15 kilo vermeliyim

herseyim28

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
14
0
6
35
Almanya
Merhaba Arkadaslar benim boyum 160 kilom ise 64 ve 49 kiloya düsmek istiyorum. Ama öyle cok hizli vermekm istemiyorum. 3-4 ay iyi olur. Bana lütfen allah rizasi icin yardim edin.... Birtürlü diyete baslayamiyorum. Bana iyi bir diyet plani sunarsaniz sevinirim.... <3 <3
Benle birlikte kilo vermek isteyenlerde katilsin. Beraber daha hizli veririz ins. allahin izniyle

Merhabaa :) Bende 17yasindayim boyum 165 kilom 62( degerlerimiz yakin bende yazdim fakat arkadas cikmadi istersen baslayabiliriz :) Benm basenlerim genis ve cok catlak var hizli kilo alip verdigim icin:/

tmm baslayabiliriz ozmn :)
ben bir plan buldum yrn baslicam ona insallah. bu plan 5 ayriliyor. yani bes kismi var ve 1 kisim 25 gün sürüyor. yani toplam 125 gun. burdan buldum onu. bi bayan ilk iki kisimdan snra 10 kilo vermis . ama bizden kilolu oldugu icin biz daha yava veririz. yani ben kendimi taniyorum ve disziplin uygularsam ve 125 dayanirsam ben 46.8-48.8 kg ye düsebilirim

1.Liste(25 gün)
7:30 bi bardak yarim yagli süt
9:00 2 dilim tam bugday ekmegi arasi beyaz peynir maydanoz sekersiz acik cay veya yesil cay
10:30 2 kuru kayisi 1 ceviz
12:30 1 porsiyon kofte veya doner az yagli salata 1 dilim tam bugday ekmegi
15:00 1/2 paket form biskuvi
17:00 2 kuru kayisi ilik su
19:00 6 kasik etsiz sebze yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi az yagli salata
21:00 1 meyve
25 gun snra ikinci listeyi baslasacayim.
bu liste 25 gun yapilxakmis ve saglikli. arkadaslar spor yapmayi ve mekik cekmeyi unutmayalim
basarilar hepimuze.

Çok güzel hazırlanmış hemde doyurucu :) Bugün gördüm listeyi ama zaten sabah şekersiz çay içmiştim ve ceviz yemiştim yarın tamamen uygulayacağım ay Allahım şu kilolarımdan kurtulim şimdilik bu kadar isteğim sen uyguladınmı bugün canım?

Ben şuana kadar sadece salata ve eti form yedim bir de sabah şekersiz çay ile zeytin yedim :)

Ben şuana kadar sadece salata ve eti form yedim bir de sabah şekersiz çay ile zeytin yedim :)
bende bi aylik plan yaptim. biraz degistirerek. 2 dilim tam bugday ekmegi icinde beyaz peynir yedim aksamada bi elma bide zwieback diye biskuvi var almanyayada ondan yicem. hep yesil cay iciyorum ardindan yaglari yakiyomus. bakalim bi ay snra tartilcam. hayirlisi .. :)

Bende tam bugday ekmegi ince diliM :) O bisküviyi biliyorum etimeğe benziyor yemiştim :) Bende 5i bir arada içiyorum balla tatlandırıyorum acaba hiçmi koymasam bal :26:

arkadaşlar sizin diyet listesi çok kabarık yaw nasıl zayıflıcağınız bunlarla benm hedef 10 kilo c.tesi başladım buğün 1 hafta oldu 3 kilo vermişim .. her hafta 3 kilo verseniz zaten 1 ayda 12 kilo gidecek bu kadar kabarık tutmayın diyet listelerini .12 kilo verin daha sonra her hafta ödül yapın bi hafta balık yapın ekmeksiz ye salata diğer haafta bi ğün et yiyin ama ilk önce şu 12 kiloyu verin bakalım et balık için erken daha ..

cnm ben bi ayda vermek istemiom ayda 4 kilo 3 ayda 12 kilo vermek istiom
cabuk verince cabuk alinio
ben malesed et balik yemiyorum sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…