koyma. bol bolda su icelim en az 3 l
Ben basenim için duvara vuruyorum 2 aydır 3 cm incelme oldu diyetinde faydası olur inşallah :) Ya ben suyu pek sevmiyorum nedense midemi bulandırıyor :/
arkadaşlar sizin diyet listesi çok kabarık yaw nasıl zayıflıcağınız bunlarla benm hedef 10 kilo c.tesi başladım buğün 1 hafta oldu 3 kilo vermişim .. her hafta 3 kilo verseniz zaten 1 ayda 12 kilo gidecek bu kadar kabarık tutmayın diyet listelerini .12 kilo verin daha sonra her hafta ödül yapın bi hafta balık yapın ekmeksiz ye salata diğer haafta bi ğün et yiyin ama ilk önce şu 12 kiloyu verin bakalım et balık için erken daha ..
amaa sen 15 kilo verirsen kemik kalırsın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?